Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 317

• 39 744
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Още комисар Йомер от епизод 14.

# 691

Много сполучливо... Heart Eyes

# 692

Здравейте момичета  Two Hearts

Мисля си дали ако Елиф се беше предала, историята и с Йомер би имала друго развитие...

Тук в тази серия  се видя и категоричността на Нилюфер - твърдо на страната на Метин... с обещанието, че ще се справи със сестра си...
Тя всъщност почти го и направи... с мълчанието и бездействието си я остави в затвора. Допринесе косвено за раняването и, както и загубата на детето...

# 693
  • Пловдив

Кликни върху снимката за да чуеш Йомер: Удари! Още веднъж! Ела тук, ела. Браво на теб!

# 694

Елиф реши да се предаде, без да си дава сметка какво я чака след това.
Но Йомер и Сами бяха вече наясно...
Таййар щеше да я заплаши със семейството и тя чинно щеше да му служи.
Танер си отиде и с него всичко, което знаеше...

И тъкмо да се предаде, разкошната коса беше покрита с качулка...
Каква изненада.Пред нея-Йомер.

Голямо гледане падна... и край на 14 серия Grinning

# 695

Открийте разликите и дайте тълкувание на израженията. Simple Smile))

# 696
Винаги като видя как Йомер си играеше с Яъз и на секундата се сещам как Серхат измъчваше Елиф... Как Ипек твърдо отказа да съдейства, знаейки на какво точно е способен Серхат - изнасилване, убийство...
Направо си я пожертва...

Шок, Марица, шок...  И в трите представени момента - прекрасно разбирам и съчувствам на Елиф. Първият момент - отвлечена от...Йомер. Шок е. Вторият момент - вижда Хюсейн, човекът за чието убийство ще лежи доживот в затвора - ами шок е. И третият момент - загубила всяка надежда, че Йомер ще я потърси - чува гласа му и, че иска да говори с нея. Още по-голям шок.
Чудесно изиграно.

# 697
  • Пловдив

https://www.facebook.com/832144720135957/photos/a.83228360678873 … ype=1&theater

Обичам те. Винаги съм те обичала и винаги ще те обичам. Завинаги.

# 698
Шок.

И дори тук:

Но в горните три е просто застиване с празен поглед. Ъ... мисля, че състоянието се определя като амок. Simple Smile

# 699
Цитат
Но в горните три е просто застиване с празен поглед. Ъ... мисля, че състоянието се определя като амок.

[/quote]
 newsm51
Еееее, Маричке, не Елиф, а ти направо ме хвърли в амок!
Какъв амок, какъв шок?!! Само аз ли пак не виждам нищо? Защото за мен това са слабо предадени чувства - каквито и да са те. С тая бедна и вяла мимика, масковидна, дето се вика, неадекватна на ситуацията явно, след като трябва да изрази шок...
В никакъв случай не може да ми предизвика сърцебиене...

Ами че това си е нейната редовна физиономия...

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 17:31 от loveofmine

# 700
 Praynig Любов, в никакъв случай целта ми не е да хвърлям когото и да е в амок, най-малко пък теб. Simple Smile))  Hug Hug Hug Аз просто на прима виста подбрах... "емоции"... ако си поставя за цел да направя илюстрация на състоянията на Елиф, които би трябвало да се различават в същността си едно от друго, онагледяването ще е по-подробно... Сега просто си спомних, че това "изражение" го гледах през повечето време в сериала... но не се затруднявах да си го тълкувам. Струва ми се, че успях все пак, с помощ от приятел, да намеря точното определение на изразяваната емоция.  Peace
  bouquet

# 701
Praynig Любов, в никакъв случай целта ми не е да хвърлям когото и да е в амок, най-малко пък теб. Simple Smile))  Hug Hug Hug Аз просто на прима виста подбрах... "емоции"... ако си поставя за цел да направя илюстрация на състоянията на Елиф, които би трябвало да се различават в същността си едно от друго, онагледяването ще е по-подробно... Сега просто си спомних, че това "изражение" го гледах през повечето време в сериала... но не се затруднявах да си го тълкувам. Струва ми се, че успях все пак, с помощ от приятел, да намеря точното определение на изразяваната емоция.  Peace
  bouquet
newsm51
Добре, разбрах, но сега ако към "изражението" прибавиш и неадекватното мятане на ръцете и портретът ще бъде пълен...

# 702
Сори, ЛюбовCry Не мога да удовлетворя молбата ти... Не ми се правят гифове на ветрени мелници...

# 703
Сори, Любов.  Cry Не мога да удовлетворя молбата ти... Не ми се правят гифове на ветрени мелници...
newsm51

Разбирам, ето ти една красота...Учебник, учебник е лицето на Енгин - за начинаещи актьори, пък и за някои застаряващи...

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 17:36 от loveofmine

# 704
Определено. С това съм съгласна на 110% . Simple Smile Енгин трябва да бъде използван за учебно помагало по актьорско майсторство.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт