Какъв лекар да потърся?

• 1 289
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. От известно време, сигурно година вече, ми изтръпва лявата ръка - понякога пръстите, понякога горната част над лакътя.
Започнах от джипито, която ме праща при кардиолог и ендокринолог. Всичко излезе нормално там. Ходих и на мамолог, тъй като периодично усещам болка и в областта на лявата гърда. И там всичко е 6. Придписаха ми магнезий и масло от вечерна иглика. За съжаление обаче изтръпването продължава и дори нощем се будя от това. Интересно е, че проблемът се появява предимно вечерно време.
Вече не съм в БГ и ще трябва да се посетя доктор тук. Но какъв трябва да е, според вас? И въобще, някой ако е имал подобна ситуация, ще се радвам да сподели, че направо не знам какво да правя. Благодаря.

# 1
  • Пловдив
При мен се получава така от шипове във врата. Иди на невролог.

# 2
  • София
Аз бих препоръчала съдов хирург  Peace

# 3
Изтръпването е признак че няма достатъчно оросяване. Иди на съдов лекар, да те види на доплер.

# 4
НЕВРОЛОГ. Изтръпването може да е в резултат на прищипване на нерв. Дори да е резултат от вазоконстрикция (свиване на кръвоносни съдове) и намалено кръвооросяване, то пак е резултат на нарушена вегетативна нервна регулация.

# 5
И аз мисля, че е притиснат нерв. Peace
Ако намериш добър мануален терапевт, да ти го освободи, ще е хубаво.

# 6
При мен се получава така от шипове във врата. Иди на невролог.

Peace

# 7
Безкрайно ви благодаря, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт