Остров Занзибар, Танзания

• 59 485
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София
В края на август, началото на септември пътувахме с Катарците за около 630€ - пристигане в Занзибар и излитане от летище Килиманджаро. Като в цената навръщане се включваше и вътрешен полет от Килиманджаро до Дар ес Салаам.
За сафарито ползвахме Mama Savana и сме много доволни. Бяхме в луксозно лоджии и палатки с 4 нощувки в Тарангире, Серенгети и НгороНгоро.

# 256
Благодаря Ви!
Как се казваше  тур-а, който ползвахте на агецията за сафари ?

# 257
  • София
Няма име турът. Той е индивидуален и направен спрямо нашите предпочитания за брой дни, за видове настаняване, за конкретни лоджове и кампове. Имат по-евтини и по-скъпи предложения. Но всички варианти, които предложиха бяха чудесни. Цените зависят от броя пътуващи и вида настаняване - може да е базово, средно ниво и луксозно.

# 258
  • тук-там
За самолетни билети - вижте ТУИ от Брюксел. Директен е полета. Имало е и по 300-350 евро двупосочен.

# 259
  • София
Привет!
Въпросът ми е до скоро завърналите се от Занзибар: има ли все още визи?
Благодаря!

# 260
  • Сф
Визите не са като зелените сертификати, че да са отпаднали.

# 261
  • София
Каква е връзката със зелените сертификати?
Информацията за визи на летището, която намирам в интернет е стара, за това реших да попитам.

# 262
  • Сф
Връзката е, че визите не са нещо временно като зеления сертификат, че да очакваш да са отпаднали.

https://www.immigration.go.tz/index.php/visa-and-pass-information

# 263
Здравейте! Някой има ли преки впечатления от хотел Riu Jambo 4*, за да ги сподели?
Благодаря предарително!

# 264
здравейте може ли да ми препоръчате туристическа агеция за Занзибар?

# 265
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Dream travel

# 266
  • Монтана
Следя

# 267
Привет, който е бил в занзибар - на летището има ли магазин за магнити сувенири и тн ?  Тук в хотела започват от 5 долара - малко множко ми се вижда

# 268
  • Сф
По спомен няма, летището е доста постно.

Навсякъде бяха магнитите по $5, аз се карах с един, че са безбожно скъпи за такава бедна страна.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 15:58 от Miraj*

# 269
"Кълват" и на пазарлък, ама в столицата. Спазарих по 3 за 5$ и то хубави - фигурки на масаи. Може и късмет да е било, ама успях Grinning

Общи условия

Активация на акаунт