Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 827
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Кристиян с отворено писмо до всички медии  Rolling Eyes

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ВСИЧКИ МЕДИИ !!!
Реших да изразя мнението си и нямам намерение да мълча пред никoй... Не съм съгласен с излизането ми от къщата на Big Brother , все още смятам, че нещата са нагласени. Искам екипа на предаването да покаже пред цяла България вота в които съм получил най-много гласове за напускане на къщата. Смятам и смея да твърдя, че бях (и все още съм) един интересен образ и след като чета цяла нощ коментари и постове в интернет с положителни коментари за играта ми и получавам подкрепата на толкова много хора, как да си обесня тогава напускането ми? Явно някой не е бил доволен от престоя ми там или от това , че не мога да бъда лицемерен и винаги казвам нещата в прав текст! Според вас приятели има ли външна намеса напускането ми от къщата?

Това е проблема на всички такива като него, нереална преценка за собственото аз. Всъщност май и на повечето от съвременната младеж. Претенции и самомнение огромно, покритие нищожно.
И все друг е причината и друг е виновен.

А и още нещо, не твърдя, че вота не е манипулиран, може да е, може да не е.

# 481
Кристиян заедно с Потника с тънките крачета са най-дразнещи. Разликата им не беше голяма, но има много по-голяма нетърпимост към Кристиян, отколкото към Богданов. За мен резултата от гласуването е по-скоро реален.

# 482
Уф, пА и неграмотен Кристянчо  ooooh! ... Ако го е писАл той, де.

# 483
Аз пък си мисля, че Кристиян дори не трябваше да е на елиминация  Rolling Eyes. Той показа, че има и друго лице, когато не е Big Boss, т.е. това което съквартирантите видяха от него и заради, което най-вече го номинираха, беше по време на мисията му. Много от тях го номинираха и заради багажа, който реално не е унищожен. Веднага след номинациите, когато беше сигурно, че е номиниран го смениха с Кирил и се видя, че момчето има и друга страна. Обикновено на тези, които са с първоначални мисии им дават имунитет - на него защо не дадоха такъв?!?

# 484
Той е, написал го е в профила си във ФБ, както и "Днес ще обърна всички медии за да разкрия как аз не съм удобен на някой който го боли от истината.Crazy

# 485
А, като стана дума за багажа - с какво се обличат/преобличат тези хора? Раздали са им дрехи ли?

# 486
  • Варна
Той е, написал го е в профила си във ФБ, както и "Днес ще обърна всички медии за да разкрия как аз не съм удобен на някой който го боли от истината.Crazy
Кристиянчо, сложи някоя запетая за разкош де!

# 487
Кристиян поне поддържаше интригата, докато този Богданов е ужасно скучен и безцветен....

# 488
А, като стана дума за багажа - с какво се обличат/преобличат тези хора? Раздали са им дрехи ли?

И аз това се питах снощи...сякаш някои са разнообразили гардероба...Пък и "вафли" в косите забелязах.....???!!

# 489
  • София
Употребиха го и го изхвърлиха, не им трябва повече.Жалко,че им се върза и им игра по свирката.

# 490
Някои от дамите снощи бяха с тоалетите от влизането в къщата - Никита я забелязах и Ирена, май и Николина.
Иначе май са им дали дънки, потници/тениски и ризи, доколкото се ориентирам. Би трябвало да са им дали и някакви бели маратонки или поне на мен така ми изглеждат, защото не са с високите токчета.
А първата баня дадоха как едната отиде с халат и на токчета - голям смях  Laughing

Вафли не видях, но от мокра коса с тънки плитки може да си направиш леки къдрици. Те и без това нямат друга работа.

# 491
Жалко, че снощи не махнаха единият от тримата тъпаци.
А жените...много странно, голямо мълчание там... Confused Само Ирена ги отсрами.

# 492
Не знам обаче, доколко коректно ни се представят нещата в къщата. По-съм склонна да подозирам, че натъкмяват нещата и ни заблуждават.
Това е повече от ясно, че целенасочено показват едно вместо друго, използва продукцията различни механизми, за да направлява случващото се. В каква степен обаче, как да кажем?  Thinking

Например снощи донякъде ме учуди, това голямо радване от страна на тримата пичуе  Grinning. Браво, браво, продължаваме да мачкаме, прегръдки. И си викам, тия за кво се борят, яко са се филмирали ли?  newsm78

А жени има ли в къщата? Въобще не ги дават.
Не ги дават засега, дори и двете силни жени, както ги представиха преди седмица, не надигат глас.

Мутрягите ръководят парада.  Laughing

Интересно ми е като е хомофоб, как си е легнал с друг мъж да прави тройка.
Нали и жена е имало в тази тройка?  Grinning

# 493
Чакайте сега, много мъже без никакви гейски наклонности правят тройки. Нека не бъдем тесногръди.  Peace

# 494
Например снощи донякъде ме учуди, това голямо радване от страна на тримата пичуе  Grinning. Браво, браво, продължаваме да мачкаме, прегръдки. И си викам, тия за кво се борят, яко са се филмирали ли?  
И аз не схванах що толкова се радваха. Богданов го спаси само това, че беше на елиминации с най-големия дразнител в къщата. Ако имаше малко мозък между ушите, би трябвало да се сети, че щом барманчето и Братухчев са първите спасени, явно хората симпатизират повече на тях, а не на така наречените мъжкари.

Общи условия

Активация на акаунт