Добър специалист офталмолог - Варна Св. Петка / дете 8 г/

• 3 561
  • 3
  •   1
Отговори
От гр. Габрово съм. Детето ми е на 8 г, носи очила от 1 година. След преглед, на 7 м. лекарката установява, че дясното око има голяма разлика в сфера -която е на -4 и орбита, която е на +5 . Детето нищо не вижда с това око/пълна мъгла/ . Моля, за препоръка за лекар, за да запиша за преглед детето. Притеснено ми е .

# 1
Препоръчвам ви д-р Жени Борисова от Очна клиника "Св. Петка"-Варна. Моето дете водя при нея и сме доволни.

# 2
  • Варна
Аз искам да заведа дъщеря ми на преглед-рутинен там,преди училище и също търся препоръки за детски офтамолог в тази клиника

# 3
От гр. Габрово съм. Детето ми е на 8 г, носи очила от 1 година. След преглед, на 7 м. лекарката установява, че дясното око има голяма разлика в сфера -която е на -4 и орбита, която е на +5 . Детето нищо не вижда с това око/пълна мъгла/ . Моля, за препоръка за лекар, за да запиша за преглед детето. Притеснено ми е .
[/quot
Аз също съм от Габрово. Препоръчвам ви Д- р Чолаков от "Света Петка" във В. Търново. Аз и моята внучка ходим при него. Доволни сме от професионализма и човечността му. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт