♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 52 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
И част 4 на Статуса може да се гледа  Party

Алекс Hug

# 511
"Статус.........." съм си го класирала трети ,но този 7-ми епизод ме разсмя от сърце , а края е разтърсващ......

Много магнетизъм има у този Мурат и както бях писала блика от чувства ,познавач на женската душа ....

"Може ли да ми подариш сърцето на един човек?...."...желание малко ,но важно .....желание на влюбен мъж...
"Позволи ми да те обичам...."...желание за един цял живот ,истинско ,човешко....

ПП   Пепелинка извади късмет с него smile3503 Айде ,със здраве да си го ползваш и ВАРДИШ.... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 512
  • София
"...със здраве да си го ползваш..."

Чакай да се облея с ледена вода, че при глагола "ползваш" какви мисли ми изникват... bishop bishop bishop

# 513

Чакай да се облея с ледена вода, че при глагола "ползваш" какви мисли ми изникват... bishop bishop bishop

Детенцеееееееееееее
Hug Hug Hug Hug

# 514
  • София

Детенцеееееееееееее
Hug Hug Hug Hug
Софииииии!!! newsm51 newsm51

# 515
# 516
# 517
  • Яко в Матрицата...
http://www.haberler.com/gupse-ozay-zayiflamak-icin-detoks-kampin … i-7636556-haberi/

Мацките все повече припадат по Баръш и неговото севгили се е взело в ръце и е отишло в център за остлабване и детокс. Снимали са я, докато си пие хапчетата... Разбирам я, трябва да е във форма Joy

# 518

p.s. Таркан и аз много го любя  Heart Eyes

Здравейте огнени дами!

Тъй като чета отзад напред, не можах да разбера Баръш ли люби Таркан или Горгона newsm12

И има ли фрагман 2 на семейството newsm78

# 519
  • София
http://www.haberler.com/gupse-ozay-zayiflamak-icin-detoks-kampin … i-7636556-haberi/

Мацките все повече припадат по Баръш и неговото севгили се е взело в ръце и е отишло в център за остлабване и детокс. Снимали са я, докато си пие хапчетата... Разбирам я, трябва да е във форма Joy
Ами то Баръш редом до Елчин и Синем....... Нормално е севгилито да иска да се стегне. Whistling

# 520

Детенцеееееееееееее
Hug Hug Hug Hug
Софииииии!!! newsm51 newsm51
То от дечковци как да го оварди човек. Ама хади - за Тинчето   Hug Hug Hug може. Да го ползва, а аз като жена на възраст само ще въздишам. Ама после искаме писмен отчет (може и в спойлер).

# 521
Ново лице ще се появи все пак. Асистентката на Йомер,май с нея разговаря Дефне във фрагмана.
Ах този Йомер все хубави жени около него.
И как няма гаджето на Баръш да го ревнува hahaha
Dila Pekdemir която ще играе ролята на Джерен  е написала в Инстаграм

,,И настъпи 11 серия. Тази вечер аз ще се  представя пред  вас в ролята на  Джерен. Желая приятно гледане...
А коя е тази Джерен? В 20:00 ще се видим по Star TV "

# 522
Славенка, аз, Тинчето и Горгона въздишаме по Таркан Heart Eyes , а все още няма втори фрагман на Статуса  Crossing Arms

Може ли да публикувате снимките на Гуспе? Praynig Линкът, който Рени е публикувала не го отварям  ooooh! , а изгарям от любопитство Blush

Дила Пекдемир - малко ми заприлича на Елчин на снимката, която Елиним постна. Вие намирате ли прилика?  newsm78

# 523
Благодарим на Алекс. Че 2-ри фрагман няма, но резюме за 8 серия на "Статуса" пак ли няма?  А това, какво се явява? http://www.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=225209

# 524
Сериалът остава за новия сезон.

İyi bir reyting karnesi ile de Star’dan yeni sezon onayını aldı ve yoluna çarşamba günleri devam ediyor.

http://dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=225206

Общи условия

Активация на акаунт