~~ Априлско сърчице вече тупка и расте ~~ 2

• 34 722
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
  • Нейде из лудите гори...
Аз вече съм +1 кило от минимума, който стигнах, но още съм -3 от старта на бременността. Така че... за сега държа фронта.

Зина, обикновенно Яков не обича да споделя толкова рано пола на бебето. По-добре си изчакай наистина някой по-късен преглед, щом не е бил категоричен  Peace

jane,
ние сме същите, аз не държа да знам пола, предпочитам изненадите, но ММ и малката са големи любопитковци, така че едва ли няма да го разбера  Mr. Green

# 601
  • Пловдив
На мен ми варират около + 2 кг.
А относно пола на първата ФМ се видя на 80 процента момиченце.
В петък съм на преглед месец след ФМ, та ще видим дали ще се потвърди.

# 602
Аз до втория месец бях -1 кг, но сега вече съм +2 някъде. Проблема ми при мен е, че последните 2-3 години качих ужасно много килограми и съм бухта сега, и супер много ми личи. Шкембето ми супер много е щръкнало  Laughing а аз все още не искам да се знае.

# 603
Аз доскоро бях -2, сега съм -1.

Аз пия Фемибион 2, но док ми каза да си взема още едни. Питах моя позната, тя ми препоръча Биозин Мама. Питах в аптеката и те отказаха да ми продадат щом нямам рецепта, а според тях е излишно. Аз имам ХУК и не мога да ям сурови плодове и зеленчуци (някой под никаква форма), както и мляко, и още доста неща, та предполагам такива са и съображенията на док. Утре ще питам какво да правя.

# 604
За килограмите : 2-3 отгоре. Май само на мен не ми се отразява нищо на апетита  Rolling Eyes
И според моя док няма смисъл да взимам витамини, но след последното простиване август месец, реших да не спирам Биозин-а  , но го намалих на 1 таблетка сутрин. Започнах да пия пробиотик - също по едно сутрин - много добре ми влияе на стомаха и сега не съм в постоянен запек ,ужасно подут корем и киселини( според мен това помогна и да не повръщам този път). Също си пия и Фемибион 2, защото знам колко нездравословно се храня - ами пък не ми се ядат здравословнои работи - мога да карам на хляб, картофи, пица и шоколад цяла седмица  smile3506
За пола - на ФМ предположиха, че е мома и въпреки ,че синът ми реве че иска братче, аз съм много щастлива се надявам да са познали.

# 605
Аз съм +2 кг от началото на бременността. Последния месец нищо не съм наддала. Хич не ми пука колко тежа, но в ЖК ме мерят много съвестно. Едното кило в повече със сигурност ми е от бюста-огроомен е! Mr. Green

Днес бях на ЖК и да дам отчет: бебокът е дълъг от главата до дупето 12 см, тежи 145 грама. Върви си седмица напред. Исках да ми го премери целият, но се беше свил и нямаше как. Този път беше по-срамежлив и си показа атрибута само за секунда. Но все пак го видях-там е .  Heart Eyes

Витамини не пия и не мисля да взимам.

Ох, много ми е студено. Само си пускам духалки из стаите и се навличам с по две блузи. Уж на бременните им било все топло, но при мен не е така.

# 606
  • Варна
И на мен ми е студено, и аз не съм от бременните с топли вълни.
На моето ЖК даже не си направи труда да ме изтегли, пита ме колко тежа и толкоз.
Пфууу още е толкова рано а на мен вече ми се пазари, даже количка си харесах  Blush, ама много рано...не смея.

# 607
И на мен ми е студено , топлите вълни са мираж. От края на август съм извадила вълнените чорапи, а от няколко дни климатика не е спиран  cold Казват , че следващите дни ще се пооправи времето, дано е така, че и навън не ми се излиза, а ще пътувам доста в следващите дни.

В неделя мисля да скокна до Бургас, така и така ще сме във Варна, за да видя моделите на Mamas'&Papas, тъй като в северна България не се предлагат тези колички, а ми харесват. Искам да си избера 2-3 модела и да следя черни петъци, намаления коледни, след коледни. Януари пак ще са други цените , защото излизат моделите 2016... та така Simple Smile

# 608
Аз днес бях на първа ФМ при д-р Цонев в Темелков. Првгледът продължи около 10мин. Както бях чула, не говори излишно, но пък аз не съм отишла там на лафче Simple Smile Всичко с бебето е наред, успокоих се Simple Smile Веднага разбра, че съм имала зацапване и че цикълът ми е на повече от 28дни. Затова и бебето се води 1 седмица назад - просто имам по-късна овулация. За втора ФМ ми каза да ида последните 2 седмици на ноември и тогава можел да ми каже нещо за пола Simple Smile Вчера бях чела, че ако пулсът на бебето е над 140 удара/мин, значи ще е момиче. На нашето ударите му бяха 161 и викам "Момиче ще ее", ама той ми каза да не чета такива работи в Интернет Grinning
За килограмите - не съм се теглила, но вече сигурно съм +2. Нямам гадене, не съм имала. Бая си хапвам, ама.. Здраве да е Simple Smile

# 609
Бягащата с вълци, свиркай, ако ти изкочи нещо интересно за Мамас и Папас, и аз съм ги харесала.  Hug

И на мен ми се пазарува. Но то си е свързано и с идващите празници. Аз октомври правя списъците и към средата на ноември почвам лека-полека пазара за Коледа. Обичам да гледам и избирам на спокойствие и гледам докъм 15 декември да съм готова, че да избегна лудницата по магазините. Сега много ми се пазарува за бебчо, но ще изчакам още месец. Няма да чакам девети месец със сигурност. За тогава ще оставя само някои дреболии като козметика, памперси и тем подобни.
Не се сещам за нито една причина да не напазарувам по-рано и всичко да ми е готово, а не на финалната права с огромния корем да тичам като луда и да се изнервям.

Като родих сина ми и ни изписаха моите родители и на мъжа ми за първи път влязоха вкъщи (тогава бяхме още на квартира). И майка и свеки бяха много впечатлени как абсолютно всичко е подготвено за бебо, изпрано, изгладено и подредено. По тяхно време не  е била такава практиката и даже ми се бяха разсърдили, че не съм им дала възможност да купят нещо за внучето си. Ми няма да ги чакам да родя, я!

Криси, да не те разочаровам, но и синът ми беше с пулс 160, а и сегашният младеж също.

# 610
И на мен ми е студено! А по принцип хич, ама хич не съм зиморничава- е, ела ме виж сега  Laughing

Моят проблем е, че от момента в, който забременях и ме хвана някакво странно безсъние. Уж съм изморена и ми се спи, а по някое време на нощта се събуждам и после два часа не мога да заспя пак. Нооо, бели кахъри!

Криси, чудесни новини! Ей това е- студ, глад, килограми, но като видиш, че бебето е добре, всичко друго губи значение  Heart Eyes

Надявам се и моят преглед да мине добре.

Аз още не смея даже да набелязвам, рано ми се струва.

# 611
Ще свиркам, аз държа количката да е лека, това е нещото , с което няма да направя компромис.  Whistling
Продадох си летния Mothercare Urbanite с легнало положение и още ме е яд, нямаше 7 кила  Heart Eyes

Само заради пазара ме интересува пола, защото ми се пазари, не че съм се спряла де. Нероден Петко вече има обувки, всичко живот и здраве ще ми е готово, а помощници хич не искам. МИналия път се видях в чудо за 2 седмици с помагачи, сега ще си ги спестя  Whistling

# 612
Ох, толкова много искам да е момиченце, че само се чудех за какво да се хвана на прегледа  Crazy Искам да купувам роклииии, ленти за коса, фибичкииии Embarassed

Аз също гледам колички, но само в интернет.Някакви мнения за Cam?  newsm78

# 613
Jane.happy Това с безсънието - отлично те разбирам. Заспивам с лапето в 10 и като започна после - през 2 часа - въртене, сънища ( че и от тези розавите понякога Embarassed , а пък ни е забранено ) , после съм жадна , пика ми се .... и то станало 6 ч и хайде ставай. Изгонила съм ММ да спи в хола , че ми хърка  Embarassed но понякога аз отивам , че пък лапето си спи при мен на спалнята и понякога ме бута , рита  и съвсем не мога да спя.
За помагането - с първата Б майка ми беше дошла за 2 седмици и доста помогна , защото аз наистина бях непрестанно гладна и заспивах докато кърмя . Тя жената чистеше( направо си стерилизираше)  цялата къща и готвеше вкусотии Simple Smile Та търпях малко даване на акъли, но поне нейните са доста осъвременени, че е гледала племенника преди това .. а пък си е моята мама и като не ми харесва нещо си и го казвам директно, без да се притеснявам.  ММ 20 дена бащински smile3515 - лежа и гледа сериали - не разбра , че бебе се е родило. Е този път, няма да има баба и той ще пазарува, готви , къпе и чисти ( надявам се де)... 20 дена за това са му дадени :да помага , не да лежи и мрънка smile3521 smile3521

# 614
Аз доскоро бях -2, сега съм -1.

Аз пия Фемибион 2, но док ми каза да си взема още едни. Питах моя позната, тя ми препоръча Биозин Мама. Питах в аптеката и те отказаха да ми продадат щом нямам рецепта, а според тях е излишно. Аз имам ХУК и не мога да ям сурови плодове и зеленчуци (някой под никаква форма), както и мляко, и още доста неща, та предполагам такива са и съображенията на док. Утре ще питам какво да правя.

Биозин мама се купува без рецепта. И е много хубав. Това не са витамини. Съдържа друго, което подсилва имунната система.

Общи условия

Активация на акаунт