Гримиране - идеи и техники (Тема № 62)

• 76 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • USA, Steak State

Не съм сигурна, но аз разменям чисто нов неотварян Ice.

# 61
  • София
В интерес на истината сега ходя почти без грим. Даже съвсем без грим сравнително често. А въпреки, че не пиша в темата, съм не по-малко гримохолик от вас. Обаче, сега в тези горещини, с тези слънцезащитни, които тушират някак си кожата и все едно човек е с някакъв лек фон дьо тен... Ми предимно спирала слагам и малко руж, понякога коректор под очите. НЕ съм купувала отдавна гримове (отдавна, имам пред вид от около месец  Joy). Гледам в ю тюб американските мацки в топлите щати яко се гримират... Там като е целогодишно топло и явно гримната страст надделява и не издържат Simple Smile

# 62
  • в 1001-та нощ
Аз се гримирам по-оскъдно, защото ходя на работа Simple Smile Иначе е климатизирано - в колата, в офиса ... жегите не ми пречат много  Blush

# 63
  • Велико Търново
Благодаря за новата, страхотна тема, Ел  bouquet
И аз като повечето дами, които са споделили преди мен, лятото съм по-оскъдна с гримовете, и особено с ФДТ-те, залагам на ББ крем, бронзираща пудра, по-често ползвам ярки червила. Относно сенките, май съм по-консервативна там Thinking - залагам основно на нюд, бежово, кафяво, златисто, сиво.

# 64
Добър вечер! Може ли някое друго мнение, съветче ? Благодаря за отделеното време.

# 65
Павлина блендирането му е майката!

# 66
Павлина блендирането му е майката!

Това е cut crease стил. Напиши го в гугъл и ще видиш за какво става на върпос.

# 67
Ще го напиша мила!
Но не се заблуждавай Simple Smile
Това е cut crease

Ето това е моя не най сполучливия опит
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711132445590010.107374 … 001529&type=3
Може ли вече да да не го търся в гугъл?

# 68
Здравейте, момичета,

Следя темата от страшно много време, но никога не съм се престрашавала да пусна някоя снимка .. По простата причина, че като видя какви красоти пускате и ми става супер депресирано, че с моите две леви ръце не мога нищо свястно да направя. Ама пък не се отказвам.  Joy

Лятото по принцип не нося кой знае какъв грим, особено пък сутрин за работа, защото много ми се спи. Понякога, обаче ми идва музата и не съм толкова сънена.  Grinning Ето две съвсем обикновени и лесни "гримчета". Може би някои от вас ще забележат, че очите ми са различни.  Shocked (или май само аз го виждам Grinning )

Скрит текст:

Тук съм сложила едни телесни сенки с лек блясък на Vera Valenti и кафяв автоматичен молив на Avon от серията им с блясък.

[/i]Тук пак се опитах да направя опушен грим .. Блестящото е пак от една палитра на Vera Valenti, а тъмното кафяво в края е на Classics и реших да сложа лека очна линия - гел очната линия на L'Oreal.[/i]

Ето така пък бях днес:
Скрит текст:

Тук нещо брозново исках да бъде. Сложих основния цвят от една палитра на Cargo, после опуших пак с кафявото на Classics (много ми е любима тази сянка) и сложих малко спирала.

Имам супер малкички устни, обаче не ги пропускам никога:

Едва ли някой ще ми обърне внимание, но бих се радвала на всякакви мнения, както и на съвети. Нямам кой знае какви черти, както повечето момичета тук .. но не пречи и аз да се "мацам". (при мен се получава мацане, докато при вас си е изкуство.)

Пожелавам ви лека вечер. Simple Smile

# 69
  • гр. София
Павлина, ето едно клипче на Ники как тя прави тази техника. Блендването го има.

# 70
Павлина С.Г. и аз се включвам към препоръките за повече блендиране Peace Според мен при направата на cut crease грим ключов елемент е рязката граница между два контрастни цвят, разположени на подвижния клепач и в сгъвката на окото, но блендирането си е необходимо към областта под веждата. В твоя грим бих преляла добре кафявото в сгъвката към хайлайта под веждата и една идея повече към вътрешния ъгъл на окото - виж първия грим, който е постнала г-жа Стихийно бедствие - кафявото е изнесено и към вътрешния ъгъл на окото, а при теб е само във външната 1/3 на клепача  Hug

LieToMe имаш чудесна форма на очите и страхотни мигли Heart Eyes

Днес се включвам с любим ежедневен грим - очна линия, малко сиво-кафяв мат в сгъвката на клепача, сив матов молив и матово червило в така популярния напоследък нюанс  -пепел от рози със сивкав подтон Flutter

# 71
мога ли и аз да попитам за консултация Simple Smile, напоследък съм повече на очна линия, и ме интересува дали стои добре кафевия цвят - очна линия на тъмно кафеви очи , или ще се изгуби като цвят, и в каква комбинаиция може да бъде с черна спирала или кафява ? благодаря Simple Smile

# 72
Crystal Noir, благодаря ти! Какви сенки си използвала, много са приятни, а червилото страхотно стои на устните ти.

Аз пък не бих си сложила никога синьо, освен на долния клепач. Тъй като явно не успявам да го дадеса правилно и изглеждам като пребита! Grinning Grinning

sunrise_67 Аз мисля, че няма да се изгуби цвета на самите очи. Аз често си слагам молив, кафяв, нанасям го както очната линия, понякога го опушвам леко. Мисля, обаче, че за спирала черното е по-добре, но аз съм свикнала да се виждам само с черни мигли и може би затова. Peace

# 73
Ще го напиша мила!
Но не се заблуждавай Simple Smile
Това е cut crease

Ето това е моя не най сполучливия опит
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711132445590010.107374 … 001529&type=3
Може ли вече да да не го търся в гугъл?

Далеч съм от идеята, че съм се  "заблудила". Това, че на примерите които си дала crease-а е повече към вътрешния ъгъл на окото не значи нищо. Има и варианта с по-висок crease. Например... 

# 74
благодаря ти LieToMe, ще опитам, много ми харесва кафявото, ще си купя кафява очна линия, молив не мога да използвам, отпечатва ми се на клепача горе, благодаря отново  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт