Къде в Пловдив? - 59 тема

• 72 761
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Филц купувахме с децата като правихме мартеници от "Палитра", пресечка в ляво на Иван Вазов. Горе-долу срещу входа на болницата се пада. Имаха и много джинджифучки за апликации, както и цветни картони.

# 601
  • под тепетата
Палитра се премести 20м по-надолу по пресечката на Вазов ( срещу борсата за учебници 2 употреба). Филц има и в магазинчето Кламер срещу Синдикалния дом на културата, и в това на спирката срещу Тримонциум - Талантино.

# 602
Филц съм купувала и от магазин за прежди "Хоби", срещу дома на младоженците.

# 603
  • под тепетата
А там на метър ли е или на отрязани парчета горе-долу формат А4 ?

# 604
На парчета.

# 605
  • под тепетата
Благодаря,vox !

# 606
От къде мога да купя покани за рожден ден?
Детският център, в който ще празнуваме не предлага такива.

# 607
  • о`майна лунна нощ е
В книжарниците предлагат. 10 бр. пакет или единични. Ако имаш принтер, в нета има и заготовки, които може да разпечаташ направо.

# 608
  • Пловдив
Здравейте, зная че въпроса ми не е много за тази тема, но тук съм намирала винаги адекватни мнения. Моля за препоръка за УНГ доктор в Пловди, но да не е д-р Петров. Неговото мнение вече го имаме, търсим второ.
Благодаря  Hug

# 609
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug
Linkata-д -р Миленич, д-р Крема, доц.Дойков,д-р Должиков, д -р Консулов, д-р Криворов.

# 610
Здравейте, зная че въпроса ми не е много за тази тема, но тук съм намирала винаги адекватни мнения. Моля за препоръка за УНГ доктор в Пловди, но да не е д-р Петров. Неговото мнение вече го имаме, търсим второ.
Благодаря  Hug

д-р Крема  Peace

# 611
Аз добавям д-р Бойко Димов до р-т "Копчето".

# 612
  • Пловдив
Благодаря ви много!  Hug

# 613
Благодаря  Hug
С две ръце за д- р Милинич и д-р Крема.

# 614
В книжарниците предлагат. 10 бр. пакет или единични. Ако имаш принтер, в нета има и заготовки, които може да разпечаташ направо.
Блатодаря!

Общи условия

Активация на акаунт