На море в България 2015 - 5

• 39 439
  • 375
  •   1
Отговори
# 165
  • В.Търново
Давам го вечер, защото скоро бях ходила за мен при гастро-ентеролог и докторката ми каза, че най-добре да вземам пробиотика, който ми изписва вечер, тогава най-добре се усвоявал от стомаха.

# 166
Давам го вечер, защото скоро бях ходила за мен при гастро-ентеролог и докторката ми каза, че най-добре да вземам пробиотика, който ми изписва вечер, тогава най-добре се усвоявал от стомаха.
Как се казва пробиотика, преди или след хранене?

# 167
  • София
Пробиотик давам сутрин на гладно. Така ми е казано от лекар.

# 168
За да не спамя допълнително за пробиотика.  Embarassed

Скрит текст:
Моето дете е почти на година и половина ,мисля да давам Линекс бебе , едно прахче на ден и трябва да е в храната или сока , иначе няма да го иска . За по-големи деца не знам как е  Peace

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 21:42 от ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 169
Вчера се върнахме от златните.
Амбасадор
Стай- малки ( 2 възрасни, дете на 6 1/2 и бебе на 1 1/2), няма място. Бяхме с гледка към морето.
Чистеха всеки ден, сменят кърпи на 2 дни.
Ресторант - храна много. Вкусно беше. Плодове и десерти. Стигаше достатъчно. За 5 дни ми писна обаче - свинско, пилешко и риба всеки ден.
Басейн - чист, но не беше с плочки, а нещо като мушама.
Обслужване - застаряващ персонал, но бяха любезни.
Времето ни беше лошо, та се поизнервихме

# 170
толкова ли е лошо сега времето на морето като цяло

# 171
Вчера се върнахме от златните.
Амбасадор
Стай- малки ( 2 възрасни, дете на 6 1/2 и бебе на 1 1/2), няма място. Бяхме с гледка към морето.
Чистеха всеки ден, сменят кърпи на 2 дни.
Ресторант - храна много. Вкусно беше. Плодове и десерти. Стигаше достатъчно. За 5 дни ми писна обаче - свинско, пилешко и риба всеки ден.
Басейн - чист, но не беше с плочки, а нещо като мушама.
Обслужване - застаряващ персонал, но бяха любезни.
Времето ни беше лошо, та се поизнервихме

Не виждам какво му е лошото на застаряващия персонал.Навсякъде по света е така.Човек не може да ви угоди.

# 172
Е, пак заяждане.
Къде съм писала, че е лошо. Обслужваха ни женици на по 50 г. Обикновено по морето са млади и търчат. А тук беше тихо, спокойно. И писах -ЛЮБЕЗНИ

# 173
  • София

Извинявам се за офтопика, но ме подразни правописът на думата "стаИ", мн. ч.

# 174
  • В.Търново
Е, пак заяждане.
Къде съм писала, че е лошо. Обслужваха ни женици на по 50 г. Обикновено по морето са млади и търчат. А тук беше тихо, спокойно. И писах -ЛЮБЕЗНИ
Не мисля, че жена на 50г. е застаряваща.

# 175
Отново идва топлото време и  всички избрали да почиват след 25.08. ще уцелят и ниски цени и слънчице.Приятно изкарване!

# 176
Отново идва топлото време и  всички избрали да почиват след 25.08. ще уцелят и ниски цени и слънчице.Приятно изкарване!

Даноооо!  Hug

Започнах да давам пробиотик Биобаланс. За себе си какво да взема Линекс форте?

Приемам мнение и за Жерави  Приморско!  Mr. Green
Досега съм резервирала само чрез Съни турс, някакви мнения за Ник Травел или Александър травел?

# 177
Здравейте, има ли някой с мнение за Риу Хелиос Парадайз Свети Влас?

Да се отчета с мнение за Мирамар на Каваци.
Бяхме в студио, което беше с 3 легла и отделно мека мебел. Много широко, всичко ново, голяма тераса със сушилник и маса с 4 стола, но не пластмасови, а тип ратан. Всичко беше ново, лъскаво, чисто, перфектно. Начинът, по който се поддържа хотела ми навява мисли, че другата година няма да е толкова перфектно. Камериерките не се престарават особено. Като местоположение - перфектно. Паркинг непосредствено до хотела 3 лв.на ден. Басейна - много чист и топъл, дават хавлии. Като цяло не достига персонал, особено в ресторанта. Храната - добра и разнообразна закуска , прилична вечеря. Напитките се плащат и не са евтини, като в Грийн Лайф са цените. Твърде малко места в ресторанта и при пълен хотел си е навалица, а малкото персонал допринася за още по-голяма навалица, не почистват масите и т.н. Последните два дни, особено по отношение на храната за вечеря се усети, че са пуснали ваучери  Wink Ако има някакви въпроси - питайте  Simple Smile

# 178
  • България
Линекс форте съм взела за мен.
zveti81, реши ли къде ще резервираш?
Ние се чудим за следващата седмица. Ходихме до Белла Виста-голяв хаос ми се стори на плажа. В Сол Луна няма места. В чуденка съм.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 09:47 от тортичка

# 179
Линекс форте съм взела за мен.
zveti81, реши ли къде ще резервираш?
Ние се чудим за следващата седмица. Ходихме до Белла Виста-голяв хаос ми се стори на плажа. В Сол Луна няма места. В чуденка съм.

Тортичка не съм решила още.  Mr. Green
На Белла Виста няма места за този период. Защо да е хаос, миналата година на плажа беше много спокойно, всички чужденци бяха на басейна. Много им се чудех тогава.
Вие на Синеморец ли сте в момента?

Сега се чудя между Жерави 2 Приморско и Блу ориндж?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт