"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 345
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Не съм писала от много време. Темичката е много хубава, за съжаление ви бях писал преди два месеца, че няма да имам възможност да я поддържам вече. Браво, че някой се е наел все пак   bouquet На мен вече доста ми тежи, имам си контракции доста на често, но май няма изглед още за раждане. Днес съм на ЖК и ще видя лекарката какво ще каже. Иначе багажа за родилното отдавна го подготвих Simple Smile
И аз като повечето настоявам да си родя нормално, но не знам сега какво ще стане, че съм с едни разширени вени на десния крак и ще видим днес какво ще се прави newsm78
Хубав ден на всички!  bouquet

# 151
Добро утро!
В 5.30 станах до 00 и като ме сви и мен, и едно като дразнене ми се появи, решихче цистит почва. Но съм заспала и сега като се събудих нищо ми няма Praynig
Катя, наистина не се мъчете взаимно, ще стане от само себе си. Peace
Аз днес съм на съдов хирург, заради разширените вени, дано нямам сериозен проблем. Praynig
Шмокси, според мен трябва да се вслушаш в мнението на лекаря за секцио. Peace

# 152
Only God can.., успех с прегледа, пиши какво са ти казали.  Peace

# 153
добро утро,
значи мен изобщо не ме е боляла тази срамна кост,
но при положение че имам 2 седмици до термина,
защо не се подготвя да се разширява?
и мога ли да съдя по това дали съм с широк таз или тесен  newsm78

# 154
То по принцип не знам защо пациентите търсят смисъл в нещо което специалисти са решили че е задължително Simple Smile

Руми, ти защо не го смени твоя за ЖК още в началото, когато започна да те дразни? Така трябва да се процедира с лекари, които не ги е грижа за пациентите. Пък и няма смисъл да си вдигаш нервите в такъв хубав момент за теб и твоето семейство с такива нагляри.

добро утро  Hug  Преди не се е държал толкова нагло, освен по отношение на това, че настояваше за секцио. Но това не броя. Беше внимателен, всеки път ме е гледал на ехографа, не ме е карал да пия витамини например/което съвпада  и с моето виждане, че ако не се налага - да не пия/. Явно е бил с нагласата, че щом ходя при него на ЖК, ще си го избера да раждам при него. Това ми идва на ума само.
Иначе - какво да ви кажа - ние с ММ тръгваме към София по работа в четвъртък или петък, и в зависимост кога ще приключим ... ако раждането започне докато сме в София - се спрях на болница Надежда. Ако не - сигурно ще отидем в Стара Загора - този човек тотално ме отказа от Казанлък. Е, освен ако не е нещо твърде спешно. Знам ли как ще се развият нещата  newsm78 newsm78
Иначе  -с багажа съм почти готова - браво на мен Wink

Когато много се преуморя - това обикновено става вечер ако не сме си легнали по-навреме, което пък напоследък все по-рядко се случва: толкова адски ми тежи коремът, че ходя приведена и с малки крачки. С голеееми усилия се покачвам по стълбите до втория етаж - почивам си почти на всяка трета стъпба. Снощи бях толкова съсипана, че се разпоредих на голямото дете да изкъпи по-малкото, да се обличат и лягат. Децата по едно време са ме викали да им сваля хавлийките от закачалките, защото не могат да ги стигнат, обаче моя милост е отхъркала и изобщо не съм ги чула. Та, взели децата малката хавлия за ръце и се изсушили. Преоблякли се  исе тръшнали в леглото, и чакат вече нашите приказка. Е, ама като майка им хърха та две не чува, баткото разказал на малкото една приказка за лека нощ, и тъй ...

радвам се, че са станали по-самостоятелни, но сутринта пък ми стана толкова криво, че реших ... довечера ще сваля детските хавлийки на по-ниското, където да ги стигат самички  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 10:18 от rumka833

# 155
Душички, самички се справят, ще помагат на мама. Simple Smile

# 156
Мили бъдещи мами искам да ви попитам дали е нормално след спирането на магнезия болките ниско - долу да зачестят. Бебка трябва да се роди на 12-ти септември и се чудя дали това не е някакъв симптом който показва , че може и по-рано да се появи? Извинявам се ако въпросът ми е глупав , но това ми е 1-вата бременност и съм притеснена . newsm78

# 157
  • софия
Да нормално е и при мен е така , всеки ден имам менструални болки! Моят термин е на 9 септември  Simple Smile

# 158
Благодаря Simple Smile Значи си търпим и чакаме бебчовците да излезнат Hug

# 159
  • софия
даааа  newsm44

# 160
Добро утро, и аз днес бях на ЖК и младежът е порастнал с 300 гр. Док изчисли че към раждането би трябвало да е 3300 гр. което звучи чудесно. Днес като си го гледахме ми се стори толкова хубаво бебенце Simple Smile ама всяка майка мисли така за своето ангелче.
Ваня, нормално е да имаш болки ниско като наближава термина Simple Smile аз също имам болки в долната тазова кост особено след като съм била на йога, но не съм спряла магнезия все още и док каза че бебето още стои над тазовата кост, т.е. скоро няма да се раждаме Simple Smile. Имах и готови изследвания от МБ и всичко е чисто в "родовия канал" Simple Smile Вече нямам тъпение! Хубав ден от мен на всички!

# 161
Ох, момичета моя термин е за 28.09, но болки в срамната кост и Дто имам, кръста ме мъчи вечер, даже и като ходя ниско долу боли ли, щипе ли, дори идея си нямам какво е точно. Дали мъника не иска да ми каже нещо.....

# 162
Хубаво бебче ще имате пожелавам  ви на всички всичко да е наред. Ние последно бяхме на ЖК на 11.08 бебка беше 2 кг надявам се да качи още , но докторите ми казаха , че ще родя бебка горе - долу 2.600. Надявам се да качи още . Hug

# 163
моето първото се роди 2650, и понеже беше по-малко, качваше по-интензивно през следващите месеци.  Не помня колко, но по около 1 кг на месец някъде, което беше доста. На изписването не беше свалило нищо детето.
Второто ми се роди 3550, и в резултат на изписването беше свалил към 250 гр., и в последствие качваше по-малко интензивно, отколкото голямото ми детенце.
Та, моето мнение е, че стига да се родят над 2550 - няма да има проблем в последствие. Бъдете спокойни!
 Hug Hug Hug

# 164
Момичета , мен от вчера ме мъчи една буца в гърлото, като бонус имам и киселини от време на време и се получава много странна комбинация, като получа киселини започвам да се давя и да кашлям. Нещо да ми препоръчате за гърло освен лукчета, чай и мед?

Общи условия

Активация на акаунт