На море в България 2015 - 5

• 39 477
  • 375
  •   1
Отговори
# 300
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте търсим 4 или 5 звезден хотел на брега на морето . Със забавления и хубава детска площадка .също така да е в центъра
Да не е албена или златни
Благодаря

# 301
# 302
  • София
Здравейте търсим 4 или 5 звезден хотел на брега на морето . Със забавления и хубава детска площадка .също така да е в центъра
Да не е албена или златни
Благодаря

В центъра или на брега? Или в центъра на брега?

Мирамар не е в центъра.

# 303
В центрта и на брега . Благодаря

# 304
  • София
В центрта и на брега . Благодаря
Не знам курорт, на който центъра да е на брега, но може някой друг да помогне  newsm78

# 305
Поне да е по близко .ще с децата е трудно да се придвижваме

# 306
  • София
Извинявай, ама к'во ша праиш у центъра с тези малки дечица? Препоръчвам ти Мирамар.

# 307
  • София
Защо не помислите за вариант хотел на брега на морето с анимация и AI - така няма да има нужда да се придвижвате, всичко ще ви е под ръка  Peace

ПП С Кльомба сме писали заедно - да - Мирамар или Дюни, но някой от хотелите на брега, също се сещам за Серенити, но там не съм била  Peace

# 308
  • София
Защо не помислите за вариант хотел на брега на морето с анимация и AI - така няма да има нужда да се придвижвате, всичко ще ви е под ръка  Peace

ПП С Кльомба сме писали заедно - да - Мирамар или Дюни, но някой от хотелите на брега, също се сещам за Серенити, но там не съм била  Peace

Много са малки децата, по-добре Мирамар. Там има голямо разнообразие от бебешки пюрета и адаптирани млека, клубчета, забавачки, може да се яде къде ли не, а не да подкарваш децата задължително към ресторанта...

# 309
  • София

ПП С Кльомба сме писали заедно - да - Мирамар или Дюни, но някой от хотелите на брега, също се сещам за Серенити, но там не съм била  Peace

Много са малки децата, по-добре Мирамар. Там има голямо разнообразие от бебешки пюрета и адаптирани млека, клубчета, забавачки, може да се яде къде ли не, а не да подкарваш децата задължително към ресторанта...
Проблемът на Мирамар е, че няма къде да се разходиш, а децата са малки, едва ли ще стоят постоянно на плажа.  Затова смятам, че Дюни е по-добрата дестинация при тази възраст, колкото и да го недолюбвам  Peace

# 310
И аз си го помислих това за децата и центъра- хич не ми трябва център, сергии, панаир, народ.... Naughty

Искам близо до плаж аз само Heart Eyes

Бих ти препоръчала Грийн Лайф, много е спокойно за хора с деца, прекалено спокойно за такива като нас с по- големи деца. Но не е ол, и има дървена скара до плажа /явно става за колички, защото имаше страшно много бебешори/. Има страхотна детска площадка, много алейки, басейните са хубави...но е далеч от цивилизация, малко си вързан на такива места. Затова не смея да препоръчам чистосърдечно  Peace

# 311
Аз се сещам за хотел Селена Созопол Peace

# 312
  • при моите любими
Ако не държите толкова до център предлагам и Лагуна бийч на Златна рибка. Има хубава площадка. Малка возна пързалка, страхотен плаж. Но се стига до Созопол с кола или влакче. http://www.visit.bg/hoteli/hotel-laguna-biych-sozopol-1253

# 313
благодаря на всички клоня към Мирамар за сега .Ще сме само 2 нощувки надявам се на децата да не много скучно .
Въпроса ми дали тази седмица ще е топъл басейна на вън и дали ще може да го ползват .

# 314
Ние също сме с две малки деца и сме се насочили към РИУ Хелиос Бей в Обзор. В близост има хубави паркове за разходка и детски пързалки, а и хотела e на брега.

Общи условия

Активация на акаунт