"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 268
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Мамчета и аз да се включа със същите оплаквания. Постоянно ставам до тоалетната по малка нужда (не че толкова има какво да излезе,колкото бебето ме притиска и кажи речи правя празни курсове). През 3-4 часа корема ми стърже яко. Не съм свикнала да ям чак толкова често и ми е малко странно. Режима ми за сън тотално е объркан-вечер или заспивам към 2-3 или тогава се събуждам. Други дни пък ставам в 12 на обяд-абе луда работа. Много започна да ми тежи корема,кръста ме боли,а на гръб не мога да спя-задушавам се. Искам вече да излиза малкия човек,за да може всичко да си дойде на мястото,но пък и като се сетя за момента и ме хваща шубе.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 376
Здравейте,

Може ли някоя от Вас, която вече е раждала нормално да сподели полезни съвети за самото раждане. Аз лично много съм се притеснила. Днес бях в трета градска , и ми казаха, че заради тези инжекции клексан не може да ми се слагат упойки. Не знам от кое по- точно ме е страх , от самата болка, от неизвестното, от това, че съм голяма паника.

Ще очаквам Вашите мнения.

# 377
....
Екумчева сигурно сме се видели, защото чаках много. На 28.08 съм за 11,30. на тонове.

И аз много чаках, от 12,20 до 14,45 бях там Simple Smile И аз съм на 28-ми в 11.30 Simple Smile

# 378
  • Пловдив
Аз имам чувството че не мога да си намеря удобна поза и моето човече постоянно шава и заради него не мога да спя. В момента също е голямо ритане и мърдане.

Май при всички е едно и също. Още мъничко  Hug :*

# 379
Диляна, няма страшно. Аз раждах нормално, без упойка. Просто слушай акушерката и не се шашкай.

Тапата няма да я объркате, обикновено е розова или примесена с кръв.

Аз мислех да мия прозорци, но няма. ММ ми се навика, че вече трябвало само да лежа и никъде да не излизам. Не знам как ще стане обаче. Не че съм се юрнала да меря улиците, но излизам за по 2-3 часа, все пак ми е някакво разнообразие. Иначе у нас само ще мисля някакви глупости.
Иначе по гръб си лежа, не ми пречи. Настрани понякога ми е неудобно. Но и мен ме хваща безсънието. До 00 и аз често ходя, и постоянно имам чувството, че ми се ходи, много е кофти. И вечер ме заболява глава за около час някъде.
Дано са ни спокойни бебоците и да можем да се наспиваме, че без сън не издържам аз. А и ще положа максимум усилия нощем да си спи, а не до 5 годишен да пие я сок, я мляко Laughing
Я кажете имена измислихте ли? Ние се въртим около 2-3 и това е Crazy

# 380
Ха, това за вдигането на ръцете не го знаех. Аз вчера два часа мих банята и цяла вечер все нещо ме болеше. Спах само три часа на пресекулки. По едно време имах контракции на всеки 5-7 минути. Малко се шашнах, че съм още в осми месец. Днес съм малко по-добре и се надявам да поспя. Май като се раздвижа се чувствам по-добре. Природата си знае работата - трябва да свикваме да не спим по много. Миналия път нямах толкова болежки, а просто не можех да спя повече от три часа през последните месеци. След раждането ми се събираше по час на денонощие и то на фотьойла с бебе в ръце.

# 381
И аз съм от неспящите Cry . Чувствам се ужасно изтощена, защото заспивам призори за по 3-4 часа и въпреки че много ми се спи, сутрин моята бъдеща кака изобщо не ме оставя. Съвет към тези, които имат възможност да спят - не се тревожете, че сте обърнали ден и нощ, просто гледайте да сте отпочинали и да събирате сили за болницата.
За първото ми раждане - нормално и без упойка. Водите ми изтекоха посреднощ вкъщи, но нямах контракции.Обадих са на АГ и се разбрахме на сутринта да се видим за прием в болницата,( т.е. според мен е по- добре да се чуете с АГ ако изтекат водите и той да ви посъветва дали да тръгвате веднага за болницата - в зависимост от контракции, цвят на водите и т.н..). Два часа по- късно ме хванаха и контракции, пак се обадих на АГ и вече ми каза да отивам към болницата.

# 382
И аз така от една седмица се чувствам вече много уморена.От вчера вечерта най -горе при краката от вътрешната част ме боли  лека се едно имам мускулна треска,а нищо не съм правила.Момичета на вас случвало ли ви се е?

# 383
Винаги така ме боли преди цикъл. На мен това ми е представата за менструална болка общо-взето, защото друга не съм изпитвала. Т.е. усещам я в горната част на краката, а не конкретно в корема.

# 384
Момичета да ви се оплача и аз.Спя малко през ноща през 1.30ч ставам да пишкам.Вчера цяла нощ ме боля ниско долу и пих 2нош па.Започвам се да се притеснявам да не тръгна да раждам по-рано,защото имам още 2седм до началото на 9м. Cry
Твърде рано е и се притеснявам.

# 385
Аз пък да ви споделя и за друг проблем. Като легна да спя ми става 100 градуса горещо - дори сега, на хладното време. Потя се кажи речи всяка нощ и се преобличам непрекъснато - особено вратът ми е вечно мокър докато спя. Това от бременността ли е или аз съм се повредила?

# 386
Аз пък да ви споделя и за друг проблем. Като легна да спя ми става 100 градуса горещо - дори сега, на хладното време. Потя се кажи речи всяка нощ и се преобличам непрекъснато - особено вратът ми е вечно мокър докато спя. Това от бременността ли е или аз съм се повредила?
Мисля,че е нормално и аз съм така,много ми е горещо по-всяко време на деня.

# 387
И аз не мога да спя, ММ става рано, аз се събуждам, но от известно време стискам очите поне до 9 и нещо, че после ще ги търся тези моменти Wink
Only, да, ние имаме име за бебка - Йоана, на двамата ни дядовци. Отделно, разбрахме на Йордановден, тогава може да се празнува имен ден   Heart Eyes
За момче нямахме,ама не се и наложи да мислим.  Party (Аз много исках първото да е момиченце  Crazy )
От няколко дни не ходя много навън, само до близкия пазар. Днес обаче е хладничко, хапвам и излизам на разходка. Много смешно вървя - едно бааавно, лежерно. Ще се насладя на разходката и ще гледам да не се затрупвам с покупки.
Усмихнат ден, тумбаци  Hug

# 388
Аз нямам проблеми със съня, ама по принцип съм си много поспалива Grinning по 12-13 часа обикновено, но сега по десетина само Grinning аз си поработвам малко от вкъщи , иначе ще се побъркам от четене на теми за раждането Laughing и да не съм ви чула да се оплаквате за пишкането, аз съм със стент на бъбрека и камък , която е слязъл някъде надолу, не се вижда на ехографа, най - вероятно е в пикучния мехур, но бебето пречи и там не се вижда нищо, всяко ходене до тоалетна ми е като цистит - парене, болка, кръв...не се оплакам, просто ви успокоявам, че има и по - зле Grinning докторите ми казват да търпя и аз търпя, даже вече почнах да свиквам...

А днес като ставах от леглото и на път за банята забелязах , че много си мятам едната ръка Joy засилвам се с нея да се придвиждам Joy

Името много бързо го решихме, първото което предложих веднага беше одобрено, но после аз реших, че не ми харесва , написах на един лист 6-7имена , които харесвам и казах на мъжа ми да избере едно от тях и той избра точно това, което най - най ми харесваше , ама не исках да му казвам естествено, кое ми е фаворит Grinning Вече й викаме по име даже, но не сме казали на никой как сме решили да я кръстим. Разбрах , че в болницата питали и за мъжко и за женско име, затова съм намислила и едно мъжко за всеки случай, но толкова доктори ни гледаха, едвали са объркали пола.

# 389
Име има избрано от много отдавна - чака да се появи бебето.  Grinning
Аз спя и нямам никакви болки и оплаквания. Само нисък хемоглобин, който не се повлия от Тотхемата и минавам на друг препарат.

Общи условия

Активация на акаунт