Звездни компромати - 258 част

• 78 873
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Цитат
Статия за EFE Hotel Marinela - новия хотел на Ветко и Маринела, то са възхвали, то е чудо!

Те другите хотели оправиха, че нов отварят!  Tired
Не отварят нов, провалят стар. Купиха Кемпински преди няколко години. ooooh!

# 196
Кемпински бе закупен в края на м.Ноември 2014

# 197
Ким

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 198
Хотел Маринела  smile3555

Скрит текст:

# 199
# 200
Е, нищо де! С това беше известна Laughing
Беше трогателно - тя отлита, заминава в Париж, за да разбие световния моден подиум. Той остава, тук, където са корените му и изпява "Не съм избягал" - страдание и възторг... Запомнящо се! Wink
Пуснах сълза...в интерес на истината, до колкото аа съм чувала (не претендирам за достоверност) Камен Во е бисексуален. Така че, може и да са били двойка.
Нищо чудно. Елина прилича на мъж.

# 201
Елина Кешишева на корицата на новия брой на сп.Ева. Преди сякаш беше по-хубава, тук прилича на мъж.
Скрит текст:

Винаги ми е била мъжкарана.  Rolling Eyes

# 202
А Елина сега още ли е омъжена за французина? Преди 5-6 години работех на едно кафе лятото и Елина и мъж й редовно идваха да си пийнат нещо, водеха и двете си момиченца, които бяха оставени да правят каквото си искат.Никой не ги поглеждаше Елина и мъж й бяха вглъбени един в друг, хванати за ръце, говореха си, поръчваха койктейл след коктейл.Тя беше супер отнесена, предполагам добре почерпена.Веднъж дойдоха и със Заки, той обгрижваше децата  Rolling Eyes

# 203
# 204
# 205
  • Бургас
Тя с какво се занимава и кога е успяла да се омъжи?
Двамцата с Крика преди бяха потресаЮщи.

# 206
Editor-in-chief at Vlast' - business&politics,
 C.E.O. at Premier Group Events&Advertising
 Legal consultant/Advisor at Bulgarian Parliament

Crazy Crazy Crazy Crazy Гледам я, че прави разни конкурсчетата за миски по Черноморието , уж с благотворителност се занимава . Бях я запомнила  с това как си беше писала във Фейсбука , че мъжът й си купувал тениски за по 200е , а тя милата не одобрявала това , но не можела нищо да му каже, защото не я разбирал , искал всичко марково и качествено да му е ,  и искаше съвет как да се справи с тази негова ''лакомия''  Crazy Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 17:32 от Алетеа

# 207
Щом го удобрява, останалото бръщолевене "па как, па защо" няма смисъл... Joy

# 208
Извинявай, Бижу сбърках . Много смешно, да Simple Smile Безгрешната , ти.

# 209
Моля?! Shocked Аз мислех, че тя така го е написала. Но щом си ти, ми браво и на теб тогава. Laughing Ако не беше казала, нямаше да знам, за да те поздравя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт