На море в Гърция 2015 - VII

• 68 147
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • Плевен
Ние сме във Вурвуру. В момента е 22 градуса. Имаше силен вятър и валя сутринта. От обяд беше добре, само вятърът беше по-силен от приятното. Къщата в която сме е на плажа, така че от 7 часа сътринта сме там, защото бебето обича да крещи като се радва и ще събуди всички Grinning. Първите 2 дни беше 37 градуса и беше много по-неприятно.
Заради лошото време решихме да се разходим и отидохме до Сарти. Няма така селяния. Много се разочаровахме. На връщане минахме да видим  къмпинга Akti oneirou та ни се оправи настроението.

# 436
  • София (Възраждане)
Днес ставаше ли изобщо за плаж?

# 437
  • София
нади_миши, Сарти ми е едно от любимите селца на Ситония, може ли малко повече инфо..какво подразбираш под селения?  Peace

# 438
  • Плевен
След обяд децата се къпаха в морето. Бебето също беше на плажа.  На 8 месеца е. Вятърът беше силен,  но утихна привечер. Ако сте много зиморничеви може да ви е хладно. Да не ви подведа все пак. За мен времето е супер.

Таис, нищо хубаво не видяхме. Минахме по алеята край плажа.  На плажа шезлонгите един до друг, чадърите и те на гъсто. Заведенията не ме впечатлиха с нищо. Никаква зеленина. И много сергии с всевъзможни китайски боклуци. Освен да има и друга част, която да е по-хубава.  Почувствахме се все едно сме в Китен.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 23:41 от нади_миши

# 439
Колко да е студено? Има ли някой инфо от на място? Някой от Халкидики, Кавала.. в момента?

Ние вчера си тръгнахме от Никити. Вечерта на 7ми заваля и задуха доста силно, вчера си беше хладно до обяд, валеше. Определено за дълъг ръкав и неподходящо за плаж. По пътя към Солун също не беше кой знае колко топло. Може би следобяда леко се е разчистило небето, но прогнозата за тези дни се сбъдна до момента.

# 440
  • София
Благодаря,на които ми отговорихте за пазара  bouquetНа Неа Врасна вчера следобед имаше малко облаци и ставаше за плаж ,но вълните бяха докарали някаква кафява пяна,заради която не се къпахме SadДнес засега е 20 градуса,духа вятър,има малко облаци и доколкото чувам морето пак има вълни...Ако я няма кафявата пяна ще става за къпане Simple Smile

# 441
Ние сме на Сикия в момента. Плажовете в близост от понеделник не стават за влизане, с изключение може би Климантария. Повечето плажчета при скалите бяха заляти в по-голямата си част. За сметка на това в Порто Куфо и Торони рядко се вижда вълничка. Ние сме на един и същ къмпинг по това време за не знам вече коя поредна година. Този път народът около мен ми дойде в повече. В неделя на плажа на Сикия се чувствах като на Приморско (бяхме сами с детето и без кола, иначе не бих си го причинила). 99% бяхме българи с типичното кресливо поведение (Гошкоооо, излизай от водата...Маринаааа, ще те пребия). Любимият ми див плаж вече е със заведение и е далече от спокойствието. Масово виждам харпунджии без буй (заради неопрените без сигнализация са на практика невидими за околните), което също много ме дразни. Цените не ми прави впечатление да са повишени чувствително.

# 442
Здравейте! Някому да се е налагало да ползва пътна помощ в Гърция? Нещо като СБА в България. Интересуват ме телефон и евентуално цени за репатрак.
Извинявайте, ако е обсъждано. Благодаря!

# 443
Да,Игуменица има огромен пясъчен плаж(пясъчна коса)-Drepano beach,много плитък и топъл  Mr. Green
Много благодаря страхотни сте

# 444
Здравейте,искам да попитам някой може ли да ме насочи за някое селце между Фанари и Кавала за една,две нощувки.
Благодаря!

# 445
Ние сме в края на Кадандра и времето не е много лошо. След малко тръгваме към плажа. Искам да ви помоля за съвет - Ако са ни снимали за превишена скорост как ще получим фиша за глоба? На идване имаше километрична опашка в обратната посока и се притеснявам какво ще е през уикенда и как ще се приберем. Имате ли представа защо има толкова коли? Беше поне 3-4км опашка

# 446
  • София (Възраждане)
Здравейте,искам да попитам някой може ли да ме насочи за някое селце между Фанари и Кавала за една,две нощувки.
Благодаря!

Миродато, но ако търсиш настаняване в нета, такова няма.

# 447
  • София
Stryper, къде сте точно? Търся място за плаж на Касандра.
В Паралия Дионисиу сме, до Неа Мудания. Много мрачно, хладно-23С, не става за плаж. И вчера беше така до ранния следобед, но после изкарахме до 7.
Има ли някъде слънце по Касандра сега?
За утре прогнозата е още по-зле Sad

# 448
  • София

Strype, ние минахме границата в събота по-обяд,висяхме 30/40 минути Rolling Eyes

# 449
Благодаря за бързия отговор Mooimeiske ,ние мислим да отидем и на място да си намерим нещо имаме ли шанс така   Wink Party

Общи условия

Активация на акаунт