Как се случи подстригването на фризьор при вас?
, момичето си призна, че е доста див. Мисля пак на същото място да го водя.
. Явно си е искало разнообразие детето, а те пък такива ги готвят - никога не би ми хрумнало да правя такива комбинации (напр. заешко с броколи и юфка
)
По площадките не мога да го извадя от тунелите, вкъщи се дърпа. Купих и палатка от тези с картинките и чувал с топки - в палатката влиза рядко и с нежелание, обаче топките са хит - отварям съвсем леко ципа на торбата и се почвва - бърка уж скришно, вади топка, хвъля и се смее победоносно
Вчера прекара така около 30 топки време, спокойствие за мен и щастие за него
Мисля скоро да не купувам повече играчки - просто не ги поглежда, предпочита да рови по шкафовете. Играе си с един пакет цели орехи - из цялата къща ги намирам ... 

предните месеци, като я сложех и веднага тръгва да става или заплаква. Миналата седмица пробвах да я държа над тоалетната и имахме успех, радвахме се и двете, пускахме водата, напомнях й през деня какво хубаво нещо сме свършили... и пак до там! Хващам я и почва да се кълчи да пусне водата, пускаме я и почва да се кълчи да се измъкне и да недоволства, слагам памперс и свършва работата 
мерси за идеята, Фиона! Сортер имаме, но не се тачи, както мнооого други играчки. То сега покрай усиленото обикаляне за ръчичка не й остава много време за играчки
С една кутия с камъчета се занимава да ги вади и пуска обратно, една играчка с бг песнички, ринговете ги гризе, а и с една количка си бръмчи доста момичето ми
Ние няма да видим море повече тази година, та завиждам на всички, на които им предстои
Има едно детенце с няколко месеца по-голямо, та с едно моторче за бутане си го бяха хванали двамата за двете дръжки и бутаха в екип
Препоръчани теми