Game of thrones - тема 18. "Everywhere in the world, they hurt little girls."

• 57 584
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
И Ренли нямаше нищо общо с Ренли, а уж трябваше да е изключително красив.
Младежът може и да се окаже безименен разбойник или врабец. Всичко може.

# 721
  • Варна
И Ренли нямаше нищо общо с Ренли, а уж трябваше да е изключително красив.
Младежът може и да се окаже безименен разбойник или врабец. Всичко може.
Там е работата, че има име и фамилия. Няма да е просто статист.

# 722
  • Варна
Панела на Рори и Натали на немския комиккон. Не съм го изгледала цялото, казват, че Рори потвърдил, че Хрътката е мъртъв.
https://www.youtube.com/watch?v=XS1uBTs9cRQ

# 723
# 724
  • Варна
Има слухове, че Ребека Бърч ще изиграе Лиана, засега няма потвърждение.
Скрит текст:
Watchers on the wall публикуваха статия, която обобщава всички новини, които имаме досега за 6 сезон. Има като че ли някои нови неща.
Например, че във флашбека с младите Старк и Ходор ще участват и Рикард Старк и баба Нан.
Предполагат, че въпросния Хилтор Труп, ще е всъщност някой Фрей.
http://watchersonthewall.com/game-of-thrones-season-6-new-charac … mmary/#more-52805

# 725
  • Сидни
Тази мацка е симпатяга, връзва ми се за Лиана.

# 726
ДиД преосмислили начина, по който се показва сексуално насилие в сериала....
http://epicstream.com/news/Game-of-Thrones-is-Changing-Its-Respo … lence-in-Season-6

# 727
Не, че не си знаехме, че всички гадости идват от двамата идиоти  Tired

# 728
Има слухове, че Ребека Бърч ще изиграе Лиана, засега няма потвърждение.
Скрит текст:
На мен не ми се връзва заради очите. Представям си Лиана синеока.
Обаче като се замисля и за тъмноокия Джон Сноу в сериала...
Сигурно сте го обсъждали, ама как родителите ти ще са със светли очи и ти накрая ще се пръкнеш с кафяви?
При положение, че Нед Старк разбира за инцеста именно от цвета на очите, явно и във Вестерос генетиката има смисъл.
По тази логика Лиана (или пък Регар) трябва да е с кафяви очи. 
Сега знам какво ще кажете- логика в сериала не търси! Simple Smile Ама много ме дразнят такива неща.
И в други филми генетиката за нищо я нямат.

# 729
  • Варна
На мен не ми се връзва заради очите. Представям си Лиана синеока.

По канон Лиана е сивоока. Може родителите  да са със светли очи, а детето да е с кафяви, ако поне един от тях е с цвят на очите различен от син (сив, зелен, пъстър) само за сините очи важи правилото.
Много исках и аз да видя сивоок Джон и Дани с лилави очи, ама няма. Crossing Arms

# 730
Винаги съм се чудила,при такива бюджети защо не са им купили по едни лещи  newsm78

# 731
Купили са им, първи сезон карат поне с Емилия по канон, но лещите я дразнели и са ги зарязали

# 732
Вярно ли,не съм забелязала,сигурно защото открих сериала чак на 3 сезон и си направих маратон на епизодите,после и книгата  ooooh!
Май не съм ви казвала ама 3 пъти го почвах сериала докато се зарибя.Много реклама,много нещо ама мъка беше,грам не ме заинтригуваха бродниците в началото  Crazy
Виж като хвърли Джайм Бран вече беше ясно че ще се гледа,после и книгите.....  Hug

# 733
Аз четох някъде, че лилавите лещи пречели да се покаже емоцията в очите на Емилия и за това се отказали.
Но Старките спокойно можеха да са сивооки и без лещи. Въпрос на кастинг.
Честно да ви кажа на мен сивите очи пак сини ми изглеждат Simple Smile Та за това си я представям синеока Лиана.
Не съм специалист по темата, но доколкото помня какво сме учили в училище, сини и зелени очи са все рецесивни и все светлооко поколение те чака ако и двамата родители са със светли очи. Кафяви изключено.
То минаха доста годинки оттогава, може и някакво ново правило да важи...

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 14:20 от Turanga Leela

# 734
Вестероската генетика е плод на Мартин и служи на сюжета.  Peace Не е според правилата на биологията.

Май не съм ви казвала ама 3 пъти го почвах сериала докато се зарибя.Много реклама,много нещо ама мъка беше,грам не ме заинтригуваха бродниците в началото  Crazy

Аз видях Вала за първи път и ахнах.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 18:10 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт