Отговори
# 15
  • София
Ох, усещам бебето /леко/, само когато съм ядосана. Това ми направи впечатление. Милото, явно протестира. Ще се опитам да се владея, ама тия емоции с търсене на къща, а и скоро ми предстои да кажа на роднини, ме влудяват

# 16
Rose, а то какъв е проблемът да се роди нормално, ако е минал период от последното раждане, което е било секцио? И на мен ми прави впечатление, че много се измързеливиха с това секцио. Не съм против, но секциото трябва да е или ако наистина се налага или ако майката е супер изплашена от естественото раждане. Обаче да ти го натрапват.. ем дразнещо е!

Имам инфекциозно заболяване, ако родя нормално се предава на бебето. Не мога да раждам нормално, и съм се примирила с това. Дразни ме обаче, че искат да го вадят по-рано до 2 седмици, защото върви едро, щяло да разтегли матката и там където е разреза от първото секцио може да се скъса и да стане руптура. Руптура е тоооолкова рядко явление... Имам приятелка в Австралия с близнаци секцио. 2 години по-късно я оставиха да преноси 2 седмици и да опита да роди нормално. 24 часа се опитва и не можа, но идеята е, че са я оставили дори да преноси, а не да искат да го вадят по-рано... ми много се дразня така. Той моя доки не го е казал категорично, че ще го вади по-рано, но като му казах, че искам да изкарам до 2016, каза че не е сигурно, ще го следим накрая редовно, за да видим доколко е разтеглена матката. От предишното ми секцио ще са минали 19-20 месеца. Да, малко време е, съгласна съм, но защо тук в БГ докторите са като коне с капаци и им е по-удобно да се презастраховат! А ето, тя каза, че не е проблем и да започне спонтанно раждане след секциото и тогава да се направи секцио...

Frozy, в св. петка си ходих пак, като с предишната бременност.

# 17
... жалко, че изражда в Тина Киркова, а от там бягам като от дявол... иначе как ми се прииска тя да ми прави второто секцио няма да ви разправям!

Mного жени,които са доволни от БХС и ФМ при нея, не са доволни при избора й за израждащ доктор.  Peace Днес четох бая по темата. А нали са гъсти с моя доктор, той все при нея ме тика за прегледи...

Циндил-Пиндил, мисли позитивно. Къщата има МНОГО предимства, и Симеоново не е село все пак.  Peace

# 18
  • София
И моето АГ ми беше препоръчала Стратиева в св.Петка и Марков за ФМ. Аз първо звъннах на Марков, че сайта на Св.Петка не ми хареса и така си останах.

# 19
Rose, разбрах Simple Smile Абсолютно си права да се възмущаваш. Малкия човек ще си покаже кога иска да излезе от тумбака, а не да го пришпорват Simple Smile

# 20
То вече наближава за раждане, за покупки, изпадам в истерия колко малко време има......аз ли не съм у ред.  newsm78

# 21
Happy, аз съм на другия полюс - овче спокойствие съм сега, толкова далеч ми се вижда, дори нямам идея да ходя по магазините още Simple Smile

# 22
Happy, аз съм на другия полюс - овче спокойствие съм сега, толкова далеч ми се вижда, дори нямам идея да ходя по магазините още Simple Smile

Завиждам ти. Аз съм ти такъв човек, обичам всичко да ми е планирано и направено много предварително. Там е проблема...Отвътре ме гризе, че стоя и нищо не правя...по-точно,че съм в офиса на работа.  Whistling

# 23
Хайде и аз да цопна в новата тема Simple Smile

Да питам, как се движите с килата, аз имам чувството, че само от гледане на храна качвам кг.
Стартирах 55 сега съм 59,5 и съм се запътила стремглаво към 60 кг. Sad

# 24
То вече наближава за раждане, за покупки, изпадам в истерия колко малко време има......аз ли не съм у ред.  newsm78

Съвсем наред си си. Просто с първото има едно такова нетърпение... което го няма с второто Simple Smile поне при мен не. А накрая пък няма да ти разправям... един ден минава като един месец, толкова бавно...

Dimana_84, нали, нали съм си права! Аз пак ще говоря с моя доки като наближи още времето, ама искам пък да е на моето, и в крайна сметка моето е добро и за бебето, защото какво по-хубаво от едно износено здраво бебе.

циндил-пиндил, скоро ще започнеш да го усещаш и без да си ядосана, нормални неща са това Simple Smile аз с малката като бях бременна ходех на работа и имах много изнервящи моменти, мислех си, че ще се роди нервно бебе заради това, но слава Богу всичко си му е наред. И все пак, каквото и да е, не си го слагай много на сърцето, за теб самата е по-добре

bib88, стартирах 63.5, днес съм 67. И това го имам за малко качени килограми, една 3,5кг пффф нищо не е... с дъщеря ми тръгнах от 60кг, в болницата влезнах 85.5кг!!! така че, радвай се, екстра си си Simple Smile

# 25
Aз съм все още +2-3, движа се по план

# 26
bib, аз съм +1 кг. обаче имам чувство, че съм станала слон. Струва ми се, че много вода събирам. Иначе още се вмъквам в старите гащи и блузи. Дано още месец да мога да влизам, че да си взема само едни гащи за зимата. Иначе аз почнах от доста килограми и ми се струва, че тялото ми отказва да дебелее от сега, че има риск към края да се пукна Simple Smile

# 27
Aз засега нося стари блузи, стари клинове, панталони не мога категорично, само два потура имам, които ми стават....

Роуз, права си. Вие, които чакате второ/поредно детенце, първо, че си имате доста от нещата, имате тренинга. Не Ви притеснява как ще се къпе, какви точно памперси се купуват, как ще започне кърменето........аз гледам настървено клипчета за всичко, защото и време на училище за родители нямам. И ми е едно терсене такова, че отделям време на работата, а не на подготовката за малкия човек......
Освен това ремонт, подреждане...... ooooh! ooooh! ooooh! Много се стресирам като го мисля.

# 28
  • София
Хайде и аз да се запиша, че ще ви изпусна, както сте се разписали.  Simple Smile
Аз също ще ходя при Стратиева в Св. Петка този петък - нямам търпение вече, че както писах още не съм усетила нищо, а трябва да съм 21-ва седмица...
Иначе и аз съм биволски спокойна - нито за покупки мисля, нито за раждане... Само си поръчах един видео бебефон, защото отдавна съм решила, че искам, а мъжът ми е по работа е щатите и там са много по-евтини... Та нероден Петко ще е по новите технологии явно, защото това му е първата придобивка.  Crazy

За килограмите - до миналата седмица бях +3. Тази не смея да се премеря, че коремът ми рязко щръкна напред и все се чувствам дебела. Ама това си ми е от преди, защото си имах излишни кила и коремът винаги ми е бил голям комплекс и съм свикнала да го крия...   Embarassed

# 29
Rose, права си и аз не бих искала по-рано да вадят бебето, ако не се налага, разбира се. Иначе днес бях в болницата, една приятелка роди. Та тя от 8 месец е все на косъм да ражда и лекарят й все я навиваше да влиза да ражда, но тя отказа и си роди напълно нормално 5 дни преди термин. Малкият е супер готин, 3600, 53 см. здрав, прав младеж.

Общи условия

Активация на акаунт