"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 274
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък си мисля, че това е синдром при всички бъдещи татковци.  Whistling
Уф аз продължавам да се чудя как така 10-15 часа ще ме боли  Twisted Evil

# 346
Аз вече не го мисля изобщо. Колкото и часа да боли, все ще свърши.
А и силните болки не са чак толкова много време. Четох една тема тук и всички казаха, че реално боли последните 20% от времето, преди това е търпимо. Като започне да боли супер силно, поне ще знаеш, че скоро приключва  Whistling

# 347
О, не се настройвай, че ще е толкова продължително. Иначе  - тези часове са времето, когато усещаш контракции/обикновено са болезнени - боли те кръста, някой крак се схваща, тумбакът се свива на топка да кажем/. После спира да те боли - отпуска. И след известно време - ай пак. Когато "болките" станат с интервал, мисля че беше, през 1 минута, с продължителност 40 секунди/да те стяга кръста 40 секунди без да те отпуска/ - значи, се упътваш към магарето, и след .. не знам, 15-30 минити очакваш среща с бебенцето.

При мен беше така първия път.
Но, както споменах, майка ми е родила за 35 минути всичко на всичко: от момента, в който я е заболял кръста за първи път, макар и много силно - до момента на раждане на братчето ми - общо 35 минути. Останалите момичета в стаята й мислели, че е още в 00, когато им казали, че мама родила. Никоя не повярвала Wink

Във връзка с това, което е написала Аллана - като почнеш да викаш - аа, не ща, отказвам се - знчи очаквай всеки момент да родиш. Това са ми казвали родните акушерки, но и по ТВ го гледах, по TLC Wink

# 348

микиполи, тя само си е мислела че е с перфектното разкритие, на нея и е бил тесен таза и затова й е казал че няма смисъл да се мъчи Simple Smile

аз това с тесния таз не го разбирам, мисля че природата си знае работата, леля ми ако я видиш е 1,50м и 40 кила, но е родила 4100 бебе нормално

# 349
Да, май е обща паника при мъжете Simple Smile Моят нали искаше да пита лекаря "Кога да Ви я оставя и кога да си ги прибера?" - а аз ще раждам нормално  Crazy Каза на шефа си, че може и със служебната да ме кара  Mr. Green Забрани ми да си оставям тела без звук, вчера ме валя дъжда, а нямах обхват - нашия от работа търчи да види дали съм се прибрала  Crazy Малко остана, ще се успокои като родя, ама понякога вместо за мен за него мисля  Embarassed

Иначе аз имам коластра - капки са, но имам.

Днес вече се обадих за комплекта за изписване - да,ама може да нямат този,който искам. Във вторник ще разбера, стискайте палци, голямо избиране падна.

Иначе хич не се пазя Sad Все правя нещо, после се ядосвам на себе си,че вместо да си почивам търча насам-натам. Ама сме в къща и все нещо изниква за правене, искаме да сме готови,като се появи малката. Последното е,че ще си слагаме климатик в края на месеца. Дано малката устиска до тогава, аз до последно имам усещане, че ще си спази термина.
Искам и времето да е подходящо за пране, имам да пускам поне още 3 перални (всяка ми е по 3 часа, ужас...) Вчера се хванах да гладя чаршафите на малката - то ютията ми била смотана,аз не знаех, досега стоеше като паметник. Ще правим трампа с майка ми, та да не се купува нова на този етап. Един час гладих 5 пелени и един спален комплект,а накрая изглеждаха все едно съм ги свалила от простора и съм ги сгънала. Направо полудях  #Crazy

Хайде, да приключвам, че много обстоятелствена станах  Joy

# 350
Руми, на теб нали това ти е трето дете, сигурно много бързо ще стане раждането, а този татко какво се е притеснил толкова или за него е първо дете?
И за двама ни е трето, но при първите 2 ме бяха приели предварително в болницата. Водеха ме, че преносвам с по 10 дена, което по моите тънки сметки не беше вярно. Та, и в двата случая аз вече си бях хоспитализирана  Peace Ми той си е притеснителен ММ по принцип, напоследък направо ... психясва май. Смятам ще се оправи когато родя.

Ясно , то и при мен така, датата на зачеване дето ми я изчисляват е напълно невъзможна и съм сигурна, че е станало 1 седмица по - късно ,а и цикъла ми е 31дни, затова и бебето върви малко, ама колкото и да им казвам, те тяхното си знаят, термина бил 21ви септември, аз им казвам , че на 29ти ще се роди...всички в нашето семейство се раждат на 29ти, а специално за септември имаме 2 броя вече на тази дата Joy

А аз каквато съм отвеяна до раждането май няма да си купя ютия Joy

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 15:41 от mikipoli

# 351
трябва да й сложиш вода - и да пуснеш парата. Иначе не щат да гладят, пущините. Става горещо,, да знаеш, ама инак не щат да гладят ..

# 352
Руми, сложих й, пуснах опцията, натисках копчето...не иска гадината! Направо още ме е яд Sad Майка ми ще я оправи, поне нейната знам,че е ок Wink
Скрит текст:
А чаршафчетата са много красиви, таткото ги избира, исках да са готови и изгладени. Явно ще повтарям Simple Smile

# 353
Не ги оставяй да те психясват в никакъв случай! По-добре, се разберете да ходиш всеки ден в болницата - за мерене на тонове и кръвно, и да гледат водите как са/дали са достатъчни или нещо друго/.
Вчера на консулта лекарят ми каза, че определянето на термина - както го изчисляват те, е с отклонение плюс/минус 14 дена. Тъй че - свиркай си!

# 354
Бените честита рожба. Много да ви радва. Днес бях на тонове, много чаках и малко се изнервих, но сега съм спокойна. Бебето е около 3 200, имам дата за секцио и сега ще видя покупките, които ми липсват.
Екумчева сигурно сме се видели, защото чаках много. На 28.08 съм за 11,30. на тонове.

# 355
  • Пловдив

микиполи, тя само си е мислела че е с перфектното разкритие, на нея и е бил тесен таза и затова й е казал че няма смисъл да се мъчи Simple Smile

аз това с тесния таз не го разбирам, мисля че природата си знае работата, леля ми ако я видиш е 1,50м и 40 кила, но е родила 4100 бебе нормално

Аз знам, че височината няма нищо общо с ширината на таза.

# 356
Моята ютия е набор на щерката, работи. Но и гладенето не ми е любимо Laughing

А бе много шава и чак ме боли, а и болки си имам от време на време. Crazy
Не е спирало днес.
Май ще излизаме с каката на разходка.

# 357
  • Пловдив
L0v3d,

Rolling Eyes  Rolling Eyes Каква е тази програма от 3 часа?! Аз ги пера на 30 или 40 градуса и е съответно 30 или 45 минути  newsm78

# 358
Здравейте, аз пак имам ужасни киселини вечер, но преди 2 дни като си легнах видях че имам издутина, нещо като топче между двете ребра, високо горе... Майка ми казва че там е края на гръдната кост. Вчера бях на изследвания и питах момичето което ми слуша и тоновете, но каза че няма идея какво е, а моята докторка е в отпуска, на 25 съм на преглед при нея чак. Момичета ако някоя е имала или е чувала какво може да е това, моля да пише.

# 359
  • Пловдив
Ням идея, BaJleTo. Но като се притесняваш /което е но мално/ отиди друг лекар да те прегледа. Не чакай твоя. Пък после с него ще окоментирате отново състоянието ти. Така няма ли да ти е по-спокойно ...

Общи условия

Активация на акаунт