~~ Априлско сърчице вече тупка и расте ~~ 2

• 34 679
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте мами и от мен Simple Smile
Едва днес се регистрирах в сайта, но от мн време чета различни теми във форума .. Simple Smile
Това е първата ми бременност, от гр. Казанлък, на 29 години и съм в началото на 13 г.с. Терминът ми е на 27 април 2016 г. Simple Smile Миналата седмица бяхме на фетална морфология и вс ни е наред, но доктора не можа да каже шавливото бебе момче или момиче ще е Simple Smile
Леко бременеене на всички  bouquet

# 691
  • Варна
ma.atanasova добре дошла при нас, лека и безпроблемна бременност  bouquet
paulieM - коша на Кенгурото се трансформира в кош за новородено, показаха ни го в магазина, много ми се понрави, хареса ми също и големият кош за покупки, както и чупещата дръжка, може да си нагласяш височината. Hauck също гледах, доста лека и маневрена ми се стори, не ми хареса малкият кош за багаж и това че е недостъпен заради кошовете на бебето.

# 692
ma.atanasova , добре дошла!

Охх момичета като ви чета терзанията с количките и се сещам за себе си преди 3 години- май нищо друго не съм избирала с толкова проучване и гледане, както количката. Предполагам, че ако опре на мен да избирам кола, ще я избера по-лесно отколкото количка.

Graco-то изглежда много добре.
Иначе и аз препоръчвам с две дръжки, хубаво е да има и по-голям сенник, че лятото си пече доста и е по-добре от чадър, който само се размята отстрани и пречи.
На мен и големия багажник отдолу също ми беше голямо предимство, защото седмичния пазар си го правех с бебето из квартала.

# 693
  • София
Аз не съм се разписвала скоро в темата, ама бях болнични 10 дни и си лежах и не съм сядала пред компа. Та от днес вече съм на работа, чакам да излезе БХС правихме го миналия понеделник ама още нищо не излиза в сайта на Майчин дом. Имам малко зацапване ама реших да не се шашкам, защото имах и миналата седмица за 2-3 дни и тогава ме прегледаха подробно и всичко беше ок. Явно като се натоваря повече и така се получава незнайно защо Simple Smile Е все пак мисля да се прегледам и тази седмица , ама ще изчакам БХС за да съчетая нещата Simple Smile

# 694
  • Варна
ma.atanasova , добре дошла!

Охх момичета като ви чета терзанията с количките и се сещам за себе си преди 3 години- май нищо друго не съм избирала с толкова проучване и гледане, както количката. Предполагам, че ако опре на мен да избирам кола, ще я избера по-лесно отколкото количка.

Graco-то изглежда много добре.
Иначе и аз препоръчвам с две дръжки, хубаво е да има и по-голям сенник, че лятото си пече доста и е по-добре от чадър, който само се размята отстрани и пречи.
На мен и големия багажник отдолу също ми беше голямо предимство, защото седмичния пазар си го правех с бебето из квартала.

Защо препоръчваш с две дръжки  newsm78

# 695
Zina, изпуснала съм едно важно НЕ Simple Smile

препоръчвам категорично цяла дръжка. Лятната ни количка е с две дръжки и малки гуми, въпреки, че доста преасфалтираха квартала ни, ми е трудно да я бутам.

# 696
  • Варна
Zina, изпуснала съм едно важно НЕ Simple Smile

препоръчвам категорично цяла дръжка. Лятната ни количка е с две дръжки и малки гуми, въпреки, че доста преасфалтираха квартала ни, ми е трудно да я бутам.

Laughing Ясно

# 697
ma.atanasova , добре дошла и лека и безпроблемна Бременност.newsm51
pepi_mdi - Почивай с повече и по-внимателно. Ако сама не се пазиш - няма кой:)  smile3521
Аз да се оплача малко- много ме ядосват тия мъже мойте - единия колкото пъти да му повтарям, да не опикава тоалетната - все едно на казанчето говоря smile3516 smile3516 Другия пък, не стига че беше на някакво глупаво обучение целия уикенд , не стига че го оставяхме да си почине по 2-3 часа привечер - ами има наглостта да ми каже , че той бил къпал малкия миналата седмица, и че тази е мой ред.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3515 smile3515Леле като ми падна пердето( а на мен ми се случва , често напоследък) , като се развиках и аз като лудите - не стига че съм изчистила цялата къща, напазарувала съм, сготвила съм му , детето цяла неделя разхождах по парка с едно огромно колело , ами има и наглостта да реве пак , че уморен - лежейки на дивана. Директно му заявих, че ако се случи нещо с бебето - той ще е виновен, след като не се сеща да помага и че тази плацента е ниско, защото не съм се спряла ( едва ли щеше да е така, ако лежах по цял ден и опъвах гъзинката да си почивам). Не знам колко имат връзка двете неща ... ама поне да му е ясно , че той си е виновен за това , че няма секс.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Уф не знам направо - хич не се сещат бе. А пък свекър ми ( дето щеше да мине да ни види и да вземе малко малкия да ме отмени) -  е не мина , не се и обади дори ... несериозна работа  smile3514 smile3514
Но пък да се похваля - току шо ми излезнаха резултатите от микрото .. и няма вече гъбички  newsm44 newsm44 .. бяло обилно течение продължавам да имам де  tooth

# 698
  • София
paulieM, не се ядосвай  Hug ама добре си му се накарала де, да се сети малко
А за бялото течение и моето е обилно от както съм бременна, но изследванията не показаха да има проблем, доктора каза че е нормално и така щяло да бъде

# 699
Здравейте.
Исках да попитам как се казва фейсбук групата Simple Smile

# 700
  • София
Групата е тайна и няма да я намериш. Трябва да пратиш лично съобщение на >>kleo<< и тя ще те добави.

# 701
Групата е тайна и няма да я намериш. Трябва да пратиш лично съобщение на >>kleo<< и тя ще те добави.

Благодаря ти много за информацията Simple Smile

# 702
  • София
Добро утро от мен,добре дошли на новите мамита,безпроблемна бременност до края и пухкавичак резултат 💐  аз вчера бях по спешност в Хирургийте в пловдив че не спирах да се дава и да повръщам и ми предписаха деган и някакво друго за успокоение на лигавицата,прегледаме обстойно и предположи че е момиченце,иначе всичко е 6 и ми понамаля гаденето,дано да отмине скоро.Чудя се с какво да си подсиля имонитета... Да си взема бебешки сироп ли,да питам доктора първо,вие какво мислете по въпроса?
Аз като свекърва ама ще си кажа, дегана не ми помогна изобщо повръщах и ми се гадеше повече. Направих странична реакция от него безпокойство, дезориентация като е венозно или се натрупа водеше до силни гърчове и припадъци. Въпреки всичко откарах месец и половина. Повръщането спрях с натриев цитрат 500  на сашета (само в този вариант, не сиропи и прочие това е хранителна добавка). Ако нямаш проблем с дегана ок, всеки организъм е различен.
За имунната система взимам биозин мама, за лигавицата (бях с обострен гастрит, някакъв кошмар) ядох охлюви. Ефекта е моментален, след два часа можех да се храня. Нямаше гадост, която не пробвах. Вече съм много по-добре чак не искам да се хваля.
Биозин мамата май се пие по три месеца само. Аз си го ,, пазя,,  за грипната епидемия.

# 703
Уф,  аз пак мрън - свекър ми дойде на гости по никое време,  с неговата.. приятелка. А аз съм във WC- колко ли време мога да се скатавам;-) .Имам вас, книжка...  не ми се гледат двулични, егоистични физиономии..които се мъчат да изглеждат искрено...когато ми честитят.Поне успях да се наям, че иначе нямаше да издържа да им слушам глупостите.Още не мога да разбера, как възрастни хора могат да се държат като  тинейджъри, ама не само между тях си, ами и към околните.А пък им рано за старческото изглупяване...

# 704
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

flower_girl , не знаех че Биозина се пие три месеца,после колко почивка се прави?
paulieM , браво за гъбичките!А течението доколкото знам е нормално при бременност да е по-обилно от обикновено.На мен пък още не са ми пускали микробиология и след този антибиотик,който пия за цистита ще е вече наложително пускането.Дано не си докарам и аз някоя гъба,че ще е върхът.
  Твоя мъж явно просто не си дава сметка колко сериозно може да бъде положението ако не се пазиш.Пази се,ти и бебето сега сте най-важни.

Гледам за колички сте се заговорили,аз съм си определила един лимит и съм си харесала няколко май фаворити са ми ABC Design mamba и Peg Perego Skate .
А днес си говорих с една позната,която допреди две години работеше в бебешки магазин,а нейното бебче се роди преди два месеца,каза ми че е избрала количка на Cangaroo,като съотношение цена-качество били най-добри.Доколко е така не знам.
 Решила съм да побутам и пипна няколко от по-висок клас и няколко от среден и тогава ще реша кое си заслужава и кое не.Боса съм на тема колички,за пръв път се сблъсквам с търсене на такава и ти първа ще се образовам   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт