Оперативно премахване на сливици в Пловдив

• 523
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! За съжаление, се налага хирургично да ми оперират сливиците, тъй като правя по средно 4 гнойни ангини за последните 3 години. Имах много усложнения, в продължение на месеци, бях изгубила слуха си в лявото ухо, поради възпаление на третата сливица. Та, вече всички лекари, с които се консултирах, са на твърдото мнение да ги премахнат. Въпросът идва там, че не съм сигурна на кого да се доверя. Преди години бях в Каспела и главният им доцент веднага тръгна да ми назначава дата за операция-понеделник- а отидох при него в четвъртък, искаща антибиотик, с активна инфекция, което не ми се стори нормално. Плюс това заяви и доста солидна сума (за моите възможности по това време). В Пълмед също не ми вдъхнаха особено доверие, бях на системи там, поради силна инфекция и се чувствах игнорирана от персонала, въпреки че и там парите не бяха особено малко (със здравна каса). Не идваха да ми сменят системите навреме, заяждаха се за багажа ми и трябваше сама да ходя до входа на отделението, а по тръбичката на системата се стече кръв и щях да припадна (личи си, че за пръв път бях с нощувки в болница Joy ). Не бяха крайно зле, но усетих, че не е там мястото. Та, моля ви, ако имате мнение за някой специалист ще съм ви много благодарна! Да вметна, че съм на 20 години. Sweat Smile Иначе, чух много положителни отзиви за д.р. Христо Петров, но той има свободен час за преглед чак в началото на март, а до тогава ще направя поне още 2-3 ангини… Simple Smile

# 1
Здравейте , аз съм със същият проблем бях при същият доктор като при мен изследванията бяха ок не искаше да ги свали а съм с гнойни най-редовно ! С доста хора се консултирах всички препоръчват каспела които да е доктор освен доцента ! Чувала съм че те взимат половината от неговата сума а  внимание и обяснение 0 .
Не съм говорила с него за цени , но ако можете да ми споделите каква е сумата която ви е поискал?

Общи условия

Активация на акаунт