Звездни компромати - 258 част

• 78 968
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Николета благодари на свой фен, който си е татуирал името й. Направих грешката да разгледам профила на въпросния фен и съм потресена. Какво #*#*# е това?!?!
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=702309579899314&id=100 … 886&source=48

# 526
Жорката има по - хубави веджи от мен, жалко, че лицето му надолу се скъсява като на извънземно.

# 527
  • София
 Shocked Shocked Shocked
Мисля, че Кейтлин Дженър може да завиди за нежността на този фен.
А Николета, ех, Николета, къде се загуби, момиче Thinking Laughing

# 528
  • До морето
Сума ти снимки му прегледах на този Кучков, докато разгадая какво пише на гърба му  hahaha

# 529
  • Варна
Николета благодари на свой фен, който си е татуирал името й. Направих грешката да разгледам профила на въпросния фен и съм потресена. Какво #*#*# е това?!?!
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=702309579899314&id=100 … 886&source=48
майко мила.... Shocked Shocked Shocked момче ли е?!?или може би момиче?!?! или то все още не се е определило?!?!

# 530
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Оставете я Николета, филмовото пиршество започна Heart Eyes. Няколко рокли от Венеция:
Лора Бейли, отзад, изящни детайли

Алесандра Амброзио, 1

и от откриващата премиера на фестивала, "Еверест":
Даян Крюгер, 1, 2

Елизабет Банкс, отзад, 2

двете като членки на журито, цялото жури

Але Амброзио, отпред, отзад, 3

Пас Вега, 1

Джейк Джиленхал, 1, 2

Емили Уотсън Heart Eyes

Джош Бролин

# 531
  • София
Прекрасни снимки- хубави хора с хубави дрехи и премерено поведение, нищо общо с последните звездни сбирки, като наградите на VMA.

# 532
  • Once there was a Hushpuppy...
Ехааа, Джой Hug много красота си донесла Peace
разкошни рокли, от всички показани няма такава, която да не ми хареса Peace Имам чувството, че за този фестивал и в Кан жените са по-хубаво облечени в сравнение с Оскар-ите Peace Като цяло такова впечатление ми остава. Не, че на Оскарите няма прекрасни тоалети, но се намират и големи изцепки. Които, като станат повече от 5-6 все на известни лица и развалят цялостната картинка Wink

Тази Лора Бейли, е очите ми останаха в нея Heart Eyes, Даян Крюгер - прелест Heart Eyes

# 533
Прекрасни снимки- хубави хора с хубави дрехи и премерено поведение, нищо общо с последните звездни сбирки, като наградите на VMA.
Ти сериозно ли сравняваш двете събития  newsm78

# 534
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По фестивалите са по-разчупени роклите, по-оригинални някак. На самите Оскари малко са смелите (Бланшет, Уотс, Мур и дотам)

Хю Джакман е отказал Бонд- за втори път Laughing

# 535
  • София
Как така да ги сравнявам? Казвам че нямат нищо общо и тези снимки са страхотни.
И аз искам всички рокли, страхотни са, особено първата   Heart Eyes

# 536
  • Варна
И на мен роклите ми харесаха и всички жени като цяло.

# 537
  • София
И аз ги прегледах сутринта, Елизабет Банкс ми е със спираща дъха рокля.
Само ми е странно - те да са част от журито, защото не е като да са върхови актриси Thinking

# 538

Шиши
Скрит текст:

# 539
  • в морето до колене
..., филмовото пиршество започна Heart Eyes. Няколко рокли от Венеция:
На мен "уау" ефект ми произведе май само роклята на Паз Вега като гледах снощи...
И "фльонгите" на гърба на Е.Банкс  Laughing

Сега виждам, че съм пропуснала Лора Бейли - симпатична рокля, весела и лятна точно...
На дневните фотосесии имаше две-три рокли също с флорални мотиви - също бяха симпатични. Едната май беше Е.Банкс пак.

На Даян Крюгер категорично не ми хареса как и стои роклята - в мишниците има нещо много недоправено...  ooooh!
На Джейк тази брада с тази зализана коса ужасно не ми харесват.  Naughty

Иначе и аз много обичам червените килими на Кан и Венеция. Даже моделките, които ходят "да красят" не изглеждат зле (макар по мое скромно-консервно мнение да има известен % вулгарност в техните тоалети - прозрачни, разголени и пр. повече от нужното). Освен това във Венеция има и една категория гости - среден калибър селебрити планктон, ги наричам, от разни благороднически и не дотам фамилии от Европата... които изглеждат най-зле и сред тях могат да се видят определен брой изцепки. В Кан май тази категория я няма, или е в по-ограничени бройки, та не ми е направило впечатление. Но във Венеция мисля е постоянен този контингент...

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 15:28 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт