Отговори
# 615

ООО, Светле, зло да те забрави!  Hug  и  Heart Eyes Heart Eyes  Я ми метни, моля те на лични тези серийки да ги погледна в удобен момент. Щом са 4.

# 616
  • Плевен / София
Фенче, а бе гледала ли си Севдам Алабора?
С Елчин и Кадир Доулу (нали каза, че и ти го харесваш). Само 4 серии са, аз токущо от нямане какво да гледам изгледах първата и втората. Много хубав Кадир на кон, страхотен, ще ти хареса. И Елчин е хубава, но малко по-остри чертите на лицето, много е слаба. В Ашка е по-хубава.
за съжаление е спрян за нисък рейтинг....

# 617
Фенче, а бе гледала ли си Севдам Алабора?
С Елчин и Кадир Доулу (нали каза, че и ти го харесваш). Само 4 серии са, аз токущо от нямане какво да гледам изгледах първата и втората. Много хубав Кадир на кон, страхотен, ще ти хареса. И Елчин е хубава, но малко по-остри чертите на лицето, много е слаба. В Ашка е по-хубава.

Изгледах го Светле и много ме е яд, че са го спрели  ooooh! На мен много ми хареса. Много са хубави и двамата, Елчин не намирам да е по-слаба там, все същата сладурка си е.

# 618

Лека, кифлички! На вас и нашите герои сънят да донесе свежест на сутринта.

# 619
  • София
Добро утро, милинки! Hug Hug Hug  Хубава събота, ви желая!
Аз изчезвам. До после! newsm49 newsm49 newsm49

Скрит текст:

Нови,от ФБ на Терзи!

# 620
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Ками  Hug благодаря ти за кафето и фотките!   bouquet
Прекрасен е ...

а как само гледа "скумрията"  Joy Joy Joy

иха, какъв колаж

Хубав ден, кифлички, аз отново съм на работа  ooooh! До после! Hug

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 09:08 от queen_fenka

# 621
Добрутрооо Hug
и от мен темати4но кафенце Wink

Ками  HugФену Heart Eyes
много са готини на новите снимки Heart Eyes
Киво гледа Башак едно протоколно Laughing

и още инфо за филма на Ойкю Peace
Фильм "Пыль / Toz", в котором Ойкю Караель снималась этим летом, будет рассказывать историю афганской девушки. Ойкю сыграет девушку по имени Азра, которая родилась и выросла в Турции. Для того, чтобы вжиться в роль, актрисе пришлось прожить в Кабуле (Афганистан) полтора месяца. Фильм будет представлен на кинофестивале.
Поклонники Ойкю заметили ее сходство с афганской девушкой, чье фото стало популярным в интернете.

# 622
Айре  Heart Eyes благодаря за тематичното кафенце  Laughing и за инфото за нашето момиче.
Мда ... и аз забелязах, че Киво много протоколно гледа Башак  hahaha
Днес това сладурче има РД. Да е жив и здрав и все така да радва хората. И да са щастливи с Демет.

Joy Joy Joy Joy и едно много "компетентно" мнение на една празна осморка  Mr. Green запозната много обстойно с живота на сапфира
"Като гледам няма кой да иде на сватбата на Къванч...сестрите, майката, бащата, снахата, големия брат не харесват Башак, Къванч  скаран с всички екранни партньорки, с Еджето, с Айпъма.... един Тугай остана и тайфата от морето...И арабките и гъркините не харесвали Башак, в гръцката тема е пълен игнор,  остават само локумените кифли, ама те затова са кифли... "
Сега разбрахте ли с какво сме пълнени ?  hahaha
 ooooh! божеее, прибери си вересиите ... ама тя простотията ходи по хората ...

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 09:26 от queen_fenka

# 623

Добро ви утро!

Изядохте ли кифличките без мен!?

Да си нося тогава.

И кафето с компанията, разбира се!

Ками, станала си в ранни зори да ни обгрижиш с хубав материал, а! Бравос! И много благодарим!

Айрич, и на теб. С всеки пост вече ни носиш по новинка. Разкошна си!

Светле, Гости, Миме, Роминче, хубава събота и неделя на всички!

# 624

Пропуснах Фен! Фен, нали знаеш, че не е от липса на чувства. И то хубави, разбира се!

За теб, специално, както и за гостите, които ни навестяват:

# 625
Скрит текст:
Айре  Heart Eyes благодаря за тематичното кафенце  Laughing и за инфото за нашето момиче.
Мда ... и аз забелязах, че Киво много протоколно гледа Башак  hahaha
Днес това сладурче има РД. Да е жив и здрав и все така да радва хората. И да са щастливи с Демет.

Joy Joy Joy Joy и едно много "компетентно" мнение на една празна осморка  Mr. Green запозната много обстойно с живота на сапфира
"Като гледам няма кой да иде на сватбата на Къванч...сестрите, майката, бащата, снахата, големия брат не харесват Башак, Къванч  скаран с всички екранни партньорки, с Еджето, с Айпъма.... един Тугай остана и тайфата от морето...И арабките и гъркините не харесвали Башак, в гръцката тема е пълен игнор,  остават само локумените кифли, ама те затова са кифли... "
Сега разбрахте ли с какво сме пълнени ?  hahaha
 ooooh! божеее, прибери си вересиите ... ама тя простотията ходи по хората ...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
то май да се 4удиш- да се смееш ли да пла4еш ли ooooh!
но със сигурност осморката е много куха Mr. Green

Орси Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 09:59 от Airra

# 626

Ако Айра не беше цитирала Фен, нямаше да забележа редакцият. Скоро бях апелирала: момичета пишете нов пост, възможно е да не се чете редакцията, особено когато има някой и друг пост след редактирания. След като съм писала, значи че съм прочела предишните. И няма да се връщам. Казвам го по принцип. Иначе на мен, лично, ми се е случвало, когато са ми се насъбрали 2 -  3 страници да чета да взема отношение по нещо си, преди да съм стигнала края. Но това са редки случаи, предполагам.
   А що се отнася до пълнежа - те тоз път се засегнах. Защото обичам локум, но не и локум в кифли. Но разбирам какво искат да кажат. Но грешат. Или са сбъркали посоката. Има една друга тема, където се лееше локум на поразия. Предполагам и сега е така. Сериалът им свърши. Няма личен живот, защото той е много богат и затова стои на скришно място.
  Ама защо бе, момичета, ходите да храните чуждите черни страсти. Я вижте колко си ни е хубаво тук. Има една поговорка: "Кучетата си лаят, керванът си върви".

Отивам да хапна малко. Че следва Перличката. 

# 627
Орси  Heart Eyes Hug wavey благодаря за кафенцето и споделеното!
Ми как защо - предполага се, че след като е тема за нашия любимец, ще намерим инфо, което ни е убягнало, а то какво ? Само помия по него, че и по тези, които продължаваме да го харесваме  #Crazy  ooooh!
Айре  Heart Eyes много хубава фотка!
Момичета, вече наистина ви оставям ... до по-късно!   love001

# 628
  • София
Оооо... лукумки! Joy Joy Joy
Прибрах се и гледам, че ме чака повишение! Браво на колежките!
Но нека, да си чешат езиците....то тези двечките,вече си поомръзнаха и остана ли, за какво друго да говорят? newsm78 Затова се прехвърлиха на нас.

Скрит текст:
Кифли с локум, до сега не съм правила, ама Ше Зема да се науча!

Вие, наистина сте пристрастни,и не гледате правилно! ooooh!
Той,изобщо не гледа към нея! По в страни е, и ако гледаше към  "скумбрията" би трябвало, да е обърнат към нея!Ама не е, гледа направо! Колкото и да ви се иска! newsm62

# 629
Оооо... лукумки! Joy Joy Joy
Прибрах се и гледам, че ме чака повишение! Браво на колежките!
Но нека, да си чешат езиците....то тези двечките,вече си поомръзнаха и остана ли, за какво друго да говорят? newsm78 Затова се прехвърлиха на нас.

Скрит текст:
Кифли с локум, до сега не съм правила, ама Ше Зема да се науча!

Вие, наистина сте пристрастни,и не гледате правилно! ooooh!
Той,изобщо не гледа към нея! По в страни е, и ако гледаше към  "скумбрията" би трябвало, да е обърнат към нея!Ама не е, гледа направо! Колкото и да ви се иска! newsm62

хихи бях сигурна, че така ще отговориш Joy Joy Joy
ама лаф да става Wink
на последната снимка Башачето изглежда много добре отзад Peace
за разлика от миналата година Grinning
Орси Hug не се впрягай много и ти Wink
и аз гледам Перла, малко да ми се стопли душата от тази красота на Мемо Heart Eyes Crazy

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 11:18 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт