варна най-добрите лекари

• 8 999
  • 10
  •   1
Отговори
моля препоръчайте ми детски лекари в Варна; УНГ,ХЕМАТОЛОГ И ПЕДИАТЪР

# 1
за хематолог мога да препоръчам тази в Курортна, тя е една там. Насочи други лекари към заболяване,което не можеха да разберат със седмици какво е . Педиатъра в кой квартал искаш да е?

# 2
  • Варна
За УНГ мога да препоръчам д-р Марио Милков. Преглежда в Св. Петка, зад Общината. Много е внимателен и обяснява всичко. И има подход към децата  Peace

# 3
Доц.Киртикова  била в ,,НАДЕЖДА,, до бившата окръжна.За нея някакъв отзив?Не съм от Варна.И НЕ Я ПОЗНАВАМ.За това ми трябват поне хематолог и унг на горе долу едно място.

# 4
  • Варна
МЦ "Надежда" е близо до Общината. Иначе друг УНГ, за който съм чувала добри отзиви, но нямам лични впечатления, е д-р Шиваров - завежда УНГ отделението в Окръжна болница, преглежда и в Майчин дом, също е близо до "Надежда". Може да попиташ и тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=857906.0

# 5
благодаря ти много g-bone

# 6
Аз пък въобще не съм доволна от въпросния доктор Милков. Подлъгана от добри мнения в нета, решихме да го посетим - беше юни месец. Първо закъсня с 40 минути за часовете си, платен преглед, не по здравна каса - траеше точно 1 минута. Ставаше въпрос за трета сливица - "ами да видима е с просто око", след което започна да си гледа лаптопчето и толкова. Изпросени обяснения след въпрос от моя страна. Лекар да ти каже, че трета сливица рецидивира само при деца, които всъщност не са имали такава, но видиш ли ги били оперирали. За мизерията в кабинета, няма да коментирам. Най-безмислените 50 лева, които съм платила за преглед. Но дори и да бяхме с направление, пак не си струва. Разбира се не ангажирам никого с моето мнение. Но масата УНГ във Варна някога евентуално са били лекари, сега са "бизнесмени".

# 7
MOXA благодаря за отговора ,а можеш ли да ме насочиш ти към някои друг?!Аз все още не съм стигнала до Варна..И аз четох за доцент Кертикова добри неща ,но уви и за нея ми писаха негативни мнения.Просто незнам има ли поне един свестен УНГ И един хематолог.Ще патувам от далеко и нямам излишни 100лв за некадърници

# 8
аз си мислех че майки от Варна ще помагат..но явно не е така..ако има поне някой от добрич да знае добър УНГ ДА КАЖЕ МОЛЯ ви.Стигам съм го тровила с каквото им падне в устатта,няма ли някаде кадърни доктори

# 9
Аз пък въобще не съм доволна от въпросния доктор Милков. Подлъгана от добри мнения в нета, решихме да го посетим - беше юни месец. Първо закъсня с 40 минути за часовете си, платен преглед, не по здравна каса - траеше точно 1 минута. Ставаше въпрос за трета сливица - "ами да видима е с просто око", след което започна да си гледа лаптопчето и толкова. Изпросени обяснения след въпрос от моя страна. Лекар да ти каже, че трета сливица рецидивира само при деца, които всъщност не са имали такава, но видиш ли ги били оперирали. За мизерията в кабинета, няма да коментирам. Най-безмислените 50 лева, които съм платила за преглед. Но дори и да бяхме с направление, пак не си струва. Разбира се не ангажирам никого с моето мнение. Но масата УНГ във Варна някога евентуално са били лекари, сега са "бизнесмени".

Аз също мога да се включа с още едно отрицателно мнение за въпросния доктор,който даже има титла доцент Twisted EvilЧакахме около час и половина ,въпреки записания час....Прегледа протече около 2мин,след това на касата си платихме 50 лв

# 10
  • Варна
За УНГ мога да препоръчам доц. Сапунджиев в Св. Марина - освен, че излекува сина ми от бактериален синузит, при който гнойта изби в окото и направи зверски отток, ами впоследствие ми казаха, че е учил/работил в Германия доста време и че е най-добрия.
За хематолог - моят син е със заболяване на кръвта и често ходим в Клиниката по детска хематология и онкология в Св. Марина. Там ти препоръчвам д-р Милена Белчева или доц. Валерия Калева. Белчева преглежда в ДКЦ Св. Марина.
Ако се притесняваш, че нещо не е добре с детето, най-хубаво е да си искаш направление за хоспитализация, да ви приемат в Клиниката по детска хематология и онкология на 6-ия етаж в Св. Марина и да си минете по вътрешен ред всички изследвания (включая и с Унг).
За педиатър не мога да ти помогна.
А, ако не е неудобно да попитам - какъв е проблемът с детето?

Общи условия

Активация на акаунт