FEAR The Walking Dead

• 56 436
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Наистина ако не беше спин-офф на Живите мъртви нямаше да го гледам. Никой от героите не ме впечатли с нещо особено, може би ми трябва време. Но за разлика от Живите мъртви този е по - страшен за мен. В първия зомбита, кървища, брадви, куршуми, първичен екшън. А тук това отсъства, зомбитата се прокрадват постепенно, различно е.
И нямам търпение за епизода в самолет Peace

# 31
Видях, че сте се разписали и помислих, че има букви.
Ще чакам  Sad

# 32
  • Gotham City
Следващия епизод излиза чак на 13-ти, при нас 14-ти  Crossing Arms

# 33
Това си е психически тормоз  Cry

# 34
  • Ænima/Albuquerque
Ебаси добрата серия.

Следващия епизод излиза чак на 13-ти, при нас 14-ти  Crossing Arms

Еми да гииба.  Crossing Arms

# 35
  • Gotham City
Заради Labor day в САЩ  Crossing Arms Какво им пречи и по празниците да дават сериали, не разбирам  Naughty

# 36
  • София
Щото няма кой да ги гледа, ходят по гости насам-натам.

# 37
  • Be realistic - plan for a miracle.
Всичкото американци си пътуват напред назад по празниците, семейни сбирки, планински излети и т.н. и рейтинга пада Simple Smile Пазят си "патроните" за когато има кой да висне пред телевизора Simple Smile

# 38
  • Ænima/Albuquerque
Не ги харесвам.  Crossing Arms

# 39
Скрит текст:
Хареса ми епизода. Напрегнато си беше. Знам, че показват началото, но ми е малко скучно все пак. Малко повече зомбита да има.
Момчето в училището се надявам да оцелее. Сякаш знае всичко и знае какво да прави. От него ще излезе един истински Дарил  Mr. Green
Знаех си също, че гаджето на Алиша ще гушне букета. Негрите винаги ги избиват  hahaha

# 40
Ами изгледах 2ри епизод , хареса ми как плавно всичко се превърна в хаус ... Иначе не беше нещо кой знае какво.  Дано ония дебеланко не му помня името да се задържи струва ми се , че той знае нещо може би е проучвал нещата все пак той първи намекна за зомбитата.
Ако не сте го гледали има го в vbox с субтитри.  Peace

# 41
  • Gotham City
Скрит текст:
Хареса ми епизода. Напрегнато си беше. Знам, че показват началото, но ми е малко скучно все пак. Малко повече зомбита да има.
Момчето в училището се надявам да оцелее. Сякаш знае всичко и знае какво да прави. От него ще излезе един истински Дарил  Mr. Green
Знаех си също, че гаджето на Алиша ще гушне букета. Негрите винаги ги избиват  hahaha

Скрит текст:
Ми то до момента от 4 зомбита, 3 са негри  Mr. Green
Въпреки, че нямам търпение да се стигне до стадата зомбита, съм доволна, че лекинко така навлизат в нещата. Тук един познат, заразен, там съседа, лекичко, полекичко.

Според мен, трябва да кажат на Алиша какво става. По-голям шанс за оцеляване има.
Тобаяс, дебелачко, май е сам вкъщи и това според мен ще го спъне в оцеляването  Confused

# 42
Изгледах двата епизода и все ми е едно какво ще се случи с тези хорица.  Във втория епизод имаше повече напрежение, почнаха да се развиват нещата, но никой засега не ми е симпатичен. Дано вкарат нови главни герои.

# 43
  • София
Що кашляха всички преди да зомбясат, не помня "наште" да са кашляли?

Очаквам китаец и гей, за да сме коректни. Mr. Green Тоя главния е индианец, нали?

# 44
Маор е! Истински  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт