МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 774
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
# 271
това е втората
https://www.facebook.com/groups/1419743651655597/?ref=br_rs

и ние си имаме група, пишете и там  4470

# 272
The Ones,къде се изгуби?
Драго ми е да те видя. Hug

# 273
а ти къде ходиш, а  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
хайде, съни, идвай на Ваня Ч.  Hug
утре ми е картофен, ще се мъчим заедно  Heart Eyes

# 274
Охо...
Другата седмица евентуално (след операция съм).Но разучавам твоето предпочитано хранене.Знаеш ли колко се сваля с 4 -седмичното предизвикателство на jabot?
Сега като ме провокираш,може да започна онова 24-дневно моно.
Хубав и успешен диет ден на всички!

# 275
sun sea  Hug Hug По-добре не питай, че не се изгубих за хубаво  Confused
Вече се надявам всичко при мен да е ОК.
Започвам мое 15 дневно моно и ще го завъртя 2 пъти без почивка.

Началното тегло е 88кг.  Shocked Embarassed
Крайната цел: 60-63кг.
Ще си поседя в темата минимум 2 месеца /само да не се пенсионирам в нея/ Joy  hahaha
Днес стартирам с варени картофки  Heart Eyes

# 276
Днес ми е първи ден на риба и реших, че след зеленчуците е крайно време да се притегля и кантара показва само -1кг. Няма да се отказвам, но определено се обезверих! Другият ми проблем е, че от първият ден на пиле не съм ходила до 00.

# 277
sun оздравявяй бързо  Hug Hug Hug
и няма да четеш за никакви предизвикателства, jabot тренира сериозно  Naughty Naughty Naughty

TheOneS ще ги свалиш, ти си сериозно момиче  Peace

отчет за 10 дни, картофен и плодов по един - 2.5 кг

# 278
Здравейте, група Hug. След вчерашния ден на 3 печени пилешки бутчета съм -1 кг. Учудващо не съм усетила глад, само по вечеря се съблазних от плодовете, които се хапваха покрай мен, но устоях bowuu. Днес продължавам с пилетата. Изгледах едно видео от гостуване на ВЧ в предаването на Гала, където каза, че лимон може да се приема целодневно, та намерих отговор на вчерашното си питане.
Neolita, по повод на WC-то вчера на първия пилешки ден изпих едно слабително чайче поради опасенията ми за проблем от такъв характер.

# 279
Херзен,чуден резултат!Браво!
 ТheOneS,може ли да ми пишеш на лични,че не се оправям да ги намеря на тел.Не е за неандерталци.. Embarassed

# 280
  • Варна
След първи салатен - 100гр. Колкото първия път. Малко, но поне обичам дните на зеленчуци и плодове.
Неолита, и аз като Бакарди в дните на пиле, риба и мляко пия чай за отслабване, който при мен има лек слабителен ефект. Но като е вече четвърти пети ден, може би е по - добре нещо с по- сигурен ефект.

# 281
Ами не знам колко вида чай вече изпих. Страх ме да посегна към Сена, защото не знам кога ще ме изненада, а имам работа навън всеки ден... Вчера на зеленчуковият ден хапнах цвекло, което по-принцип ми действа доста разхлабващо и то до няколко часа, но ефект никакъв.

# 282
  • Варна
Аз пия чай за отслабване на Биопрограма. Няма сена вътре. Въпреки името мw за отслабване не мисля помага.

# 283
  • София
Така, отчет от мен. За 24 дни -4кг. На зеленчуковите дни първо ядох ориз, а на вторите зеленчукови царевица. Пила съм бира и вино, но не всеки ден разбира се. Почивам 2 дни и почвам другата 24ка.
Имам и още 3 нарушения на 2 рожденни дни и едно излизане.

# 284
  • Варна
Ladvi, погледнах старите ти публикации - ти си свалила килограмите от първите 12 дена, нали? То и при мене май така ще се получи, като гледам резултатите. Макар че се старая да съм стриктна.  

Общи условия

Активация на акаунт