"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 347
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
При моя приятелка пък 12-13 дни преди термин и казаха, че бебка е 2800 грама, ден по-късно роди 3200...
На мен с щерката деня преди да я родя в Шейново ми казаха, че със сигурност ще е над 3 кила, родих я 2850 грама. Та всичко според мен е от задехографското устройство Wink
Да ви кажа, взе да ме боли срамната кост, доста е кофти. Tired

# 136
И мен ме боли срамната кост. Sad

# 137
Как и къде се усеща когато започне да боли срамната кост?

# 138
Боли чатала, т.е костта на триъгълника.

# 139
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Боли чатала, т.е костта на триъгълника.

Хихи,много точно го описа.И мен ме боли от време на време и болката е доста силничка.

# 140
  • София
Катя, ти защо изобщо си го причиняваш това с памперса?  Simple Smile Очевидно детенцето не е готово. Ние на моя син махнахме памперса на 2 години. Опитвай от време на време, но като не става не се тормозете  Hug

Сиси, да ти кажа хем не мога снимки да качвам, хем ме е страх малко така в интернет пространството... Не че ФБ например е много сигурно място.
За срамната кост - мен още от 3-4 месец ме болеше, даже последният триместър намаля болката, а беше много силна, на моменти не можех да стана и да ходя.

Шмокси, можеш да се допиташ и в Щерев, но ако кажат друго как ще се разберете с твоя доктор, все едно не му се доверяваш... Наистина можеш да го попиташ дали не може да се предизвика нормално. От друга страна секциото си има своите предимства, може пък в твоя случай везните да наклоняват в негова полза.

# 141
Нали се слага хапче и така се предизвиква нормалното, това е добре идея за Shmoksi.

# 142
Блaгодaря нa всички момичетa зa идеятa зa предизвикaно нормaлно рaждaне, ще го обсъдя с докторa. Отделно ще нaпрaвя и консултaция с докторкaтa ми в Щерев. Но много стaнaхa причините зa секцио (втория близнaк, който е мумифицирaн в кaпсулa, но все още е в мaткaтa) и aз вече зaпочнaх дa клоня нaтaм. При всякa причинa се дърпaм и зaпочвaм дa го умувaм  newsm78 Нaклоня везните към нормaлно рaждaне и пaк новa причинa... Но нито еднa от тях не е кaтегоричнa зa секцио и aз зaтовa все се дърпaм. Докторa ми вече ще вдигне ръце от мен  ooooh! Той ни е близък семеен приятел и знaм, че не клони към секциото сaмо зaщото нa него тaкa му е по-удобно. И при първото ми рaждaне клонеше към секцио, но увaжи решението ми дa родя нормaлно. Е, окaзa се прaв - рaждaнето беше дълго и трудно. Възстaновявaх се месеци  Crazy

# 143
  • София
Благодаря ви момичета.  Hug
Аз и преди бях писала за проблема и след като говорих с доста майки бях решила да изчакам. Не държах да го махам, просто нещата се влошават, вместо да се подобряват. При всяко акане се появяват пъпчици и аз дори като я мия и мажа с крем, не минават, защото тя не им дава шанс с това често акане. А преди годинката нямахме пропуск на гърнето и изобщо не акаше в памперса. От месец на месец става по-зле и обрива днес ме притесни, както и многократното вдигане на тежести. Simple Smile

# 144
Това с теглото на бебето и при нас беше много неточно. Дни преди раждането казаха 3200, а се роди 2650...

За педиатъра, аз също го търсих след като излязохме от болницата и имахме късмет. Много ми помогна със съвети и винаги е на разположение на телефона, което си е успокоение.

Срамната кост и мен ме боли от около месец като имаше моменти когато ходех чак превита от болка. Прави ми впечатление, че боли като се преуморя с повечко ходене или стоене права. Сега като се замисля, тези дни не ме боли Simple Smileкеф Simple Smile

# 145
  • Пловдив
Мен срамна кост не ме боли, но от вчера имам почти постоянна болка ниско долу в корема, като при цикъл. Мисля, че не е контракция, защото  не отпуска. Някоя има ли подобни оплаквания? Вчера бях н а доктор и ме прегледа вагинално. Дали бъркането може да е повод за тази болка? Неприятно е.
Иначе казя, че всичко е наред, беба е надолу, ниско, каза, че не би следвало да имам трудно нормално раждане  Party дано е прав. Чакаме ...  Blush  Rolling Eyes

# 146
И аз имам от 3 седмици такава болка като при цикъл,но не постоянна,а само през нощта като си легна от време на време! Тези прегледи са доста неприятни.Дано не ти е от прегледа станало! Според мен ако продължава днес и през деня звънни да питаш.

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 07:57 от desymn

# 147
И аз понякога имам такива болки.. Не знам защо,но имам чувството,че скоро ще се ражда..   #Crazy
Надявам се при теб да не е резултат от прегледа..  Hug

# 148
  • Пловдив
Скоро ще е ... нямам търпение  Hug

Ще видя днес как е и може да му звънна  Wink

# 149
И при мен болките са ниско долу,но си мисля,че са контракции понеже са за секунди и после ми минава.Като си пия магнерота и напълно ми изчезват.Имам чувството,че ако го спра и може и да родя.

Общи условия

Активация на акаунт