На море в България 2015 - 5

• 39 516
  • 375
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, в Лозенец съм...празно е.

# 271
Момичета, в Лозенец съм...празно е.
Наистина ли?

# 272
Ех, сега да имаме една седмица отуска да скокнем до Лозенец за без пари WinkНе ме е страх от вирусите още повече че вече е разрешено къпането

# 273
Някой с отзиви за хотел Сансет Резорт Поморие.

# 274
  • при моите любими
Мисля, че темата е полезна. Като чета догодина 70% от пишещите тук няма да ходят на БГ море. Така л...та ще са по-малко и за тези от нас, които ще отидем пак там, ще е по-чисто.  Mr. Green

# 275
Много обичам БГ черноморие. До сега сме попадали само веднъж на ужасно място преди години и то за две нощувки-хотел Орхидея Поморие.  Иначе сме ходили виинаги на много приятниместа. Ходихме и на Халкидики, обаче нещо не го почувствах моето място, без да мога конкретно да кажа какво не ми харесва. Турция ни идва твърде далеч, доколкото знам там основно плажовете са платформи, а привличат клиенти с обслужване и храна. Екзотичните дестинации не са ни във възможностите, така че ние твърдо оставаме в България

# 276
Много обичам БГ черноморие. До сега сме попадали само веднъж на ужасно място преди години и то за две нощувки-хотел Орхидея Поморие.  Иначе сме ходили виинаги на много приятниместа. Ходихме и на Халкидики, обаче нещо не го почувствах моето място, без да мога конкретно да кажа какво не ми харесва. Турция ни идва твърде далеч, доколкото знам там основно плажовете са платформи, а привличат клиенти с обслужване и храна. Екзотичните дестинации не са ни във възможностите, така че ние твърдо оставаме в България

Извинявам се , че не е по темата , но все пак искам да уточня , че в Турция има много , много прекрасни пясъчни плажове ....и не са всички на платформа ....Дори са на много достъпни и нормални бих казала цени като Айвалък и Кушадасъ ...например ....За жалост наистина идва малко далече ......Аз не мога да се навия да отида в Гърция - все с познати говоря - вятър и камъни ......и двете ме дразнят жестоко ....., а обслужването в Турция избива рибата .....просто ....и не коментирам само изхранването  Peace

# 277
  • София
И в Турция, и в Гърция съм ходила, като очаквах да се разочаровам от второто място, но останах възхитена. В Турция комплексите са лудница, ама страшна. И дори храната им ми идва твърде ориенталска за моя вкус. Обслужването не беше кой знае какво, още повече, че в първия хотел, който посетихме, едва говореха английски.
Наши познати тази нощ летят за Кипър на море, та чакам отзиви.

# 278
И в Турция, и в Гърция съм ходила, като очаквах да се разочаровам от второто място, но останах възхитена. В Турция комплексите са лудница, ама страшна. И дори храната им ми идва твърде ориенталска за моя вкус. Обслужването не беше кой знае какво, още повече, че в първия хотел, който посетихме, едва говореха английски.
Наши познати тази нощ летят за Кипър на море, та чакам отзиви.
Тонка, може ли да споделиш /ако трябва на лични/ къде бяхте в Гърция и си доволна? Исками се да опитам , наистина , но се страхувам от неоправдан риск .Разполагам с малки възможности за лятна отпуска и ми се иска да е добре проверено  Peace Не ми се ползват акваобувки и да не ме брули вятър ...Не обичам и да готвя , по ресторанти не ми се ходи ...та в този смисъл приличен ол инклузив .  bouquet

# 279
Гърция не развива ол инклузив туризъм, макар че се намират и такива хотели обикновено са на световни марки и цените са прилични, гръцкия туризъм е предимно квартирно-кръчмарски ориентиран. Българите обикновено си готвят на място и 1-2 пъти излизат на кръчма Peace

# 280
  • София
Айде де, гърците нямали добър инклузив. Ако твърдиш подобно нещо, значи не си попадал на правилното място.
 bebeOgi, в този хотел бяхме и пак ще повторим:
http://platamon.cronwell.com/
Без абсолютно никакви забележки съм.

# 281
Момичета помагайте, знае ли някой за корабчета, които тръгват от Обзор за кратки разкодки независимо в каква посока - Несебър, Бяла и пр. В момента сме в Обзор за три-четири дни в Мирамар - всичко е отлично без забележки, но не успявам да начмеря инфо за такива разходки, а ми се иска много да повозя дребните. Ще съм блягодарна, ако някой се включи - това, което успях да намеря е от Слънчев бряг до Несебър.

# 282
Ние в Гърция бяхме закуска и вечеря. Всичко си беше наред, и храна и хотел, и обслужване. Просто аз не се почувствах на място и аз не знам защо

# 283
В Гърция неможе без аква обувки.  Има морски таралежи. Дори и да не срешнете пак не може без обувки защото на повечето места дъното е каменисто и камъните са жабунясали и много се пързалят. За мен Гърция не е вариант. А замърсени плажове се случва навсякъде. Тази година четях че са затворили плажа на хавайте заради фекалий. И за мен никъде няма гаранция от вируси. Зависи от имунитета. Аз и на нашето море вирус не съм хващала, но избягвам да ходя по кръчми и да ям извън хотела. Разликата е че ако хванем вирус на нашето море посещавам лекар и почивката продължава, а в Гърция трябва да си тръгна. Случвало ми се е детето да почне да кашля на втория ден. Ами прегледаха го в поликлиниката и почивката ни продължи.

# 284
  • Sofia
veselka1, кой е хотела?

Общи условия

Активация на акаунт