Отговори
# 630
  • София
Скрит текст:
Оооо... лукумки! Joy Joy Joy
Прибрах се и гледам, че ме чака повишение! Браво на колежките!
Но нека, да си чешат езиците....то тези двечките,вече си поомръзнаха и остана ли, за какво друго да говорят? newsm78 Затова се прехвърлиха на нас.

Скрит текст:
Кифли с локум, до сега не съм правила, ама Ше Зема да се науча!

а как само гледа "скумрията"  Joy Joy Joy
Киво гледа Башак едно протоколно Laughing

Вие, наистина сте пристрастни,и не гледате правилно! ooooh!
Той,изобщо не гледа към нея! По в страни е, и ако гледаше към  "скумбрията" би трябвало, да е обърнат към нея!Ама не е, гледа направо! Колкото и да ви се иска! newsm62

хихи бях сигурна, че така ще отговориш Joy Joy Joy
ама лаф да става Wink
на последната снимка Башачето изглежда много добре отзад Peace
за разлика от миналата година Grinning
Орси Hug не се впрягай много и ти Wink
и аз гледам Перла, малко да ми се стопли душата от тази красота на Мемо Heart Eyes Crazy

И аз съм, си я пуснала Перлата за фон, и хвърлям по едно око. Захванах се,да чистя малко. newsm79 1dishesДнес и утре,съм си в къщи, та да посвърша нещо. wash hang
В гръб, Башакчето става, спор няма. Но като и видя онази мазна усмивка тип"ангел небесен" ми призлява.После като си свърша работата, имам да ви разкажа нещо!

# 631
Киво гледа Башак едно протоколно Laughing
[/quote]

Вие, наистина сте пристрастни,и не гледате правилно! ooooh!
Той,изобщо не гледа към нея! По в страни е, и ако гледаше към  "скумбрията" би трябвало, да е обърнат към нея!Ама не е, гледа направо! Колкото и да ви се иска! newsm62

[[/quote]

hahaha hahaha hahaha Joy Верно, Ками, права си да знаеш! Сега като погледнах по-така гледа някъде зад нея. Явно познат ли или някакъв друг обект или субект.

И чакам с любопитство какво има да ни кажеш.

Аз кат не мога да ви намирам новинки, поне да ви аплодирам мога!

Съдра се от морски живот Киво това лято!

# 632
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А на мен ми се струва, че на последната снимка Миша гледа дупето на Башак - под влияние на Камелка, почнах и аз да проследявам погледите накъде гледат.
Добре, че нашият е отзад, та не може и той да проследи погледа Joy Joy

Локумените кифлички са страхотно лакомство - моите много ги обичат. Даже и обикновено бутер-тесто е много хубаво, пълнено с локум и портокалови корички.

# 633
А на мен ми се струва, че на последната снимка Миша гледа дупето на Башак - под влияние на Камелка, почнах и аз да проследявам погледите накъде гледат.
Добре, че нашият е отзад, та не може и той да проследи погледа Joy Joy

Локумените кифлички са страхотно лакомство - моите много ги обичат. Даже и обикновено бутер-тесто е много хубаво, пълнено с локум и портокалови корички.

Ха, ха, права си да знаеш! Скумрия или не, страхотно тяло вади Башак.

# 634
Здравейте в съботния ден!

От мен нещо шоколадово за повдигане на настроението в този мрачен ден.

Кифли с локум аз не обичам.  Naughty

Радвам се за новите проекти на всички. Нека се развиват хората. Нямам търпение обаче да гледаме нещо ново и от Къванчо.  Rolling Eyes

Приятел почивен ден на всички и много целувки от мен  love001  love001  love001

# 635

Марийче, и аз не обичам с  локум, но със сладко или със сирене много. Нищо, че сега не мога да ти ям. Но си се гъбаркаме тук. Важно е да има настроение. За това е този многообхватен форум. За информация, релакс, споделяне. Но има хора разни. Не могат без да си опразват жилото. Но не трябва да им даваме храна на тъмните страсти. Че и ние да ставаме като тях.
     А ти какво си правиш? Гледаш ли нещо? Да не гледаш само любимия - не е много здравословно, да знаеш!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 636

Пропуснах. Време е за следобедното:

# 637
Орси, засега гледам само Аромат на ягоди, но от няколко дни и него не съм, защото все не ми остава време. Пък един епизод си е доста дълъг.  Simple Smile
Любимия си го гледам само вечер, защото е на работа.  Hug Heart Eyes

Благодаря за кафенцето.  Hug

# 638
  • София
Щом, Орси Hug е сервирала кафето, аз се включвам с нещо сладичко!Мързи ме, да скокна до супера, иначе бих врътнала едни локумки набързо.(това е сериозно) Знаете ме, колко съм добра по тези работи. Laughing

Скрит текст:

# 639

Ей, Ками да не се отървеш от здраве и енергията, която имаш!

Много ти е хубав колажа.

Ей ти за благодарност:

# 640
Привет, милички!  Hug Hug Hug
Светле, Марийче  Heart Eyes Hug wavey
И отпред, и отзад Башак изглежда супер в бански! Все по-хубава става ...
Ками  Hug и що да съм пристрастна ? Да не ми е щерка случайно  hahaha просто си ми харесва, не може ли ? Ти пък, освен Берен никоя друга не признаваш  hahaha
Благодаря за кафенцето и сладичкото! Както не съм яла цял ден, ммм ...
Тука са много готини! И Киво гледа баш в нея този път  hahaha

Вярно е, че се размаза тази година от море ... завиждам му искрено, аз също бих изкарала цяло лято там.

# 641
Момичета, ей сега ми пратиха още снимки от радио София - директорът е наш родител, а това русото момиченце е дъщеря му
Скрит текст:
а ей таз, с черния костюм в гръб е бившата ми шефка  Mr. Green

а тук е моята Наталка с директора на радиото на коктейла по случай годишнината на БНР

# 642

Хубаво ти е работното място, Фен! И с дървета, които аз обичам.
    Сядай сега да релаксираш. Сипи си едно и си кажи наздраве. Може и сама, ако половинката я
 няма.

# 643
  • София
Ками  Hug и що да съм пристрастна ? Да не ми е щерка случайно  hahaha просто си ми харесва, не може ли ? Ти пък, освен Берен никоя друга не признаваш  hahaha

Фенче, wavey Hug много си докачлива! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Така е, много харесвам Берен,харесвам и Сонгюлчето, и Фахрие, и Мерве разбира се. Mr. Green
Но двечките, досещатесе кой са-не, не, и не.Нищо не харесвам в тях.Но той явно, си пада по такъв тип жени.Според мен, Башак и Езра много си приличат. Е....Езра е малко по-симпатична от Башак естествено! Joy Joy Joy

# 644
Ками  Hug ако гледаме обективно Башак има много по-хубава фигура и от Берен и от всички други изброени, ама ти си знаеш  Peace Азра вече не е по-хубава за съжаление ... нещо не ми харесва напоследък хич, но има нещо общо между двете, да! Киво казва, че няма определен тип жена, но всичките му севгилита си приличат  hahaha

Урааа, днес ще си гледам Статуса  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт