Звездни компромати - 258 част

• 78 883
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Толкова инфантилно и в същото време вулгарно, та чак гнусничко...   Sick

# 121
  • Gotham City
Сара Джесика Паркър на почивка в Ибиса на
снимките също е и Даян фон Фюрстенберг .
За 50-те си години изглежда супер  Peace
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3212973/Sarah-Jessi … ack-swimsuit.html

В тяло наистина изглежда супер, но в лице е една от най-грозните жени, които някога съм виждала  Crazy

Аз през телефона гледам и не съм сигурна, ама на СДжП какво и е това от едната страна на банския?

# 122
Очила за плуване или слънчевите очила, които е забравила и е влязла във водата с тях .

# 123
  • София
На мен пък "адашката" дел Рей ми харесва руса, хем не си падам по руси жени и мъже. Прави я някак лъчезарна, като момиченце е...но може, и от това че се е усмихнала да е.

# 124
  • Gotham City
Очила за плуване или слънчевите очила, които е забравила и е влязла ввъ водата с тях .

Ясно, аз викам кво е това чудо  Mr. Green

# 125
Ванеса Паради изглежда повече от отлично за възрастта си . Изобщо не я намирам за свръх слаба , тя е ниска и освен това има страхотно стегнато тяло - плочки по корема . Това не се постига с неядене а със спорт . Браво на жената
На мен също ми харесва тялото и. Peace

# 126
  • Once there was a Hushpuppy...
Докато сме на тема телата, да си кажа, че не харесвам това на В.Паради, никак.
И, че Сара Джесика Паркър има доста добро тяло, а май отива към 50 или бъркам нещо Thinking

# 127
Кайла с тия лещи още по-малко прилича на себе си.

Русата мацка е канадска ютюб влогърка, с по 1 млн гледания на клиповете си. М2Ф.
Ето я с Майли

# 128
# 129
Кайла с тия лещи още по-малко прилича на себе си.

Русата мацка е канадска ютюб влогърка, с по 1 млн гледания на клиповете си. М2Ф.
Ето я с Майли
Кой не го знае Джиджи  Mr. Green

# 130
~96% от пишещите в темата?  Laughing

# 131
Уф, много са ми противни глезотиите на Лили Роуз, знам, че е дете още, ама... яка антипатия изпитвам по някаква причина. Confused

# 132
Уф, много са ми противни глезотиите на Лили Роуз, знам, че е дете още, ама... яка антипатия изпитвам по някаква причина. Confused
И при мен така. Все едно гледам малката сестра на Майли.

# 133
  • София
Елина Кешишева на корицата на новия брой на сп.Ева. Преди сякаш беше по-хубава, тук прилича на мъж.
Скрит текст:

# 134
Елина Кешишева на корицата на новия брой на сп.Ева. Преди сякаш беше по-хубава, тук прилича на мъж.
Скрит текст:
Даже преди да прочета кой е, помислих че е някой новоизлязъл от килера  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт