На море в Гърция 2015 - VII

• 68 134
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Нали така или иначе ще поръчате и хляб и вода.  
Доста хора не поръчват хляб по принцип Wink

Там им е грешката. В Гърция хлябът е прекрасен.

# 616
Така е, много им е вкусен хлябът. Само че държа на фОрмата на задните си части повече Laughing

# 617
  • На земята, която е всъщност звезда.
Когато сме само двамата с мъжа ми никога не ни носят вода. И по- добре: пием бира и вино, не виждам как ще вместим и вода. Хляб тази година ни таксуваха 1 евро за 4 дебелички филии. Комплименти вече има само в 10-20 % от заведенията. 

Преди 4-5 години имаше безплатни хляб, вода, сладкиши/плодове, затова сега прави впечатление. Peace

# 618
Кой сайт дава точни прогнози.
yr.no - най-голямо доверие му имам на него, не са ме подвеждали до сега  Peace

# 619
Някой знае ли  как  стоят  нещата  с  рента кар в Лефкада-Василики?

# 620
# 621
Благодаря Bliss!!! Наема за ден пише 25 евро,след като дам заявка отива на 45 ев!? Rolling Eyes Embarassed

# 622
  • София
 Peace Запис от мен в темичката, защото следя с интерес впечатленията Ви от посетените места, събирайки инфо вече за лято 2016  Mr. Green
С интерес повече чета за остров Евия , но ние сме свикнали от Ситония да обикаляме и всеки ден на различни плажове, повечето пясъчни и затова все още се колебая дали това ще бъде нашата дестинация.

# 623
  • София
Знам, че не е по темата, но все пак е актуална.  Mr. Green

На добър час на малки, големи и още по-големи ученици!

# 624
Кой сайт дава точни прогнози.
yr.no - най-голямо доверие му имам на него, не са ме подвеждали до сега  Peace
Благодаря!Имам го на телефона,най-много седмица показва .

# 625
  • София
Здравейте момичета. Някой може ли да ми препоръча студио или хотел в района на Кавала, или поне в кои сайтове да ги търся. Видях от първата страница линковете и чакам и от там оферти.
В замяна мога да препоръчам страхотни студио в Нафплион Simple Smile, един от любимите ми градове в Гърция, но за съжаление няма да има време по празниците за почивка там.
Благодаря предварително!

# 626
Здравейте,
Вече все повече хубави неща чувам за Гърция и се замислям за организирането на семейната ваканция 2016 за тази дестинация. Проблемът ми е в това, че не обичаме пренаселени места. По българското черноморие почиваме винаги в малки, неатрактивни черноморски селца и търсим усамотени плажове или неохранявани зони, където няма много народ (за съжаление прогресивно намаляват). В този ред на мисли, можете ли да ми препоръчате къде по-точно да се насоча и да си търся масто за почивка. Ако може и някоя цена да споменете няма да се обидя, като се има предвид, че финансовият въпрос не е за подценяване. Благодаря предварително Simple Smile

# 627
Здравейте.
Ние се завърнахме от Никити, Ситония. С две думи, много добра почивка. Останахме доволни от студията - многократно обсъждани във форума - http://www.filippos-studios.gr/. В съседдство бяха http://www.filippos-studios.gr/, също много добри. Плажа на Никити не е нищо особено, да не кажа че не го посещавахме особено често. Съвсем на близо от студията е St. George beach ( точно пред къмпинга), който е по-добре и поддържан, става за следобеден плаж.

Впечетленията ми от заведенията са, че има леко завишение на цените в сравнение с предходни години и места, които сме посещавали, а порциите за сметка на това са с по-маък грамаж. Вода никъде не ни донесоха - в едно ресторантче на крайбрежната си поръчахй и мия таксуваха 1 евро чашата. Хляб ни носеха навсякъде, като си го включваха в сметката накрая. Десерти и разни други бонусчета, които сме получавали до момента няма вече ( въпосът не е в цената и парите, а за мен лично е отношението). Предходни години винаги сме получавали нещо , къде по-малко, къде повече като подарък, което ни правеше добро впечетление. Мислех, че само на Халкидики е така, но явно навсякъде е въведено като практика.

# 628
  • София
Peace С интерес повече чета за остров Евия , но ние сме свикнали от Ситония да обикаляме и всеки ден на различни плажове, повечето пясъчни и затова все още се колебая дали това ще бъде нашата дестинация.
Ние също обичаме да обикаляме. На Евия обходихме района на юг и север около 50 км. във всяка посока. В северната част има 2 плажа - Хриси акти и Кавос, с повече пясък и плитка вода, но имаше и повече хора и поради тази причина ние не повторихме. Намерихме си почти самотен плаж и там плажувахме 3 - 4 дена. Та за обикаляне - има мегдан и много какво да се види, но ако пясъскът е приоритет - Евия не е вашето място.

ЕлитТ, мястото където сте отседнали ми беше сред фаворитите. Избрахме друго само заради отдалечеността му от градчето. Бяхме сами и искахме да имаме лесен достъп до "стъргалото". Радвам се, че сте имали приятна почивка там.

# 629
  • София
salex_n2, нека да не обобщаваме така на едро с ''навсякъде'', защото просто не е вярно. Това лято бях на общо 7 острова, за по-дълго или по-кратко време, като на всеки един от тях съм яла и то доволно. В повечето таверни ни донесоха десерти, бонусчета или както там ще ги наречем.

Цените по заведенията на някои от въпросните острови са всъщност по-ниски в сравнение с Халкидики.

1 евро за чаша вода е безумие.

Общи условия

Активация на акаунт