Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 768
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 120
Интересно, защо решихте, че авторката е 20 годишна пикла. На мен ми звучи като на над 30, във все още бохемски период с признаци на писване от него.  20 годишните се привързват бързо, често дори бъркат това с любов, бързо палят, но и бързо прощават , също и рядко ходенето на опера и театър  е в топ-листата им за забавление  Laughing .  Тук си е много трезво подредена ситуацията, която непроменяйки се вече две години, започва да изнервя. И едва ли проблема са  обажданията някакви, телефонни, а   усещането за важност, което  тръгва да се губи... което  си е нормално в ситуацията - тъпо е някак да си сигурна, че свириш по-добре от концертмайстора и след сума ти стаж, диригента все още да те държи втора цигулка  Rolling Eyes

# 121
Жена му винаги ще е част от живота му независимо дали е с нея или не. (Ако имат дете разбира се)

# 122
Dara, не знаем след края на операта дали се прибира при "оная законната". Може да има други две любовници и един любовник.  ooooh!

Ааа, при нея се прибира. Нали го проверява като му се обажда, за да обсъдят нещо от офиса, в който тя не работи. Той й казал "обаждай се по всяко време", но всъщност мисли "когато има нещо важно". А тя решила да му звънне да обсъдят операта и какви вълнения е предизвикала в него. Той пък мънка и заеква, като че ли не й е обяснявал преди половин час колко я обича. Вас не ви ли дразни това?

# 123

Ама изобщо не те интересува, повярвахме ти. Като не те интересува защо не искаш тя да се "намесва" между вас. И тъй като не я познаваш лично, намесата й се проявявала чрез "неговото поведение" /реакцията му, когато му се обадиш/, а това те вбесява. Това са твои думи, не мои. За твое съжаление след края на операта, той винаги се прибира при нея. Пък ти се ласкай, че си по-важна за него от нея. Затова не можеш да се примириш, че в нейно присъствие той губи ума и дума. Само този факт трябва да ти говори, че той умира от страх жена му да не разбере за теб и да не се разделят. Ти си един свеж полъх в живота му, но не е готов да развали семейния си уют заради теб. Не си струваш главоболията.
Не те интересува жена му, ама друг път.  Stop Дори и от чисто женско любопитство те интересува.

Taka си е, при нея се прибира (нали съм му взела всичките пари от портфейла, де ще ходи). В нейно присъствие губи ума и дума щото тя е смисълът на живота му. Не съм по-важна, разбира се, аз съм го принудила да си има любовница, той е под заплаха и реагира така само, за да опази семейния огън и нестихващ плам. Интересува ме жена му, нали тайничко я видях-красива, лъчезарна, по-слаба от мен, слънчице.
Колко си права, чак сега го разбрах, пфууууу.
Май съм и неграмотна, чакай, че това го подминах.

Втора, втора колко да съм втора цигулка? Първата не прави индивидуален концерт. Хич не е по солото. Все оркестър трябва, що ли?
А да, те всички цигулки са се нетресли в солоизпълнението на концертмайстора.

Виж, ако има и любовник....... newsm78 #Crazy ей това би ме притеснило (сега съм искрена).

# 124
Щом парите му свършват с една опера, баси мъжа си намерила. Я се ориентирай към някой, който не си носи цялото богатство в портфейла, равняващо се на два билета за опера. Уважавай се малко.

# 125
Интересно, защо решихте, че авторката е 20 годишна пикла. На мен ми звучи като на над 30, във все още бохемски период с признаци на писване от него.  20 годишните се привързват бързо, често дори бъркат това с любов, бързо палят, но и бързо прощават , също и рядко ходенето на опера и театър  е в топ-листата им за забавление  Laughing .  Тук си е много трезво подредена ситуацията, която непроменяйки се вече две години, започва да изнервя. И едва ли проблема са  обажданията някакви, телефонни, а   усещането за важност, което  тръгва да се губи... което  си е нормално в ситуацията - тъпо е някак да си сигурна, че свириш по-добре от концертмайстора и след сума ти стаж, диригента все още да те държи втора цигулка  Rolling Eyes

Ако е на повече от 30, ще загубя надежда в човечеството Laughing .

Сериозно, жена над 30 години да твърди, че женен мъж се "натресъл" в живота ѝ тя не може да каже не, това направо е трагикомично Mr. Green !
Да не говорим, че тук очевидно и чувства за замесени - не било само секс, пък и само да я вбесил, ще станела заплаха за семейството му. Що ли ? Нали не се интересувала от госпожата ?

Втора, втора колко да съм втора цигулка? Първата не прави индивидуален концерт. Хич не е по солото. Все оркестър трябва, що ли?

Мислиш ли, че не прави индивидуален концерт, когато са сами с концертмайстора Joy ?

# 126
  • град-държава

Мислиш ли, че не прави индивидуален концерт, когато са сами с концертмайстора Joy ?

Ти пък, кой го прави с жена си...  Mr. Green

Да се уважава колко да се уважава една жена, щом 'и стига (и мозъка, и самочувствието, и мнението за себе си) за толкова.

# 127
Добре де , Лошотийо,  харесва ми  чувството ти за хумор, само че е  излишно да го ползваш като щит - никой не те напада! На мен  взе да ми се губи нишката на причината за пускането на темата. Щото въпросът ти  - държи ли на мен, щом говори спокойно пред мен с жена си -нещо не ми се връзва да ти е особено важен, след като всичко иначе ви е  Райна Кабаиванска и рози Rolling Eyes

# 128
Аз реших, че е на около 20, защото според мен 30 годишните и нагоре би трябвало да имат повече житейски опит, с който да осмислят къде реално им е мястото в една такава връзка. Когато си на около 20, ти е простено.  Sunglasses Тогава има хормони, тръпка, привличане. За бога, млад си. Какво те вълнуват проблемите на семейни двойки?  Sunglasses Па и си мислиш "желана съм, хубава съм, че и май по-хубава от оная вкъщи, епа таа па защо се обажда сега?" или па "той, ако я обича, няма да й кръшка".  Sunglasses Реалността обаче е малко по-различна. Много рядко си струва "да крадем" въшльовците, които изневеряват на съпругите си. Когато си на ясно, че просто се развличате и двамата (пак казвам според мен), не е редно да има такава тема. За мен не е страшно дали тя спи с женен, дали спиш с трима женени, дали па женения си няма любовник  Laughing Трябва да имаме респект. КЪМ СЕБЕ СИ.  Sunglasses

# 129
За мен е страшно това, че жени си скубят косите заради мъж, при това - обективно погледнато - недостоен и лъжец. Кратка авантюра е едно, 2-годишен харем - съвсем друго.

Дали в диадата любовница-съпруга, дали тук във форума - от двете страни на "барикадата" - пак жени страдат, лъжат ги, обещават им разни неща, губят им времето, а то е тъй кратко. Това е жалкото. Той си живее живота, кеф му една вагина, кеф му друга. Кофтито е, че съпругата е баджаначка с любовницата по флора и фауна без да знае. Гнусно някак... Simple Smile

# 130
Интересно, защо решихте, че авторката е 20 годишна пикла. На мен ми звучи като на над 30, във все още бохемски период с признаци на писване от него.  20 годишните се привързват бързо, често дори бъркат това с любов, бързо палят, но и бързо прощават , също и рядко ходенето на опера и театър  е в топ-листата им за забавление  Laughing .  Тук си е много трезво подредена ситуацията, която непроменяйки се вече две години, започва да изнервя. И едва ли проблема са  обажданията някакви, телефонни, а   усещането за важност, което  тръгва да се губи... което  си е нормално в ситуацията - тъпо е някак да си сигурна, че свириш по-добре от концертмайстора и след сума ти стаж, диригента все още да те държи втора цигулка  Rolling Eyes

На мен също ми изглежда като над 30-годишна, а съдейки по предишни постове, вероятно има и дете. Т.е., не е толкова зле положението, ако не смята да създава семейство тепърва.

# 131
  • Gotham City
Изключително просто парче си.
Ще бъда по-брутална от останалите, но аз съм си такава.
Дори не си и допълнение към семейството му, не се ласкай, ти си дупка. Или 3, явно пускаш във всички и табу за теб няма. За това и е с теб.
Знаеш ли какво ще стане? Ще те ползва, ще те подмята като надуваема кукла, ще ти замазва очичките с дребни подаръчета и накрая ще си остане със съпругата и децата си, защото ги обича, а теб не. Да, да, знам, казвал ти е, че те обича. Е сега ще ти кажа една тайна - хората могат да лъжат. Когато приключи с теб, ти вече ще си толкова употребявана и толкова поевтиняла, че никой няма да иска да е с теб. Гума втора употреба, както се пееше в една песен. Сигурно ще го виждаш, щастлив със съпругата и децата,а ти ще си сама... Ще започнеш да следиш фейсбук профила му, ще виждаш, че ходи по почивки със семейството, на театър, концерт, кино, а ти ще си сама...отново. Ще се намери някой безделник, който ще те поиска, ти няма да го обичаш, ще го издържаш, но не искаш да си сама, ще останеш с него, ще ти направи деца и ще те зареже заради някоя такава като теб - натрапница.

Скъпа, разбери, че никой не те е набутал в семейството им, ти си се навряла, ако не знаеше, че той е женен, ок, нямаше да имаш вина, но в този случай... сори, колкото той е виновен, толкова и ти

# 132
"Познавам всички "участници", работила съм с тях. След всичко не мисля, че мога да разбера приятелката ми и да оправдая поведението и. Не мисля, че трябва да се бърза толкова при тази ситуация и да живееш с някой, който наистина май не е наясно със себе си. Ако връзката е започнала наистина по-отрано е грозно да се набъркваш в семейство (според мен). Ако заживяваш под един покрив с човек след един месец не мисля, че това е добре премислено.
Вижда се и как се отразява това на бившата, съсипана е. Просто защото не е имала никакви индикации, че мъжът е имал някаква причини да търси друга, никакви. Всеки, който ги е познавал е адски изненадан".

Това е мнение на авторката в друга тема. От м.02.2014 год. В тази тема твърди, че има връзка със семеен от две години. Или е лицемерка или лъжата за нищо я няма. Stop

# 133
Интересно ми е дразни ли ви фактът, че когато е при вас и се обади съпругата му, той спокойно във ваше присъствие разговаря с нея (не казвам мило, но без притеснение отговаря на зададените му въпроси) и съответно ако се наложи вие, дори и по негова молба, да се обадите по телефона и законната е там, той се държи меко казано неадекватно, задава излишни въпроси, отговаря на незададени му въпроси и в крайна сметка колкото и да е важно, не си е струвало въобще обаждането. Очевидно е, че го е страх да не го изхваща законната радост, но фактът че във ваше присъствие е спокоен прави ли вас спокойни, че всъщност ви има доверие или е само повод да смятате, че вие не сте важна въобще?

Хич не ми пука.

# 134
Благодаря за гледането в бъдещето, макар и брутално все пак е безплатно дадено, оценявам го.

И само от любов към уточненията ей това "Да, да, знам, казвал ти е, че те обича."-не знаеш, не ми е казвал.
Сега продължи с гадаенето, дадох ти почва-ега ти подметката съм, даже това не ми е казвал. Всъщност ням ада продължиш, ти каза достатъчно, няма да се цапаш с парцал като мен.

А сега ще си посипя главата с пепел, ще отида да се самобичувам, ще поема по Камино, ще страдам, ще плача и дано получа опрощение. От вас любими законни жени (любими казвам, щото ви обичат мъжете ви), а аз ще се мъча заради всички тези, които гадно се възползват от беззащитните ви мъже. Горко на мен, простото парче. Добре че споделих, да ми светне колко трае вечната любов, ами вечно, слагаш подписа и тя става вечна.

Ирис, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт