На море в Гърция 2015 - VII

• 68 308
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Фанари и Авдира, на около 1 ч., маршрута ще си видиш по картата.
Зелените карти са отпаднали от момента, в който сме влезли в ЕС (1 януари 2007 г.)
За столчето - моето е на 6 г., 30 кг и 135 см и е все още в стол.

Благодаря за отговорите !
Проблемът е ,че столчето ни е доста голямо, а ще сме с по - малка кола,струва ми се ,че бустер седалката ще е по удобна,затова питах дали може такава седалка вместо столче.

# 316
  • София
Bahia beach  го препоръчвам с 2 ръце. Отбива се за Порто елеа, но не се влиза в къмпинга, а се продължава надолу 2-3 км по черен път. Има бийч бар, кристална вода и страхотни подводни гледки. Има и плаж, до който се стига само с плуване и 2 малки пещери.

# 317
Привет Simple Smile!

Има ли някой впечатления от Скиатос и Скопелос? Издирвам хубави ресторантчета за вечеря Simple Smile..
Ще сме с яхта и ще скитаме из Северни Споради (някой да е правил подобен трип?) - ще се радвам на впечатления.

# 318
Към края на почивката сме на къмпинг до Вурвуру. Бусчето с рибата не го засякохме, купихме риба от от Ормос Панагияс, скъпичка ми се видя в сравнение с цените днес на пазара в Никити. За съжаление нямаше зехтин. Мъжът ми мерна група българки и ги заговори, та му дадоха телефон на българка в Метагкитси. Ако са от бгмамите, благодарим.  Hug
Предишните дни минахме през един много плитък плаж преди пристанището на Ормос Панагияс, много плитко далеч навътре... да ама водата с нефтени продукти. Набрах си рапани и миди и си тръгнахме. Мъжът ми реши, че няма да мръдне повече от къмпинга. Плажа е от камъни, но е изключително чисто, колкото и да духа няма вълни, като отидеш навътре с очила и шнорхел има страхотни гледки.
Минахме и през Сарти, имаше огромни вълни докато на нашия къмпинг беше като езеро...
Магазините не са заредени, ако са необходими продукти различни от хляб и ориз и прясно мляко трябва да се ходи до Никити. В Сарти ни пробутаха развалено сирене... (беше с отворена капачка), та си отваряйте очите.
Абе влюбихме се в Гърция... догодина живот и здраве пак сме тук.
Благодаря на всички за предварителната информация.

# 319
Мен не ми хареса Агиос Йоанис. Много мръсно и претъпкано  ми се стори в сравнение с другите плажове, на които сме били. Имаше и опънати палатки под дърветата и преди плажа се валяха цели торби с боклук. Дотогава не бях виждала такава мръсотия на плаж в Гърция.

Ормос Панагияс струва ли си да се посети? За някакви корабчета бях чела тук? Половинката има рд другата седмица и се чудя как да го изненадам.

# 320
Към края на почивката сме на къмпинг до Вурвуру. Бусчето с рибата не го засякохме, купихме риба от от Ормос Панагияс, скъпичка ми се видя в сравнение с цените днес на пазара в Никити. За съжаление нямаше зехтин. Мъжът ми мерна група българки и ги заговори, та му дадоха телефон на българка в Метагкитси. Ако са от бгмамите, благодарим.  Hug
Предишните дни минахме през един много плитък плаж преди пристанището на Ормос Панагияс, много плитко далеч навътре... да ама водата с нефтени продукти. Набрах си рапани и миди и си тръгнахме. Мъжът ми реши, че няма да мръдне повече от къмпинга. Плажа е от камъни, но е изключително чисто, колкото и да духа няма вълни, като отидеш навътре с очила и шнорхел има страхотни гледки.
Минахме и през Сарти, имаше огромни вълни докато на нашия къмпинг беше като езеро...
Магазините не са заредени, ако са необходими продукти различни от хляб и ориз и прясно мляко трябва да се ходи до Никити. В Сарти ни пробутаха развалено сирене... (беше с отворена капачка), та си отваряйте очите.
Кое е това плажче с нефтените продукти?

# 321
  • София
Кое е това плажче с нефтените продукти?

Вероятно Латура.

# 322
  • София
Момичета, ще става ли на 25 градуса за плаж? Че го дават толкова около Кавала другата седмица. Егаси ако трябва да стоим затворени цял ден ужас...

# 323
Няма как да е Латура. Тук съм от 2 седмици ...все щяхме да забележим нефт.  И 10 месечно бебе къпем....

# 324
  • София (Възраждане)
Момичета, ще става ли на 25 градуса за плаж? Че го дават толкова около Кавала другата седмица. Егаси ако трябва да стоим затворени цял ден ужас...

Съмнявам се да са само 25, пък и да са, ще се усеща като поне 28. Пък и дори 25 да са, защо трябва да сте затворени? newsm78 Та водата вече е като чай и ако не вали би трябвало условията за плажуване да са добри.

# 325
Bubble79 Talgo beach - има табела между Вурвуру и Ормо Пнагияс е.
http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g1191030-d3530821-R … al_Macedonia.html
Платената зона изисква консумация мисля 5 евро на човек, но има и свободна зона накрая. Отпред има хубав паркинг със сенки.

Talgo, ми е много любим, когато бяхме там, никой не засичаше какво сме консумирали и на каква стойност, освен сенчестия паркинг, чистите съблекални, душове и тоалетни са много положителна страна, особено ако правиш последен плаж и директно от там тръгваш...След големия плаж, в дясно има и по-малки, след свободната зона, която не беше никак малка....

Следващата седмица хващаме за Ситония, както нямах никакви мераци за море, така нещо се развълнувах, ще сме в/около Неас Мармарас, резервирах тук http://www.paradisosholiday.com/. Мисля да помрънкам да минем през съботния пазар, ама най-много развод да ми поискат...

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 17:19 от комикс

# 326
  • София
Няма как да е Латура. Тук съм от 2 седмици ...все щяхме да забележим нефт.  И 10 месечно бебе къпем....

Преди 3 години моя близка се оплакваше от същото, докато бяха отседнали в Латура. И тъй като по описание и местоположение отговаря на споделеното от съфорумката, реших, че пак е Латура.

# 327
  • София

Съмнявам се да са само 25, пък и да са, ще се усеща като поне 28. Пък и дори 25 да са, защо трябва да сте затворени? newsm78 Та водата вече е като чай и ако не вали би трябвало условията за плажуване да са добри.

И аз това си мислех, абе скапа ми се настроението днес,  оциклих се, и отворих прогнозата и ми докривя па викам някой да ме окуржи.  Wink

# 328

И аз това си мислех, абе скапа ми се настроението днес,  оциклих се, и отворих прогнозата и ми докривя па викам някой да ме окуржи.  Wink

Спокооо, и аз ще съм оциклена, по стар си мой обичай. Всяка година ходим септември, винаги е било адски горещо, техните 25 градуса и нашите нямат нищо общо. Ще плажуваме и още как, дано да можем и да поплуваме.... Crazy

# 329
  • София
Потвърждавам. Онзи ден водата беше кристал и тюркоаз. Във фейса я нарекоха синята лагуна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт