На море в България 2015 - 5

• 39 510
  • 375
  •   1
Отговори
# 285
Val27, не навсякъде са нужни акваобувки, уверявам те... Но подкрепям и мнението по-горе, че гръцкият туризъм не е ориентиран към инклузив. Там идеята е друга - в едно с природата: гледки, прясна риба, натурално и диво /в известна степен/... Хубавите им инклузив-хотели са по-скоро изключение, отколкото правило.
Аз в Турция мога да предложа невероятни комплекси. Но темата не е за това.  Peace

Хубавото е, че времето у нас отново е топло и приятно - циганско лято и емоции за тези, на които им предстои почивка. Моята ми се струва толкова отдавна, че пак ми се ходи нанякъде  Mr. Green

# 286
Имате ли идея дали в Бургас има хубав луна парк и съотв. къде се намира горе-долу  Rolling Eyes Настаняването ни е след 14 ч. и си мисля, че е добра идея да се разходим в Бургас за малко, а малката много обича да се вози на разни такива неща.

# 287
  • Пловдив
Върнахме се от Лука Хелиос Бийч -Обзор. Като цяло това е едно от най-доброто обслужване на което сме били ол инклузив. Много любезен, ненатрапчив персонал. Аз не обичам нито прекаленото мазнене и обикаляне около мен ,нито пък да ме смятат че не съществувам. Та тук беше точния баланс на обслужване.
Стаите определено не отговарят за 4 звезди, по-скоро 3 звезди. Имат нужда от подмяна на телевизорите , освежаване на стаите.
Храната за категорията на хотела 4 звезди ,беше отлична.
Анимацията им като цяло е слабичка.
Интернета им е платен , в нашия случай това беше плюс тъй като децата са като зомбирани с тоя интернет и това беше случай за малко да ги откъсна от компютрите .
Хотела се поддържа чист , особено впечатление ми прави че макар и позахабен интериора се стараят в детайлите - примерно винаги на хранене на масите сложени по две бели покривки плюс салфетки от плат и плюс хартиени салфетки, изобщо те карат да се чувстваш като в изискан ресторант. Масите заредени с по две вилици и два ножа и малка лъжичка подредени като за снимка .
Храната - ами за пръв път на български  ол инклузив ни поднасяха ананас, скариди и други деликатеси които само в турски ол инклузив са ни поднасяли.
Плажа е  чист , водата също, повечето време бяхме в морето тъй като имаше вълни ,а ние много обичаме вълните.
Та това е от мен.

# 288
Monilqe, беше преди 3-4 години и не си спомням името на хотела, но ще прегледам снимки и ще пиша. Помня, че беше на средния ръкав на Халкидики, началото на сезона

# 289
Айде де, гърците нямали добър инклузив. Ако твърдиш подобно нещо, значи не си попадал на правилното място.
 bebeOgi, в този хотел бяхме и пак ще повторим:
http://platamon.cronwell.com/
Без абсолютно никакви забележки съм.

Тонка, сърдечни благодарности ! smile3525 Наистина хотела изглежда супер  Peace  newsm10 Благодаря !  Hug

# 290
Аз в Турция мога да предложа невероятни комплекси. Но темата не е за това.  Peace
Merlinski,
може ли само едно кратко мнение за плажовете по турското крайбрежие на Егейско море и по-точно на Alaçatı?
Загледах се по този курорт, но от снимки не мога да преценя дали плажът там е на платформи. Ако може само това да ми кажеш. Много благодаря предварително.

# 291
Merlinski,
може ли само едно кратко мнение за плажовете по турското крайбрежие на Егейско море и по-точно на Alaçatı?
Загледах се по този курорт, но от снимки не мога да преценя дали плажът там е на платформи. Ако може само това да ми кажеш. Много благодаря предварително.

И аз моля за малко инфо по отношение на хубавите места в Турция ! Извинявам се , че е в тази тема , затова ако трябва на лични !  Peace Hug

# 292
  • при моите любими
Моля да престанете със спама за Гърция и Турция. Темата има друго име и значение.

# 293
Merlinski,

И аз моля за малко инфо по отношение на хубавите места в Турция ! Извинявам се , че е в тази тема , затова ако трябва на лични !  Peace Hug
Мерлински, моля и на мен на ЛС. Даже прати същото съобщение да не пишеш 2 пъти Simple Smile

# 294
Моля да престанете със спама за Гърция и Турция. Темата има друго име и значение.

Да, права си извинявам се .....Не е умишлено ...просто форумното общуване понякога довежда до това !
Знам , че има други теми ....., но не винаги се намира там .Доста често да не кажа винаги - хубавите неща се разбират на неочаквано място Wink

Успех на всички ! Здраве и усмивки и прекрасно време на тези , които тепърва очакват своето море ! Peace  bouquet

# 295
Извинявам се, че сме изцяло спам по темата, обещавам това да е последния ми коментар във връзка с Турция и то заради запитването на останалите съфоромци.
Първо, да отбележа, че далеч не съм толкова веща по всички въпроси с туризма в Турция, колкото явно е прозвучало изказването ми. Просто тяхната политика за туризъм мнооого ми допада - повечето им комплекси са направени така, че нищо да не ти липсва: от аквапарк, през басейни, плаж, градини /да не повярва човек как от пустош градят рай, пък ние обратното/, до храна и анимация. Всичко е прекрасно за една почивка - отиваш и не мислиш за нищо. Важното е само да си подбереш хубав хотел, естествено... и веднага препоръчвам примерно този: https://www.crystalhotels.com.tr/otel.html?id=11

реални снимки: http://merlinski.snimka.bg/sea/crystal-sunrise-queen-side.505984.18985254

Или този: http://www.miracleotel.com/galeri.html#genelmekanlar    - http://merlinski.snimka.bg/travel/miracle-turkey.380499

# 296
И ние приключихме с почивката. върнахме се днес от Реджина Маре. Петък и събота водата беше разкошна. Топла,чиста и без вълни. Днес бяхме на Перла - разкош -риби,рачета

# 297
С две ръце препоръчвам Балчик Peace чист плаж ,чисто море, чудесно място за разходки
с удоволствие бих отищла пак bowuu

# 298
С две ръце препоръчвам Балчик Peace чист плаж ,чисто море, чудесно място за разходки
Не знаех, че в Балчик има и плаж!

# 299
  • София
Не знаех, че в Балчик има и плаж!
Разбира се, че има!

Общи условия

Активация на акаунт