♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 52 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Без милост
 Хади на баклавата  Mr. Green

# 481
  • София
Почна се... #Crazy #Crazy #Crazy

Ама тоя път и аз се включвам в купонЯ. Twisted Evil

Без милост

# 482
И да допълня предния си пост.

Дъщерите на Гюнеш от 31 август прочетох,че започват нов сезон.
Тоест продължава , но  в него се развиват тайни които тепърва се заплитат и предполагат развитие.
Ягодките са лек и неангажиращ  зрителя сериал, предразполагащ настроение и приятни емоции, няма я тайната за драгия турски  зрител. Няма драми  Mr. GreenТак че ако остане до октомври ще еидеално за довършване, ако ли пък решат с предстоящата сватба да приключат ще ни еизненада.турски сериал с рейтинг приключва до 11 епизод. Май е рекорд и изненада.

# 483
Сърдечно благодаря за превода на Киралък-Ъ ! Hug Hug Hug

Момичета ,бъдете здрави ! Hug

# 484
Без милост
 Хади на баклавата  Mr. Green

Умира си от кеф да се съблича това Боре. Дафето, както и  ние направо ще се побъркаме Joy Joy Joy

# 485
Дефнето трябва вече да е свикнала на гледката.

# 486
# 487
Здравейте, здравейте! Hug  

Тези новини за спиране на Ягодките никак не ми се нравят, но на 02.09. ще разберем истината - финал ли ще е или не  ooooh!

Вале   bouquet  Дано ни чете Берк, дано Mr. Green

Тинчееее,   bouquet  за Берк! Много секси си ни го показала Crazy

Алекса е превела трета част на еп.7 на Статуса, а аз държа на думата си  Flutter
За благодарност след малко ще завалят мъже Laughing  Дръжте се, момичета! Кандила, линейки - викайте де що се сетите Wink

Хади честит ни петък и благодарско за Алекс   bouquet

Без милост

Ибрахим Челиккол

Още...
Скрит текст:

Памир Пекин

И малко от двамата накуп

Още...
Скрит текст:

# 488
  • София
Абе, неЖност... Абе, дур... Абе, сакън... bishop bishop bishop
Ибрахим Челиккол е мъж един път, обаче много на играч ми бие... ooooh!

# 489
Тинче, аз бях обещала на Алекса любимеца й - Ибрахим, а аз си стоя зад думите Mr. Green

И аз така съм чела и оставам с тащова впечатление от разни снимки с него - лошо момче си е Ибрахимчо и това е  Whistling

А ти по-често бъди толкова безмилостна, колкото и днес Crazy 

# 490
  • Пловдив
Ибрахим е много апетитно парче  Blush , ама наистина и от самолет се вижда, че е играч.
Много им е хубава снимката с Бодил, ъъъ..Памир   Crazy

# 491
  • София
Тинче, аз бях обещала на Алекса любимеца й - Ибрахим, а аз си стоя зад думите Mr. Green

И аз така съм чела и оставам с тащова впечатление от разни снимки с него - лошо момче си е Ибрахимчо и това е  Whistling

А ти по-често бъди толкова безмилостна, колкото и днес Crazy  
Hug Hug Hug
Аз имам малко слабост към красиви мъже в хубави костюми. Embarassed Embarassed Даже тогава имам повече нужда от bishop отколкото при баклавите... Embarassed hahaha
Например, тая снимка направо ме разтапя всеки път: Heart Eyes

# 492
Нежност, ти просто искаш да ни накараш да луднем ooooh!. То е голо, облечено абе чудесия. Как ще работим, мислиш ли

# 493
  • Пловдив
Баръш се епилира старателно обаче.Ей на снимката как се вижда мъжка гръд през разкопчаната ризка.Убих романтиката малко.. Blush

# 494
Дето ще ви слагам снимки, направо Топ 10 самых сексуальных турецких мужчин ( има ли нужда от превод  Joy Joy Joy)

Общи условия

Активация на акаунт