На море в Гърция 2015 - VII

• 68 153
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • София (Възраждане)
И нашият опит е такъв, навсякъде на континента водата и хляба бяха перо в сметката, без да са поръчвани изрично.

# 601
  • София
И на нас ни ги таксуват, но тази година почти навсякъде за водата ни питаха изрично искаме ли вода. Иначе хляб си носят и си го включват.

# 602
Нас също ни таксуваха за вода ,хляб и десерт по 1 Е за всяко

# 603
Кой сайт дава точни прогнози.Руснаците дават дъжд в Корфу края на месеца и 21-23 градуса ,accu.... дават 27-28 ,с гръцкия сайт трудно се оправям гледам Нафплио и Корфу и Метеора и Солун за определени дни..

# 604
За близките прогнози си гледам гръцкия, ще му свикнеш, малко географията и областите трябва да знаеш.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 15:10 от evhen

# 605
  • софия
Аз не схващам защо се впечатлявате от това за хляба и водата. Сякаш някъде в България или по света носят нещо без пари. Нали така или иначе ще поръчате и хляб и вода. На мен изобщо не ми пречи, че ги включват в сметката.

# 606
  • София
Бе,кой ти пие вода бе rotfImao

# 607
Нали така или иначе ще поръчате и хляб и вода.  
Доста хора не поръчват хляб по принцип Wink

# 608
  • София
И в Офринийо ни таксуваха хляба, но ни питаха винаги дали искаме, беше. 0.50.   За след сезон беше ок. Нямаше хора по плажа, само няколко семейства български и едни германци. Имаше wi-fi на плажа, фрапето беше с безплатна вода, даже и бири ни черпиха сервитьорките Shocked  по таверните. ( те са три) беше ок, нищо особено, има една лелка българка в едно ресторантче, дразнеше ме, предлагаше ужасно обслужване. Определено не бихме повторили, но на нас ни беше удобно заради апартамента в който бяхме, близкото разтояние. Догодина определено надолу ще се пуснем.  Wink

Иначе времето никога нямаше нищо общо с който и да е сайт.

# 609
  • Някъде на път....
Нали така или иначе ще поръчате и хляб и вода.  
Доста хора не поръчват хляб по принцип Wink

Да, например ние принципно не поръчваме.
И ми беше неприятно, че ни го носят, пък после да го плащаме.... Tired

# 610
  • София
Май никога не са ме/ни питали дали искам(е) хляб. Просто носят..понякога не съм искала, в интерес на истината, особено сега когато бях без мъжа ми, но сърце не ми даваше да се разправям.

# 611
  • София
Нас па за пръв път сега ни питаха,искаме ли хляб,и вода не ни донесоха във въпросното заведение(на Лефкада)
До сега обикновено са ни носили навсякъде,като от известно време си ги плащаме тези неща,преди 3/4г. си бяха фри!

# 612
Може ли някой да ми каже гръцкия сайт само за 5 дни ли дава прогноза и ако може за повече да ми кажете как да го избера и не мога да намеря температурата на водата...

# 613
Mimozata, този сайт за температурата на водата ползвам - http://seatemperature.info . За времето не знам какво да ти кажа. Прогнозата толкова бързо се сменя, че не знам изобщо дали има смисъл да гледаш толкова напред. Миналата седмица прогнозата за деня (оранжев код за гръмотевични бури) не се сбъдна, а 2 дни по-късно при прогноза за перфектно време се случи буря с жълт код.

# 614
Не че ми е проблем да си плащам водата и хляба. Нормално е всяко нещо, което се консумира да се заплаща. Но просто гърците ни разглезиха, а преди пет години на Керамоти даже ни посрещаха с базплатно узо. Просто нагласата ти е друга, като са те посрещали по един начин, а сега по друг начин. Сега даже не посмях десерт да си поискам, защото в менюто не пишеше какъв е, а не ми се иска да плащам за нещо, което може даже да не го ям. Абе като те разглезят веднъж, та после няма оправия, остава ти горчивия вкус в устата, когато се разминат очаквания с реалност.

Общи условия

Активация на акаунт