Звездни компромати - 258 част

• 78 909
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Ванеса Паради изглежда повече от отлично за възрастта си . Изобщо не я намирам за свръх слаба , тя е ниска и освен това има страхотно стегнато тяло - плочки по корема . Това не се постига с неядене а със спорт . Браво на жената

# 106
Скандалче във Франция от "Le Canard enchaîné" са разкрили преговори за продажба на снимки от почивката им на Саркози и Бруни с Пари Мач.
Отделно бившия и бъдещ президент и половинката са отнесли доста подигравки за фотошопирането на тази снимка , той е 1,69 а тя 1,75 дали е пораснал напоследък?

# 107
Отделно бившия и бъдещ президент и половинката са отнесли доста подигравки за фотошопирането на тази снимка , той е 1,69 а тя 1,75 дали е пораснал напоследък?

Не е задължително да има Фотошоп. Нормално е човекът или обектът, който е по-близо да е излезе по-голям.

Скрит текст:
Имам снимка на мои познати, с която всеки път се заливам от смях. Така и не разбрахме как се получи, но гарантирам за автентичността, защото апаратът е мой и аз лично свалих оргигиналите  Crazy
Цък.
И в действителност.
Човекът с тъмните панталони наистина е по-нисък от този с по-светлите!  Crazy Joy

# 108
Ми той е на пръсти на първата снимка.

# 109
Ти като застанеш на пръсти гръдния ти кош удвоява ли се Simple Smile
Както и да е, имам предвид, че снимките лъжат окото. Не мисля, че Саркози е фотошопиран. Разликата им е само 5-6 см., което спокойно може да се компенсира от това, че е на преден план.

# 110
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз мисля като Човечето, не е голяма разлика, за да не са възможни зрителни илюзии.

# 111
  • Варна
Луси Лу с новородения си син от сурогатна майка.
https://www.facebook.com/HotmilkLingerie/photos/a.10151929458925 … ype=1&theater
И Лейди Гага за новия проект в който ще участва
American Horror Story сезон 5:http://gagadaily.com/gallery/album/31-american-horror-story/

# 112
Сара Джесика Паркър на почивка в Ибиса на
снимките също е и Даян фон Фюрстенберг .
За 50-те си години изглежда супер  Peace
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3212973/Sarah-Jessi … ack-swimsuit.html

В тяло наистина изглежда супер, но в лице е една от най-грозните жени, които някога съм виждала  Crazy

# 113
Мария  Шарапова
Скрит текст:

# 114
  • bad@ss
Много е хубава 'нощната' снимка на Машенка  Simple Smile

# 115
Кайла с тия лещи още по-малко прилича на себе си.

# 116
Дъщерята на Глория
Нещо ми изглежда неестествено. Или има силикон, или има фотошоп на снимката. Нещо не ми е като хората  Crossing Arms

# 117
Лана Дел Рей
Скрит текст:

# 118
Русото не е нейният цвят. Naughty
Дъщерята на Глория и е обработвала страшно много снимките и от там идва неестествения ефект.На мен ми изглежда поне 5-6 години отгори за възрастта и .

# 119
Лана не ми харесва руса.

Лили Роуз и Стела вече си менкат играчки.
Двечките с Пежич

Общи условия

Активация на акаунт