На море в Гърция 2015 - VII

• 68 258
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
привет, завърнахме се от къмпинга Akti Oneirou, всъщност по-известен като Manassu, заради бара и ресторанта там Simple Smile мястото е чудесно; ако нямаше още десетки места, които искам да посетя, бих се върнала с удоволствие там

морето беше просто перфектно, разкошен цвят и бистрота на водата, супер топличка - можеш цял ден да изкараш вътре; дълбок е, което мен ме устройваше идеално - не обичам да крача десетки метри, докато се потопя - дъното изчезва на около 2 метра от брега

по-тежката част от компанията ни обаче беше леко разочарована, защото плажът е с дребни камъчета вместо пясък, и ходеха трудно върху тях; за мен обаче и това не е проблем - разкошен масаж на ходилата си причиних, пълен кеф Grinning

мястото е много озеленено, палми, алейки между бунгалата, палатките са на отделно място и не ги разгледах особено; за тази една седмица преживяхме и едно сватба на плажа, и едно типично бийч гръцко парти на бара - изобщо има емоции в района, атмосферата е много приятна

шезлонгите са хубави, с шалтета - поне тези, запазени за бунгалата; непрекъснато хвърчат момичета от бара, обслужването е добро; музиката - чудесна плажна

единственото, което ми липсваше, беше базовата гръцка храна.... ресторантът там се води средиземноморски и храната беше някаква такава по-гурме и завъртяна със сложни дресинги и подправки, но се преживява Simple Smile  а и посетихме Горгоната във Вурвуру, та отметнахме по-типичното гръцко хапване

другата седмица ще покажа и малко снимки от там, сега само едно семпло моренце, заради което Гърция винаги ще ни привлича  Sunglasses

photo hosting sites

# 331
Здравейте.Ние след дълго чудене на къде да потеглим,тая вечер в 19:30 резервирах хотел в Еретрия,та тази вечер,като донаглася багажа,потегляме към Евия Simple Smile.Дано съм направила правилния избор с хотела и мястото.Ако имате съвети какво интересно не бива да пропуснем да посетим на Евия,моля пишете.

# 332
  • в града на вечния купон
Здравейте.Ние след дълго чудене на къде да потеглим,тая вечер в 19:30 резервирах хотел в Еретрия,та тази вечер,като донаглася багажа,потегляме към Евия Simple Smile.Дано съм направила правилния избор с хотела и мястото.Ако имате съвети какво интересно не бива да пропуснем да посетим на Евия,моля пишете.

Хотелът  е  ок.
Май тази година  бяхме там.

# 333
  • София
Добро утро, аз да си продължа темата за Агиос Николаос в петък вечер- чудесно градче, много китно и различно от околните. В петък вечер на площада... е лудница. В 20 часа едвам си намерихме маса в една от по-неугледните кръчми на площада и като се върнахме в 21  беше душно, потно и гърбовете на хората от съседната маса опираха в нашите. Отказахме масата и си намерихме едно кръчме в странична уличка - Таверна Макис. Хубаво, вкусно и евтино (само картофите не им одобрих Simple Smile ). Програмата на площада включва песни и танци. Танцуват хората от масите, а не ансамбли с носии. Заря няма. С две думи аз мислех, че ще е изживяване за децата, а то е тип... селска сватба на мегданЯ  с гърмяща музика. Не кефи... поне мен и компанията.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 11:06 от bibi

# 334
Добро утро, аз да си продължа темата за Агиос Николаос в петък вечер- чудесно градче, много китно и различно от околните. В петък вечер на площада... е лудница. В 20 часа едвам си намерихме маса в една от по-неугледните кръчми на площада и като се върнахме в 21  беше душно, потно и гърбовете на хората от съседната маса опираха в нашите. Отказахме масата и си намерихме едно кръчме в странична уличка - Таверна Макис. Хубаво, вкусно и евтино (само картофите не им одобрих Simple Smile. Програмата включва песни и танци. Танцуват хората от масите, а не ансамбли с носии. Заря няма. С две думи аз мислех, че ще е изживяване за децата, а то е тип... селска сватба на мегданЯ  с гърмяща музика. Не кефи... поне мен и компанията.

Имахме резервация  в  този хостел
http://mantzanas-apartments.com/ru/
мястото е страхотно   плажа е  супер  но за съжаление успяхме да  останем само една нощувка в тази дупка  много мърсотия и мизерия  студиото беше на приземният етаж 

# 335
Добро утро, аз да си продължа темата за Агиос Николаос в петък вечер- чудесно градче, много китно и различно от околните. В петък вечер на площада... е лудница. В 20 часа едвам си намерихме маса в една от по-неугледните кръчми на площада и като се върнахме в 21  беше душно, потно и гърбовете на хората от съседната маса опираха в нашите. Отказахме масата и си намерихме едно кръчме в странична уличка - Таверна Макис. Хубаво, вкусно и евтино (само картофите не им одобрих Simple Smile. Програмата включва песни и танци. Танцуват хората от масите, а не ансамбли с носии. Заря няма. С две думи аз мислех, че ще е изживяване за децата, а то е тип... селска сватба на мегданЯ  с гърмяща музика. Не кефи... поне мен и компанията.

мястото е страхотно   плажа е  супер  но за съжаление успяхме да  останем само една нощувка в тази дупка  много мърсотия и мизерия  студиото беше на приземният етаж 

Съвети за търсене на квартира
понеже много се е писало че без предварителна резервация  не е добре на нас така или иначе ни се случи

решихме да идем в Иерисос   към 11,00 часа бяхме там и това е най подходящото време за търсене защото до към 12-13,00  чистят стаите
намерихме без проблем свободни студиа дори си избирахме цените варираха от 35евро до 65евро
ние сме 5 човека

# 336
  • с/у ОколоМръсТното
понеже много се е писало че без предварителна резервация  не е добре на нас така или иначе ни се случи

И ние сме пак в тази група.
Имахме си местенце с чудни ценички, но хазяйката замина незнайно за къде.

Бибс, чудно си изкарвате, като гледам... Във Вурвуру сте, нали?

# 337
  • София
Бибс, чудно си изкарвате, като гледам... Във Вурвуру сте, нали?
Дааа, тук сме. Прекрасно е, но се оглеждам за островите за догодина.

# 338

На нас не ни хареса никак Агиос Никитас. Много тъпканица, много народ, а като добавя и мизерния хотел, в който едвам изкарахме 1 нощ, картинката става завършена. Ако решим да почиваме на Лефкада, със сигурност ще е в източната част на острова, където е доста по-спокойно. Агиос Никитас за мен не става за спокойна почивка.

# 339
Ако под източната разбираш Нидри, то там няма нищо спокойно. Личните ми впечатления от Левкада са за ужасно туристически остров напълзян от сърби и македонци, допълнени от нас българите. От Нидри та до Лефкас таун нямаше през юли едно спокойно място. Надолу към Сивота е по добре.

# 340
Имах предвид около Никиана, там ми се стори най-прилично. Огромният плаж Егремни беше адски пълен и той. Докато излезем с колата до пътя, ни отне 1 час. Красив остров е Лефкада, но заради лесната му достъпност, е много натоварено. За почивка по нашите критерии не става.

# 341
  • София (Възраждане)
Ако под източната разбираш Нидри, то там няма нищо спокойно. Личните ми впечатления от Левкада са за ужасно туристически остров напълзян от сърби и македонци, допълнени от нас българите. От Нидри та до Лефкас таун нямаше през юли едно спокойно място. Надолу към Сивота е по добре.

Къде забрави румънците? Или те са се извървяли основно през юни Mr. Green

# 342
  • София
Моля за инфо как са цените по заведенията на Корфу в сравнение със северна Гърция. В чуденка съм студия ли да търся, хотел ВВ или хотел НВ и ми се иска поне 9 -10 дни да поостанем и да съчетаем море с туризъм? Другата ми чуденка е края за на юни/началото на юли или за началото на септември да го планувам ?

# 343
На нас не ни хареса никак Агиос Никитас. Много тъпканица, много народ...
Все едно не става дума за малкото китно селище, от което пазя толкова красиви спомени. Бяхме там преди две години в средата на септември (което явно се е оказало решаващо). Беше тихо и спокойно - на Милош бийч бяхма няколко чадърчета през повече от десет метра, на Егремни също, само на Порто Кацики бяхме по-нагъсто, но там е повече за разходка, не за плажуване, а за наслада на очите Simple Smile Изкарахме прекрасна и романтична ваканция Simple Smile

# 344
  • София (Възраждане)
Моля за инфо как са цените по заведенията на Корфу в сравнение със северна Гърция. В чуденка съм студия ли да търся, хотел ВВ или хотел НВ и ми се иска поне 9 -10 дни да поостанем и да съчетаем море с туризъм? Другата ми чуденка е края за на юни/началото на юли или за началото на септември да го планувам ?

Не е по-различно отколкото на Халкидики, поне не беше Peace Относно датите, според мен зависи какъв е вкусът ви. Лично аз бих избрала първия вариант, но пък тогава може водата да е по-хладна. Ако държите твърдо на по-топла вода, може би вторият вариант е по-ок newsm78

Общи условия

Активация на акаунт