♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 51 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря за превода в ефир ,че при мен много засичаше и доста съм пропуснала ! Hug  bouquet

# 676
# 677
  • Яко в Матрицата...
https://www.youtube.com/watch?v=k25dxJisweg

Песента от последната сцена Hug

Лава  bouquet  bouquet  bouquet

# 678

Какво пише в съобщението какво си говорят #Crazy

Ох лека, че някои сме на работа

Благодаря за ефирния превод

В следващия еп

Любовта навсякъде витае
С магията си някого ще омае...
Но нейде там в засада
Чака Яса за отплата...

# 679
Повториха думите от преди рекламите .Според мен скоро няма да видим целувка между Дефне и Йомер  .След десетина епизода най-рано ........

Е, как след десетина епизода? Нека да е във финалния епизод Mr. Green
Ужасни сценаристи  ooooh!
Може   Mr. Green
Досега тамън да се целунат и все някой ги прекъсва ..... та така не се знае до кога....
 СЦ  когато решат тогава.Може пък да ни изненадат  още следващата седмица. Надявам се.

# 680
https://www.youtube.com/watch?v=k25dxJisweg

Песента от последната сцена Hug

Лава  bouquet  bouquet  bouquet
Рени  Hug Heart Eyes благодаря за песента.    newsm51

Аз отивам да преговарям.
Лека нощ.  Hug Hug Hug

# 681
  • Яко в Матрицата...
СМС Йомер бей Joy
Да се видим при асансьорите. След пет минити ще излезна от една среща. Искам да те видя.

# 682
  • Пловдив
sms-ът ме кефи  Heart Eyes

Отивам и аз да преговарям Simple Smile
 Hug Hug Hug на всички за компанията

# 683
Ренкааа  Hug    bouquet

Аз пък ще изчакам руския превод и тогава ще повторя епизода Laughing

Сега ще си догледам 3 и 4 част на Статуса.

После ще се върна да си изкоментирам някои неща   Whistling

Благодаря за компанията!   bouquet

# 684
Кой сега е Номер 1 ?  Party Party Party  Рейтингът е убиец  Flutter

Да си повторя въпроса, че след поправката може да ми обясните по-ясно вече Laughing Peace

- Нериман каза ли на Дефне да се преструва на момиче от уважаван и богат род при срещата си с дядо Хулюси?

Много се надявам в следващата серия най-после открито поне единия да признае пред другия, че го харесва  Whistling

# 685
Да се изкажа и за Ягодите - в тарапаната по-рано не съм видяла информацията, че евентуално Бтв са закупили сериала и в момента го свалят от интернет пространството  Crossing Arms  Това колкото ме радва, толкова ме и ядосва  Naughty 
Означава, че сериалът ще продължи да се снима, а ние ще си го следим евентуално само с руския превод. ( докато чакаме Бтв да благоволи да го излъчи  ooooh! )

# 686
Така и така съм ги почнала по Домова книга сериалите Mr. Green  да си кажа и нещичко за Статуса Laughing

Доизгледах еп.7 с български превод ( няма по-хубаво от български превод  bowuu   bouquet ) - Ваййй беее  Whistling

От къде да започна?  Thinking

От Джан? Mr. Green  Този самонадеян пън да не забравя, че живее с бобър - така хубаво ще го изгризка и оръфа, та да му държи влага цял живот!  Twisted Evil  Не стига, че той е инициаторът за НЕнамеса в личния живот на другия, ами и нарушава сам предложението си  Naughty  "Не ме интересува къде и с кого е Айшегюл! Къде си, Айшегюл? С кого? Не искам да се виждаш с Мурат!" - ааааа, ятер бе!  Stop  Разбирам, че тази му реакция е вид самозащита ( не иска да се влюби, ама кой ли го пита Mr. Green ) , но защо наранява момичето?  ooooh! Глупак!  Naughty

Мурат - ех, Мурат  Heart Eyes  Галантен, внимателен, готов да помогне като един смел рицар  Heart Eyes  И какъв подарък си пожела само  Crazy "Айшегюл, можеш ли да ми подариш сърцето на един човек?" ( По принцип може, ама дефакто - йок Mr. Green ) И колко малко време му трябваше да опознае и оцени истинската Айшегюл.  Heart Eyes  Много правилно я описа - тя е нежна, но и силна. Искаш да я защитаваш, но и да я обичаш - думи на влюбен мъж  Heart Eyes

ПП: едно лирическо отклонение само да направя Blush  Мурат попита грешния човек за свещичките Mr. Green  Трябваше нас да пита дали искаме да му помогнем с духането ... на свещите на тортата  Embarassed Crazy

Очаквам с интерес еп.8 - доста смях, ревност и Джанова грубост ни очакват  Whistling

Лека нощ от мен! Hug  Аз отивам да сънувам Берк Laughing

# 687
Момичета, направих Новата Тема, но ще ви помоля да пишем в нея, когато в тази изпишем стр.50 Peace

# 688
В следващата серия на ЛПН, Дефне и Йомер, май отиват някъде?

# 689

Здравейте!
Изгледах  снощната серия ,благодаря за ефирния превод!
На първо гледане ми хареса, дори и Нериман беше по умерена от към мимики и крещене.
Не зная обаче какви ги наговори пред Дефне и след това на Йомер, та той запали и намери Дефне.
Хубава сцена е на брега двамата ,май така ще започне 12 епизод.

- Я чувствую себя как будто,если сделаю еще один шаг,то упаду с края пропасти..
- А если ты не одна? А если мы вместе упайдем..?
- Я боюсь..
- Не бойся.. Я теперь уверен..

....................................................................
думите от фрагмана на руски
- " Встретимся у лифта. Через 5 минут,после совещания убегу. Хочу тебя увидеть. "
- Минуту,минуту остановите.. Я выйду..
- Например любовь.. Одной паре хочу обувью рассказать о любви.. Рассказать как обувь меняет позицию человека.. Тот блеск пришедший с любовью.. Не стоять на ногах,летать.. Взлететь, отдав себя ветру..
Как дела?
- Хорошо
- Для завтрашней прогулки я дал Шюкрю выходной, то есть он завтра не придет,говорю может на моей машине поедем,останемся на едине..?
- Ладно,хорошо

Фрагман 12 епизод  руски субтитри
http://vk.com/kiralikask.startv?z=video-96516130_171262071%2F694c9edbf2f658c8f6

Ягодките тепърва се снимат,може и цяла година да продължат , все така ли ще се мъчим с руски субтитри. Темата ни се чете , четат хубавите отзиви но да не подходят и към другите два летни сериала по подобен начин  #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 09:10 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт