МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 702
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • ...на безопасно
Защо ядете картофи в зеленчуковия ден?
Грах, боб, леща, ориз също не може.
Айде тиквата е спорна. Аз я ям в плодов.

# 526
Това с въглехидратите е вярно, но и голяма заблуда. Дали ще е 4 грама въгл. на 100 грама мляко или 3 грама не мисля, че е съществено.  Иначе ако ще се яде само три млека на ден, нека поне да са по-високо маслените, за да се чувства човек сит!  Peace

# 527
Протеин слагайте в киселото мляко, не мюсли  Naughty
TheOneS стягай се момиче, добре че девата тактично ти го каза, да не ти начуквам канчето  Hug

# 528
Здравейте, момичета! Включвам се към вашите редици. Доста време спазвах монодиета, а и разни други. Успях да сваля над 20кг. От известно време не спазвам диета или по-точно не ми се получава. Хубавото нещо е, че каквото и да ям не връщам килограми. Реших отново да стана сериозна и мисля, че ако се отчитам тук ще ми е по-лесно, а и ще имам мотивация. Спазвам мое моно- днес първи ден- кисело мляко. Хубава вечер на всички!  bouquet

# 529
Защо ядете картофи в зеленчуковия ден?
Грах, боб, леща, ориз също не може.
Айде тиквата е спорна. Аз я ям в плодов.

И аз не знам?
Josefin се е объркала или се е изкушила? Thinking
Картофите са си в картофените дни, самостоятелно.
Те са въглехидрати.

За млякото - пълномаслено трябва, не нискомаслено. Peace

# 530
  • Пловдив
само аз съм писала, че ям картофи, не ядат другите  Flutter

Леля ми си беше направила за нейния картофен ден, аз взех да ги опитам, а не да ям.

Но като цяло днес с това авокадо и др. работи (които преди малко опитах) си ми е прегрешен ден, да. Blush

Утре ще нагъвам само граха, чушките и краставици.

# 531
  • Пловдив
Протеин слагайте в киселото мляко, не мюсли  Naughty
TheOneS стягай се момиче, добре че девата тактично ти го каза, да не ти начуквам канчето  Hug

т.е какво да слагам в него, ако искам нещо да сложа ?

# 532
Според мен трябвa дa се внимaвa с грaх...

# 533
  • Пловдив
В смисъла на това, че може да ми стане нещо на корема или че не е подходящ за зеленчуков ден?
Мисля да изям 5-6 лъжици, не да прекаля с него...

# 534
В деня ми на 1,5л прясно мляко свалих 800 гр. Греех си млякото и добавях 1-2 подсладителчета. Започнах от 12 ч на обяд и го пиех през 3 часа, това ми е най-лесния ден.
Мимчони, познах те по името и по снимката.  Grinning Аз уж днес на портокали, ама хапнах и малко ядки.  Outta Joint

# 535
Някой ще ми набие ли и на мен канчето?  Blush
Развалих си и аз резултата, нещо глад и лакомия ме гони, не се качвам на кантар аз  hahaha
Карам на разделно сега и повече плодове, ноооо.... се изкушавам често, а съм от тези, които без едно могат, с едно не  hahaha

А, и аз да кажа. Грах не. Неутрални зеленчуци само. Които стават за салати и т.н.
Ей, 90-дд как хубаво ми проми мозъка  hahaha

# 536
Йеееейййй 2ри ден на пиле ще съм днес, а сутринта кантара показа с 600гр по-малко  newsm44
Днес ще си дояждам "остатъците" от вчера, това пиле ми е много трудно явно - гладна съм, а не ми се яде пиле, направо ми се повдигаше вчера на няколко пъти ooooh! чакам с нетърпение утрешният ден да си хапна салатки. Вие хич ли не смесвате зеленчуците? Аз предния път си правех домати и краставици със зехтин и лимонов сок newsm78

# 537
  • Пловдив
как да не смесваме, в началото на страницата пише точно "салати" на ваня червенкова на диетат, която аз съм избрала да правя - не пише "зеленчук"

правя си салати, още не съм закусила, чая го пия с малко мед, да не прекалявам все пак, целта ми е да прочистя, да добия повече тонус, да сваля 2-3-4 кг, да ги задържа...Драстични неща не желая да правя аз лично, смисъл нямам и тази нужда, затова го карам на режим с прегрешения (но не големи).  Blush

# 538
Грах, фасул, ориз, царевица и подобни не са към зеленчуците.
Те са зърнени, съдържат скорбяла и могат да се ядат самостоятелно, ако някой иска да си прави негово моно.
Картофите също.
По същия начин в плодовите дни не може банани и авокадо.

# 539
Добър ден и от мен.
Herzen Обещавам, че няма да се налага да ми набивате канчето повече.
Стриктна ще съм на 1000%, че какъв стимул ме чака само...  Embarassed Mr. Green

Вчерашния ден на варени картофки мина успешно.
Днес, ден 3: Ябълки  Flutter
След малко - фитнес  bowuu

Нямам търпение да се претегля, но понеже съм си казала, че ще се тегля чак на 13 и 26 ден, съм дала кантарев на съквартирантката да го скрие  Laughing

Хубав ден, момичетааа  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт