Парфюмни размисли и страсти - 192

• 103 252
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • Враца
Рискувайте, рискувайте смело дами!  Hug
Аз рисковах и с Ейнджъл ЕДТ и с Агента и с двата се спогодихме прекрасно, харесаха ми, въпреки всеобщите очаквания и ги нося с удоволствие.
Ейнджъл-а вече привършва (това е в следствие употребата му тип "врачанската школа").
а с Агента спечелих страшно много комплименти по морето, чак не повярвах, че на мен се случва това!  newsm78

# 271
Тъй като сме на темата,искам да попитам,кой е най-хубавият Penhaligon's?Питам,защото аз имам Prima Iris(обсъдихме го с winter fairy и заради това,потърсихме друго мнение) и при мен се развива много добре и не е ретро изобщо,доста хубав ирис с кожа(поне при мен),явно е доста различен,на различен тип кожа Simple Smile.Чакам предложения,защото искам да опозная повече бранда  Hug
Здравенте,може ли наистина няколко предложения поне,които да се опитам да тествам,защото наистина много ми е интересен брандът.И искам да попитам,някоя мама,може ли да ми опише Viva la Juicy Gold Couture,защото мъжът ми го е проучил(не знам как) и иска да си го купя,а аз съм леко скептична  Mr. Green

# 272
  • София
raznejena* ,densi , благодаря ви   bouquet

# 273
Тъй като сме на темата,искам да попитам,кой е най-хубавият Penhaligon's?Питам,защото аз имам Prima Iris(обсъдихме го с winter fairy и заради това,потърсихме друго мнение) и при мен се развива много добре и не е ретро изобщо,доста хубав ирис с кожа(поне при мен),явно е доста различен,на различен тип кожа Simple Smile.Чакам предложения,защото искам да опозная повече бранда  Hug
Здравенте,може ли наистина няколко предложения поне,които да се опитам да тествам,защото наистина много ми е интересен брандът.И искам да попитам,някоя мама,може ли да ми опише Viva la Juicy Gold Couture,защото мъжът ми го е проучил(не знам как) и иска да си го купя,а аз съм леко скептична  Mr. Green
Ами аз мислех да ти пиша, но за мен бранда е кофти и не харесвам почти абсолютно нищо освен Еликсира, който притежавам. Пробвай го него, но е супер специфичен парфюм, който мирише на грозде и восък и малко хора го харесват. Парфюмите са страшно ретро и то по лошия начин за моя вкус, силно кичозни са и нотки вътре ме дразнят ужасно. Силно цветните им пархюми ме задушават и са ми гравоболни. Най-лесно можеш да опознаеш бранда, като прочетеш кои точно парфюми те интересуват по нотки и поръчаш проби.

seemly, вчера извадих проба на Тонка Империал и днес ще го пробвам да видя дали има тамян в края.

Вчера пробвах и новия, червен парфюм на ЕЛ и меко казано не ми хареса. От най-неприятната ми роза, тежка, натрапчива и мазна в началото до обикновена, с нищо не запомняща се, топла база. Цена от 98 лв. за 30 мл, сериозно ли?! Rolling Eyes
Още един бранд, от който да си спомням, че не трябва да чакам за проби нищо, освен Богини.

# 274
  • Бургас
Densi, raznejena, може ли няколко думи за Traversee du Bosphore L`Artisan Parfumeur....изглежда интересно.  Praynig Не съм пробвала нищо на марката....и кой аромат наричате "лютите чушки" ? Май съм го пропуснала... newsm78.

# 275
Piment Brulant са лютите чушки.
А Traversee du Bosphore е сладък, локумено-меден аромат, който обаче има и кожа и си е труден парфюм. Захарен, с чуден шам фъстък и хубави сочни ябълки. Сладостта му обаче няма нищо общо например с тази в Бомбата на Виктор и Ролф. Мек, гурме парфюм подходящ за студено време.
Пробата му е задължителна преди покупка. Peace
Ето така мирише парфюма, като плодовете и сладкишите се гребат с нови, кожени ръкавици.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 09:47 от densi

# 276
  • Бургас
И аз така си го представях горе-долу, но явно трябва да се пробва. Сега ще разгледам и тези "люти чушки"  Laughing  Много благодаря!   bouquet

# 277
  • Франция
Моето възприемане за Traversee du Bosphore е малко по-различно, защото на мен този парфюм изважда много ярка роза - супер сладка, захаросана, но доминираща роза върху подложка от кожа. В личното ми разпределение ароматът е повече цветен, отколкото гурманд.

Дами, не мога да се сдържа и да не се похваля - открих моя уд!
Shams на Memo Paris. Изумителен пиперено-смолист уд  Heart Eyes много сух, много елегентен - никакви рози, никакво лекарство. Търпи много отчетливо и бавно развитие, утихва топло, с много мек тютюн. Истинска гореща пустинна приказка.
Ако и още някой му е фен, хайде да се прехласваме заедно  Heart Eyes

# 278
  • Варна
Момичета,  а познавате ли този: L´Artisan Parfumeur Bois Farine? Изглежда изкушаващо , нещо напоследък ирисът ме привлича странно?
За лютите чушки също препоръчвам проба, много се харесват лятото,  но на мен ми миришат на прясно откъсната зелена чушка, даже пипер. Душих, душих и се чудех,  как може да ти харесва да миришеш на зелена чушка  Joy, но при някои избива шоколад и свежест. Дали влажният въздух не ми играе лоша шега?

# 279
  • Варна
И аз не усещам шоколад в Лютите чушки, но не съм се сещала да ги пробвам другаде, освен във Варна и не знам дали е заради влагата или си е до кожа и възприятия.

# 280
Здравейте,някой може ли да ми опише costume nationalescent, scent intense и 21 Praynig дали са подходящи за покупка на сляпо?

# 281
seemly, вчера извадих проба на Тонка Империал и днес ще го пробвам да видя дали има тамян в края
Няма тамян при мен в края на този така красив, топъл и гушлив парфюм.

# 282
Здравейте,някой може ли да ми опише costume nationalescent, scent intense и 21 Praynig дали са подходящи за покупка на сляпо?

Scent/Scent Intense ми е в топ 3 на всички времена. Много са сходни, все пак предпочитам intense версията, която е по-плътна и по-присъствена.
На мен Scent ми мирише на Рим в края на зимата. На мокър от студен дъжд асфалт в Трастевере, на зеленината на иглолистен парк, на тръпчива сладост от магазин за натурална козметика и на горящите "факли" на заведенията, които топлят пушачите.
Съгласна съм, че е унисекс, но си го преставям най-лесно върху фина, образована млада жена, която никога не е мечтала да бъде нечия съпруга и да домакинства у дома.
Не, не е парфюм за на сляпо и никога не съм получавала комплимент за него (тук-таме някой сбърчен нос).
Пиши, ако искаш да ти изпратя пробичка.  Hug

# 283
Може ли някое мнение за Opium Fleur de Shanghai Yves Saint Laurent,подариха ми го,пръснах го за проба,не знам дали ми харесва,искам мнението на мама,която го е пробвала,за да преценя дали има нужда да го мъча изобщо   bouquet

# 284
Може ли някое мнение за Opium Fleur de Shanghai Yves Saint Laurent,подариха ми го,пръснах го за проба,не знам дали ми харесва,искам мнението на мама,която го е пробвала,за да преценя дали има нужда да го мъча изобщо   bouquet
Една по-лека и белоцветна версия, бих казала дори и лятна или поне за по-топло време на Опиум. Трябва да харесваш първообраза за да ти допадне този. Не бих го носила, но аз не бих носила и класическия Опиум. Тежък, ванилов, ориенталец-труден парфюм. Peace

Общи условия

Активация на акаунт