МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
                                      ксаl   пр.   м.
Варена патица   100 g    248   19,7   18,8   
Варено пиле      100 g    143   24,6   5,0   

Мазничка е!

# 496
  • Sofia
да,доста...май ще я пропусна

# 497
Здравейте, момичета  bouquet
Как сте?
При мен вчера деня не беше много режимен.
Изядох 1 КМ, и после цял ден бях напред-назад. Прибрах се късно вечерта озверяла от глад и изядох 1 портокал... Не е болка за умиране, но понеже аз обичам да съм стриктна на 100%, вчерашния ден го броя за подготвителен и стартирам от днес. Така, че
Ден 1: Кисело мляко
След малко отивам на фитнес  Flutter
Успех и много минусова нова седмица на всички  Hug bouquet

# 498
  • Пловдив
здравейте и от мен,
всичко точно, усещам си само леко кръвното надолу, но се надявам да няма припадания. Ям яйца, закусих яйце на очи с малко мазнина и сол/черв пипер. И много чай. До момента 1 литър, после ще сваря още, поне по 2 литра, 3 пия....
Има резултат, аз и не очаквам повече от 2 кг за 12 дни, но мисля, че съм ги свалила дори за 4 дни, така, че сигурно към 4 кг ще съм надолу от 60 на 56. Не мисля след това да я правя и повтарям веднага, разгледах на 1-ва страница им и 8 дневни, може и просто ден на чай да изкарвам...Не и да ям вафли, но не и да ям така повече от 12 дни... Laughing

# 499
Здрастииии момичетаааааа   Heart Eyes
Да Ви се похваля след 1 ден на прясно мляко съм с 600 гр по малко  Mr. Green
От началото на диетата съм - 3кг. За някой може да са малко , но за 9 дни  3 кг са си доста. Така вече сам 55.500 кг  Whistling от 5 години не съм била на тези кмг. Днес ми е плодов и досега съм изяла 3 малки зелени ябълки.

# 500
Добро утро, дамии  bouquet
Как сте днес?
Req_25 Честито минусче! Продължавай все така  Heart Eyes

При мен вчерашния ден на Кисело мляко мина успешно.
Изядох 3 коф. Вереа 0,1%
Днес, ден 2: Варени картофи  Flutter
След малко отивам и на фитнес.

Моното, което съм си изготвила, ще го спазвам 26 дни,
така че резултати ще отчета на 13 и 26 ден.
Поставила съм си доста висока цел за тези 26 дни и съм твърдо решена да я постигна!

Хубав, слънчев и много усмихнат ден ви пожелавам  Hug

# 501
  • Пловдив
Здравейте и от мен, вчерашния ден на яйца ми завърши с 2 лъжици мед, защото цял ден 3 яйца ядох и вечерта вече...ужас. И една супа направих за домашните, които не са на диета, сръбнах от бюлона й...но той е само със сол и малко мазнина

Та така. Но върви добре според мен, даже май видимо! Сигурно поне още 1-2 кг ще сваля, макар, че много ще ям зеленцуци и плодове - днес си ям авокадото, може не може аз имам в хладилника едно и ще се развали, ако не го изям. Но умерено ще го разпределя - цял ден ще си режа домати, краставици и ще слагам по-малко авокадо. До момента 2 салати съм изяла така и 1/3 от авокадото.

Успех, за мен настават лесните дни вече хахах  bouquet

# 502
ТheOneS мерси  Crazy
Аз да кажа,че днес съм -500гр , вчера изкарах цял ден на зелени ябълки и вече съм точно 55.00кг  Hug Hug Hug Айде до петък да стана 54 ????????????????????? След това мое моно за 5-6 дена ще си направя . Днес съм намислила да ям портокали. Някой бе питал дали се смесват плодовете, аз смятам,че не трябва да се смесват, нали това е целта на моното  Simple Smile Знам това от фитнес инструктор.

# 503
Req_25 стискам палци за 54.000 до петък
TheOneS приятна тренировка, ах, как завиждам на трениращите. Успех и на теб.
Аз днес съм -1кг точно от 2ри ден картофен и днес съм първи ден на пиле. Взех си едно пиле на грил - за мен пилето, за мъжа ми картофите и соса Laughing Предния път едно пиле ми стигна за 2та дена, та да видим сега как ще е. Дано и минусите да са стабилни. Аз се боря до края на 12те дни да съм поне 60кг, т.е. имам да сваля още 3 Praynig Стискайте ми палци

# 504
........
Изядох 3 коф. Вереа 0,1%
................
не е ли много малко това - 1,2л мляко?
доколкото аз разбрах една от идеите на тази диета е да не се гладува, а да се яде достатъчно храна без мазнини, за да се топят телесните. Почнеш ли да гладуваш, тръгват други процеси.

# 505
И аз така мисля.
Не трябва да се гладува.

# 506
Фри Ами аз глад не съм чувствала. Щом огладнея веднага хапвам млекце.
Предните пъти като съм пазила моно съм изкарвала и с 2 и с 4-5 коф. за деня..
Всеки път е различно  Peace

# 507
Една такава купичка мляко е към 130 калории, демек три са към 390. При дневна нужда от 2000 калирии/средно/, това е прекалено малко. Поне до 1000 ги докарай, макар че и повече трябва!  Peace

# 508
  • София
С дъщеря ми сме на диетата на ВЧ, днес 10-и ден, втори плодов. Тя да свали 3-4кг, а аз и правя компания, да не е сама. Simple Smile За 9 дни тя е -3.800, аз -3.300, ЕГН-то си казва думата. Simple Smile
Дъщеря ми обаче не яде кисело мляко под никаква форма. Прочетох ви и решихме да го замени с яйца, които обожава сякак.
До колко жълтъка са позволени на ден, че се притеснявам 2 дена на яйца, да не сгафим нещо накрая?
Аз ще го карам на айран някак.

# 509
Ами така се чувствам добре, колкото ми се яде - толкова ям.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт