Зоната- тема 2

• 26 211
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Euskal Herria
Почти приключих със задачите за днес. Използвам, че съм се добрала до лаптопа, да ви пусна малко снимки от вчера. И после пак изчезваме на фиеста  Grinning.
Скрит текст:

Много са ми снимките и ще допълвам албума. Ще показвам по малко, ако ви е интересно.

# 106
  • София
Янче, това истински манифестиращи гъски ли са?!  Joy (Или патици?  Blush)

Умирам за море, за океан, абе за вода. Добре, че израснах във Видин. Водата ми действа много успокояващо и ме прави щастлива.

# 107
  • Euskal Herria
Да, Тони, в програмата бяха обявили, че тази година освен традиционните участници, ще има и 30 дресирани гъски. Всяка година това е дефилето на Кита Бали и приятели - октопод, рак присъстват задължително. Варират останалите участници. А най-интересни накрая бяха служителите от Чистота (е, тук е друго името  Grinning). Те дефилираха последни и почистиха всички конфети и ленти, които бяха хвърляни. Бяха бурно аплодирани от публиката.
Изобщо, шапка им свалям на общината и на фондацията, които организират дефилето. Най-напред вървят камиончета, от които хвърлят торбички с парти артикули за децата. Атмосферата е страхотна - и  деца, и възрастни здраво се забавляват.

# 108
Браво, хубаво са го измислили хората! Wink

# 109
Много яки гъски  Joy

# 110
  • София
Янче, не разбрах - октоподите и раците също ли са дресирани и дефилират?  hahaha И после директно върху скарата ли отиват...
Тия испанци живот си живеят!

# 111
  • Euskal Herria
Аааа, Тони, сакън... ми те дърти, дърти... направо вехти. То всяка година са на дефиле.  Joy
В интерес на истината, единствените опашки, които тук съм виждала в магазините, са тези пред рибните щандове. Много си тачат средиземноморската кухня.
Скрит текст:
Поканата за Билбао е валидна  Wink

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 21:56 от YanaDG

# 112
  • София
Янче, зареди добре хладилника с показаното на снимката плюс средиземноморски деликатеси и яхвам самолета.  Grinning
А, и торта да ми направиш!
Навръщане ще си запазя две седалки в самолета.

# 113
Янче, зареди добре хладилника с показаното на снимката плюс средиземноморски деликатеси и яхвам самолета.  Grinning
Тонке,запази 4 седалки и на мен ми се ядат от на Яна тортите  Heart Eyes

# 114
  • София
Осмичке, ти къде се вреш в А-групата на дебеланките. Трябва доста гъски да изядеш, докато си заслужиш двете места в самолета.  Mr. Green

# 115
  • Другата България
smile3515 smile3511 Нареди се на опашката, моля!
Ей, тез власи много нахални Ора! smile3513 smile3533

# 116
  • София
Мери, ако не си обърнала внимание, имам покана и гледам да се възползвам максимално!
Адиос амигос, отивам да си стягам куфарите.

# 117
  • Другата България
Обърнах аз, обърнах.
Ама ние с Бела по - рано се самопоканихме.
За теб обаче ще направим компромис, нали, Бела?

# 118
Аааа,да се разберем,аз Янчето от месеци я ухажвам  Naughty Пък и какво пречи всичките да й се изтърсим  Mr. Green

# 119
Мииии то с нахални пиянки може ли да се разправяме  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт