На море в Гърция 2015 - VII

• 68 294
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Angels,ние юни месец почивахме тук http://www.alegriastudios.gr/ Много сме доволни.Бяхме първите туристи в новите студия.Намират се на първа линия на голдън бийч .

# 166
Нетпет, благодаря, следвахме съветите ти, минахме през Маказа, имаше 2 коли преди нас.

# 167
Ние пътуваме за Неа Перамос в събота сутринта. Пътуваме от Пловдив. За сега мислим да минаваме през Маказа, кога стават големите опашки? Кои са пиковите часове? И другият ми въпрос е за хараната, там има ли от къде да се пазарува на достъпни цени, понеже не знаем дали да мъкнем храна от тук?

# 168
Момичета от два дни чета старите теми а днес и тази новата,но съм още неориентирана.Решихме спонтанно да направим някакво пътешествие,мм рече Евиа,но от прочетеното тук оставам с впечатление,че на Евиа плажовете са с камъчета,което не ни хоресва когато сме с децата,а в случая тръгваме и с двете.Та препоръчайте ми остров,На който плажовете да са ситен пясък,подходящи за сем.с малки деца,а също и места за настаняване.Благодаря!
Ходим по два пъти годишно на Тасос,Халкидики,Олимпиада,но нищо повече.Ще ми се тоя път нещо по-различно.

# 169
  • София
Момичета от два дни чета старите теми а днес и тази новата,но съм още неориентирана.Решихме спонтанно да направим някакво пътешествие,мм рече Евиа,но от прочетеното тук оставам с впечатление,че на Евиа плажовете са с камъчета,което не ни хоресва когато сме с децата,а в случая тръгваме и с двете.Та препоръчайте ми остров,На който плажовете да са ситен пясък,подходящи за сем.с малки деца,а също и места за настаняване.Благодаря!
Ходим по два пъти годишно на Тасос,Халкидики,Олимпиада,но нищо повече.Ще ми се тоя път нещо по-различно.
Ситен пясък има на Амулиани, Лимнос, Скиатос, Корфу, Закинтос. Последният предполагам ще ви е далеч.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 15:55 от dechy

# 170
  • София
Ситен пясък има на Амулиани, Лимнос, Корфу, Закинтос. Последният предполагам ще ви е далеч.

плюс Наксос и Парос. Особено Наксос, плажовете са му мммм. Но и те са далечко  Wink

# 171
  • София (Възраждане)
Здравейте момичета,

Някой да е ходил на Орфинио бийч до Кавала близо? Мъжо ме насили да отидем там, че един колега има апартамент, вярно луксозно обзаведен, три стаен, удобно ще ни е много с бебе, ама на снимки и клипчета изглежда ужасно селото...

В това село през сезона българският е истинският официален език Mr. Green. Ужасно, колко да е ужасно, зависи какво търсиш. Плажната ивица е голяма, но и скучна. За този, който се е разглезил с посещения по китни заливчета с разноцветни рибки и спокойни вечери в тихи села, Тузла не е опция, но и околните му селища и плажове също не са. Щом сте с бебе, ще ви бъде удобно, но едва ли ще е романтично. Аз бих отишла въпреки всичко заради удобството, ако бях с бебе, но ако поотрасналото дете издържа на по-дълъг път, не бих се поколебала да заменя дестинацията с нещо по-красиво. 

# 172
  • София
Ние пътуваме за Неа Перамос в събота сутринта. Пътуваме от Пловдив. За сега мислим да минаваме през Маказа, кога стават големите опашки? Кои са пиковите часове? И другият ми въпрос е за хараната, там има ли от къде да се пазарува на достъпни цени, понеже не знаем дали да мъкнем храна от тук?

В Неа Ираклица има  Масутис и Лидл.

Благодаря момичета!
magipsi,сега ще пратя запитване,дано имаме късмет. Simple Smile

# 173
Утре пътуваме за Керамоти и като прочетох за комарите нещо ми се развали настроението за тази ваканция. В Кавала същото ли е? И може ли да ми препоръчате спокойно и тихо място, по възможност без комари в района?

# 174
  • София

Meжду Неа Перамос и Неа Ираклица има Масутис и Лидл.

Tottó, в Кавала и селцата на запад от града, комарите са в нормални за Гърция количества. Само в Керамоти е по-особено положението. Wink

# 175
Здравейте, ние заминаваме за Неос Мармарас.
Някакви съвети, идеи? Grinning
Ще се храним основно навън, малкото дете е на 2г. и малко се притеснявам как ще се оправим.

Когато запазвах къщата, пишеше, че Вурвуру е много близо, сега гледам, че всъщност е на около половин час с кола.
Целта ни е плаж с пясък и да е плитко.
Плажовете платени ли са?

# 176
Благодаря Таня, май ще се ориентираме към друго селище или Кавала. Някакви идеи, с дете на 3 години сме, искам да е спокойно и да има супермаркети, в които да приемат карти. Мислех си и за квартири, тръгваме без резервация, ще търсим на място.

# 177
  • София
Здравейте, ние заминаваме за Неос Мармарас.
Някакви съвети, идеи? Grinning
Ще се храним основно навън, малкото дете е на 2г. и малко се притеснявам как ще се оправим.

Когато запазвах къщата, пишеше, че Вурвуру е много близо, сега гледам, че всъщност е на около половин час с кола.
Целта ни е плаж с пясък и да е плитко.
Плажовете платени ли са?

Добре, де, толкова ли не може да пробвате първо с търсачката? Специално за Неос Мармарас и Вурвуру се пише средно през няколко страници, вкл. и аз съм писала, едно и също, няколко пъти.

Не, не са платени плажовете.

# 178
Права си, трябваше първо да пробвам с търсачката.
Прочетох половината от тази тема и не видях нищо по въпроса, затова директно попитах.
Сега ще потърся. Благодаря.

# 179
  • София
Благодаря Таня, май ще се ориентираме към друго селище или Кавала. Някакви идеи, с дете на 3 години сме, искам да е спокойно и да има супермаркети, в които да приемат карти. Мислех си и за квартири, тръгваме без резервация, ще търсим на място.

ние Юни бяхме в Ниа Ираклица (то е до Кавала също) и комари нямаше.Баткото ни е на 7 ,малкото е на 2 г. и 10 м. сега.Бяхме в къща на първа линия ,с безплатни шезлонги и чадъри,морето беше плитко доста навътре.Разхождахме се и в Неа Перамос и там не е имало комари .Там е по - голяма лудница ,но пък с повече забавления за децата сякаш.
Миналата година на Керамоти сме се увивали с хавлии ,за да стигнем до плажа - рояци комари имаше.Вечер се поливахме с Аутан и гривни имахме и пак нахапани си ходехме.

Общи условия

Активация на акаунт