МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 699
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Ще успея!  Hug

# 481
Josefin права си. По-принцип харесвам цаца за това си взех. Но явно не е моментът  Confused Няма да вкуся риба скоро  Sick Утре ще пия прясно мляко. След това 2 дни плодове и после 2 дни мляко.Аз имам да свалям 2-3кг.
ТheOneS не се отказвай този път.  bouquet

# 482
Добро утро, момчета  bouquet
Днес стартирам моето моно с Кисело мляко
След малко отивам на фитнес.
Всеки ден ще се отчитам в темичката, че с компания определено е по-лесно
Успех на всички  Hug

Req_25  Hug Никакво отказване този път!  Flutter

# 483
ЗДравейте, момичета.
Забелязала съм, че TheOneS е много позитивна в коментарите си и много я харесвам Hug
Ето ме мен, след 2 почивни дни пак започвам, обаче свалих до 63кг, а днес съм 64,2 (без да съм ходила до WC-то), та започвам от там.
Картофките ще си ги направя на салата със зехтин и лимонов сок за обяд, а за вечеря ще си ги направя соте със сухи подправки Rolling Eyes Успех на всички ви  bouquet
Има ли някоя от вас, която днес също е 1ви ден картофи?

# 484
  • Пловдив
Добро утро и от мен, аз мисля, че ще се справя с пилето - настроих се. Ще ходя да си поръчам крилца в КФС обаче, на които ще обеля кожата....навила съм си го това и докато не изям едни крилца оттам, няма да мирясам!  hahaha

В свободните дни (не че са ми близо), какво ядете? Защо си качила толкова m@mmakЪти? Отпуснала си се в свободния режим или яде умерено?

С нетърпение очаквам зеленчуци и плодове, даже ще видя какъв списък ще си направя да са мега разнообразни Simple Smile

Авокадо зеленчук ли е и може ли, тъй като знам, че е мазен?

Извинете за многото въпроси, така се отпускам и стимулирам като и говорим  Blush

# 485
Авокадо май не може.

# 486
  • София
Привет и от мен. Simple Smile Меря се сутрин след тоалетна с домашните дрехи. Днес ми е първи ден кисело мляко и съм -5кг.  Crazy В огледалото не ги виждам, но по дрехите се усещат. След дванайстия ден ще направя еднодневна почивка и започвам отново.
Мисля, че ако някой много държи да замести пилешкото, пуешкото би свършило работа. Засега картофените дни ми бяха най-трудни, не знам защо. Може би защото беше началото на диетата и още не бях настроена, но изобщо не ме засищаха.
Имам още поне 15 кг да преборя, което силно се надявам да стане до Коледа.
Някоя от вас мислила ли е да направи някакво захранване след диетата.  Rolling Eyes Чудя се дали, след като ( Дай Боже) достигна желаните килограми, да не мина на 90 дневната диета, за да успея да вкарам постепенно всички продукти, но пак разделно.

# 487
Здравейте. Искам да Ви се оплача , че от гадната цаца вчера цяла нощ едва оцелях. В 6.30 ч сутринта станах с извинение да повръщам  Sick Sick Sick Това не ми се е случвало от години. Разказах си играта, за това няма как днес да погледна риба. Днес съм на прясно мляко 1л. и се чувствам много по-окей.
Аз пилето го пекнах на флейки с малко зехтин и лют червен пипер, стана много вкусно. Утре най-накрая портокал, киви и зелени ябълки. Чувствам се малко отпаднала, но днес ще тренирам, въпреки, че съм в М.Ц  ooooh!

# 488
Josefin да, отпуснах се и си хапнах, но за сефте качвам 2кг за 2дена. Ще видим утре след тоалета колко ще покаже кантара. Почти съм сигурна, че съм се подула, защото си спрях зеления чай, а на хр.режим ли съм не мога без него.
Аз с рибата не прекалявах, но цаца не бих си позволила Peace 1цяла скумрия на ден (половина за обяд и половината за вечеря). Така изкарах и двата дни, като втория си добавих вечерта една консерва рибатон, защото имахме гости и... уж да не съм на празно Laughing

# 489
  • Пловдив
ох, добре, че бързо мина деня, не че няма много време до през нощта, но все пак - не мога с това пиле! Цял ден едно кфс с крилца, които белих, демек нищо не остана и пак ми бяха гадни, имам тука и едни шишчета с филе, но и те са ми мнг гадни...да мина на яйца освен утре. Имам 3 домашни - мога ли освен сварени да ги ям на очи, на омлет...аз си обичам яйца доста повече от пиле  Mr. Green

# 490
Както ги обичаш може.

# 491
  • Пловдив
благодаря, няма да се мъча с пиле... bouquet

# 492
Според мен най-важното е да се редуват групите храни и да се яде по един вид храна за деня.
Диетата върви леко, ако ви е вкусно! Hug

# 493
Успеха на диетата като цяло идва от въглехидратната ротация и дали във протеиновите дни се яде пиле, мляко или яйца, мисля, че е повече за разнообразие, а не толкова от значение. От значение е количеството протеин в продукта, за това бих сложила в дните с мляко, някакво друго месо или пак риба!  Wink

# 494
  • Sofia
Тази седмица ще има патици в лидл и мисля да разнообразя пилешкия ден с нея...но дали не е много мазна Thinking

Общи условия

Активация на акаунт