"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Между 20 и 25.09. ще е секциото, още не сме решили точно. В АГ Варна.

# 571
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз се включвам към края, но все е нещо.
С термин 14.09.15 с първа бременност, но вече нямам търпение, а багажа ми е стегнат от 2 седмици.Иначе и голям страх ме гони.
Леко раждане и здрави бебчета на всички  Hug

# 572
Добре дошли, pantera666 и Vessi-barabesi! Леко и безпроблемно оставащо време!  Grinning

Моят багаж още си стои на купчинки... Joy

# 573
Вашите са на купчинки, а моят не е пипнат още... Joy
Днес ще стерилизирам бибите и капачките в тенджерка. Но дали мога да направя същото и с шишетата и помпата за кърмене? И как да ги съхранявам после? newsm78

# 574
Only God can..., аз няма да ползвам стерилизатор и точно така правих първия път - всичко в една тенджерка -биби, части на помпата, шишета. После си слагах нещата в една кутия с капак специално за целта. Но колко време са стерилни - не знам. Аз и за това още не съм гладила дрехите, чаршафи, завивки - само са изпрани и прибрани, гладенето е на висока температура и ще е непосредствено преди ползването, докато ме няма вкъщи.

# 575
Аз всичко съм изпрала и изгладила, прибрах ги в пликове. Единият се скъса, но не мисля пак да ги пера. Peace
Ще стерилизирам всичко и ще го сложа в пликчета за храна. Намерих си едно сакче на тавана, в него ще стягам багаж. Laughing

Добре дошли на новите, здрави бебчета на финала пожелавам на всички ни! Praynig
Моят беб май е застанал напречно, ужасно ме рита отстрани, чак ме боли. Но по-добре така. Peace

# 576
Мили мами, да ви кажа, че това лекар в ЖК, дето остава разочарован, че няма да изберете да раждате при него, е ... луда работа. Не щя да ми даде направление и т'ва си е. Първо ме излъга, че били важали само 10 дена, като го прекъснах с въпроса - не са ли по 30 дена всичките направления, оня ми рече, че в старозагорска област само, са по 15 дена, и то по-точно само тези, които са за раждането, и освен това трябвало да се презаверяват на всеки 10 дена. Е, още докато ме лъжеше го гледах и се подсмихвах, след което моята лична потвърди, че такъв филм няма. И ако искам, тя ще ми даде, тъй като и тя имала право. Но, кажете ми - що за безочие и наглост е това???

Колко вземат за следене на една бременност  -някой знае ли?
Досега ми е дал всички на всичко 3 направления за 3-те изследвания, които ми се полагат по ЗК. Никакви микробиологии, никакво чудо, платих со го сама.

# 577
Този лекар е супер нагъл,е как човек да роди при него.Супер че личната може да ти свърши работа!На мене 480лв. ми струва пакета за проследяване и включва всичко.Да уточня че това е в частна болница.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 15:58 от desymn

# 578
току-що се обадих където си мисля, че ще отида да раждам, и ми казаха че няма разлика в цената дали си с направление, без направление или изтекъл срок на същото. Така че, спирам да го мисля, не си заслужава мислене, камо ли пък ядосване. Това е просто поредният житейски урок

# 579
Не мога да изброя вече колко пъти давах кръв , урина и влагалищен секрет...май 3 пъти досега кръв и урина, секрет също 3 пъти, стерилна урина също си пусках, но нея си я платих, миналата седмица ми каза, че днес ще ми даде направления за преди раждането, предполагам че пак кръв, урина...
Не съм плащала никакви пакети и такива глупости, всеки път като съм на консултация ме гледа на ехограф без да ми иска пари, въпреки че по здравна каса се полагали само 3 ехографа. От утре почвам да ходя на тонове, които пак са безплатни.

# 580
rumka833, този е изключително комерсиален и нагъл.  ooooh!
Аз не съм плащала нищо на ЖК по ЗК - всеки месец ми се пуска кръв, урина и преди и след лечение влагалищен секрет, стерилна урина или ПКК.

# 581
Леле Румка, тоя си плаче за проверка #2gunfire

# 582
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Този верно е много нагъл, че и лъже най-безочливо за срока на направлението.Моето е вече издадено и си е за 30 дни.Също така ми казаха, че може да го издаде всеки лекар, включително джи-пито.

# 583
pantera666 , Vessi-barabesi, добре дошли  Hug Надявам се, че бременеете леко, малко остана  Hug
И аз мисля,че на Руми лекарят е супер нагъл.  #2gunfire

Иначе бях на тонове, утре съм на преглед по ЖК, че моя лекар е в отпуска. Днес купих комплекта за изписване, от прането малко остана.  Heart Eyes

Благодаря за инфото, снежна мама, ще знам как да различавам контракциите вече.  Hug

# 584
Леле Румка, тоя си плаче за проверка #2gunfire
Скрит текст:
той е началникът на родилното в нашия град, кой пък ще вземе да го проверява? Аз вече спрях да се нервя, не виждам смисъл. Вчера ММ ме придружи с надеждата, че той ще спре да наглярства. Е, да, ама няма такъв филм. ММ едвам си отвори устата да каже нещо -  и док го прекъсна - знаел, че не можел бил да надговори ММ... При което ММ му вика - ами откъде знаете, аз досега не съм си отварял устата във Вашия кабинет? След това изприказва куп глупости, включително за това защо не желае да ми даде направление, и че как съм била щяла да го родя това гигантско бебе, което разбираш ли, щяло да стане поне 3400 към момента на раждането. То, от такова голямо желание да ме среже, чак не се чува какво говори ... Абе, как да е, просто поредният житейски урок, който те ошлайфа по "трудния" начин.

Общи условия

Активация на акаунт