Из4езвам да тупам

,Мимчо,
.
.
.
.
.

кат та заблъскам от сабахлем по тиквоча
... Кой не си е казал истинското мнение?! Казах си го.
Не гледам Биг Брадър. Не е моят тип забавление и логично няма как да коментирам каквото и да е от ставащото. Съжалявам, ако това те разочарова. 
.Няма се ядосваш
.То па за тая простотия ББ,бива ли
?Смятам ,че всички са те разбрали,даже и Ренката гледам се е съгласила с тебе
.Трябва се радваш,събуди дискусията
,мерси за кафенцето
.Ако знаеш със сълзи се смях на приключенията ти в църквата
,толкоз много работи трябвало да знае човек,баси
.Пък това със селфитата ме разби
.

провокира ни и изказахме мнение
Никой не смята, 4е си се заяждала
Убаво Профи те е лупнала по тикво4а, 4е не си се събудила още

за кайвето 
ако четеш внимателно ще разбереш, че аз си водех монолог, а вие преди и след това дискусия в която аз нямах честта да участвам.
Не видях диалога в мое присъствие...напротив....всичко изведнъж се разбяга на нейде. 
Права си, така е, 4е за да има сеир, трябва да има и такъв екземпляр, но това не пре4и да му разбия сурата ако го видя, защото на мен погледа ми е от дивана и гледам на картинката по повърхностно от теб
Давам си сметка, 4е е сценарий, но ако аз бях в къщата, нямаше да търпя унижения от това из4адие

Дай сега ще правя интриги и сеир, че да може ББ, да ме връща хиляди пъти когато ме гонят. Дали му пет минути слава и то се самозабрави. От погледа на зрител как каза Мичона, всичко е ок, има интрига, има скандали, има сеир, хубаво игра, игра, ама малко човечност трябва има пък в крайна сметка, кви са тия обръщения- мърши и тем подобни. И спирам по-тая тема, че пък толкова много задълбахме все едно ние играем там .
ако четеш внимателно ще разбереш, че аз си водех монолог, а вие преди и след това дискусия в която аз нямах честта да участвам.
Не видях диалога в мое присъствие...напротив....всичко изведнъж се разбяга на нейде. 
Веднага щом ти про4етох поста седнах да пиша, но за съжаление го съзрях късно, по малките 4асове.