МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Благодаря Дева!
Т.е ако ям само грах един ден не е такъв проблем и е моно, просто не трябва друго да барам..
замислям се, още не съм яла нищо..

# 541
Да, Жозефинче! Hug

# 542
  • Пловдив
 Heart Eyes bouquet

днес всички дано сме дисциплинирани ....

# 543
  • Бургас
Чета, че на повечето пилето им е проблем. Тъй като ВЧ, разрешава по всякакъв начин да е приготвено, ще ви кажа, как го направих аз и стана страхотно.
След като се направи на порции. Всяка се запържва за малко в тиган, колкото да почервенее леко.
След това слагам порцийките в гювеч, овкусявам със сол, чубрица, червен пипер и малко черен. В зависимост от количеството - на едно средно голямо пиле 1 чаша вода.  chef
Затварям с капака и пека във фурната, около 1 час. Става мнооого вкусно.
Да ви е сладко.

П.П. Явно наистина не оказва влияние начина на приготвяне. На 5-тия ден, бях  - 3,800 кг.

# 544
Здравейте. След като вчера хапнах ядки и то към 23ч , мислех, че днес кантара ще ме разочарова, но Чудооооо... -500гр  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Резултата- за 10 дни съм точно - 4кг  Shocked Shocked Shocked Shocked Вече съм 54.500 кг  Hug Днес ще изкарам на 2 кисели млека 2 % , но утре ще го заменя с прясно мляко, че от него най-много свалих. Успех на всички мацки, които са на диетата. Искам да кажа, че от 5-6 години не съм била толкова слаба. За мен това е една от най-ефикасните диети.

# 545
Рея, ядките са протеини. Ако си била на мляко и вчера, не е фатално.
За ефикасността на диетата съм на същото мнение. Peace
И най-важното е, че не стоиш гладен.

Правила съм преди години Японското чудо, там си е глад! Sunglasses

# 546
Освен протеини имат обаче и много въглехидрати и мазнини, както и много калории. Грах и боб са по-скоро към бобови. Относно салатите-мисля, че може всякакви зеленчуци, без бобови, на пара или дори варени. Салати са за предпочитане, заради липсата на обработка и съответно повече витамини и минерали!  Wink

# 547
Ми вчера бе плодов ден  Laughing ама нищо, нали има -500гр на лице  Laughing Продължаваме напред  Laughing Laughing Laughing

# 548
Освен протеини имат обаче и много въглехидрати и мазнини, както и много калории. Грах и боб са по-скоро към бобови. Относно салатите-мисля, че може всякакви зеленчуци, без бобови, на пара или дори варени. Салати са за предпочитане, заради липсата на обработка и съответно повече витамини и минерали!  Wink

В моното калориите не са от първостепенна важност.
За мазнините - ами то и в млякото има също, даже е по-добре да е по-мазно.
Нискомаслените имат нишесте.

# 549

В моното калориите не са от първостепенна важност.
За мазнините - ами то и в млякото има също, даже е по-добре да е по-мазно.
Нискомаслените имат нишесте.
То от нишестето май не може се избяга, като цяло... Laughing
Не си права за калориите, защото ако моното ти е цял ден на ядки, например четири шепи, по 100 грама всяка, скача над 2000 калории и отиде диетата... Това естествено не е възможно де, но го вмятам като пример! Всяка диета се базира на калории, но са строго изчислени, няма магия никъде!  Wink Peace

# 550
Всяка диета се базира на калории, но са строго изчислени, няма магия никъде!  Wink Peace
Да, и най-полезните и здравословни храни да ядеш, ако са много калорични, няма да сваляш. Но... трябва да се внимава да не се минава и под минимума за деня. Мен тези 3 млека от 0.1% ме притесняват. Някой толкова беше ял

# 551
Съгласна съм, че не трябва да се прекалява с калориите. Peace
Но специално в тази диета е разрешен всякакъв начин на приготвяне на храната, вкл. пържене, което само по себе си предполага много калории. Crazy
Малко е парадоксално, но ето, че хората свалят с пържени картофи. Wink

# 552
И аз ядох пържени картофи  Mr. Green. Голям кеф беше.

Да, и аз това се чудех на тази диета, ядеш нон стоп, само да е това. Може би се разчита, че ще ти стане гадно в един момент  hahaha hahaha hahaha

# 553
Здравейте! Да се отчета за днес. Беше доста натоварен ден и успях да изям само 2 краставици и 1 домат, а сега съм нападнала един любим китайски микс от зеленчуци.

Понеже видях, че споменавате бананите... когато спазвах диетата на Ваня, общо взето, почти целите дни на плодове съм ги карала на банани, което не ми попречи на диетата. Таа, според мен, не трябва да са забранени и е по-добре да ядеш банан, отколкото да нарушиш, заради глад, с друго нещо. Относно ядките- позволявала съм си не повече от 50гр в дните на зеленчуци и плодове, тъй като ми е ставало доста лошо, но пак си имах минуси.

Исках само да споделя за някоя от вас, ако много обича банани, а пък не ги яде. Laughing Laughing bouquet

# 554
И аз ядох банани, но си знам, че беше прегрешение.

Общи условия

Активация на акаунт