Отговори
# 135
  • България, Шумен
Привет, момичета кокичета! Поздравления за прекрасната тема, много красива, нежна и пълна с информация! Много труд е положен и Благодаря!
Моят термин е 10.03, на 35 г. Трета бременност, имам си две чудесни момчета Виктор на 12г. И Теомир на 3 г.!

Много съжалявам за загубата на Златен дъжд, за съжаление имам няколко много скъпи приятелки,които изобщо не могат да забременеят въпреки инвитрто и др. Болно ми е и само можем да се молим Бог да ги зарадва по-скоро!

Аз работя, с домакинството не се справям, моят съпруг ми помага, Вики през дена също!  Всички много се радват, Тео ми милва коремчето, моли се за бебето и вечер като си легне слага ръчичка на корема ми за да пази бебето!

Гади ми почти през целият ден, сутрините съм бодра, но към обяд вече и остатъка от деня едвам ги избутвам, хапвам почти през целият ден, защото така ми минава гаденето.

Май за сега стига толкова инфо. Ааа от Шумен съм.
Хубава вечер!

# 136
  • Сандански
Днес е много тихичко в темата. Предполагам, че всички оползотворяват активно почивния ден. Simple Smile
Страхотно е, че има все повече и повече попълнения в темата! pisana yana и всички други новозаписали се, добре дошли!
happyT, аз имах силни болки в таза в 10-та седмица и четох някъде, че е нормално и започвало точно към 10-11 г.с., защото матката вече е с големина на грейпфрут и й трябва място. Мен ме болеше предимно през нощта.
Аз от утре съм на работа, бях две седмици почивка, и не знам как ще се върна към стария график. Преди бях като швейцарски часовник - без будилник ставах точно в 7 часа сутринта. но пък си лягах рано. Сега не мога да заспя до към 1-2 вечерта, а ако случайно заспя по-рано, се събуждам към 5 и будувам до към 7, после пак заспивам и ставам към обяд. С първата бременност пак рязко си смених графика на заспиване след като забременях и след раждането се оказа, че бебо е с точно този, ама абсолютно същия часови график на спане и будуване.  #Crazy

# 137
момичета от снощи ме болят и кървят венците.на някоя от вас става ли така?

# 138

На моменти ми кървят,но само при миене на зъбите.
В 5-6 седмица имах болка и кървене,тогава ми помогна Сандрин.
Препоръчвам го горещо.Не е скъп и е изцяло на билкова основа.

# 139

На моменти ми кървят,но само при миене на зъбите.
В 5-6 седмица имах болка и кървене,тогава ми помогна Сандрин.
Препоръчвам го горещо.Не е скъп и е изцяло на билкова основа.
аз съм вече в 10 г.с и болката е непоносима особенно като хапвам,а симптопите взеха ли да отшумяват при вас мен малко гърдите ме болят и от време на време ми се гади тая сутрин даже само слюнки повърнах,малко се притесних де но утре съм при доки и дано всичко е наред.След аборта се страхувам доста опитвам се да мисля позитивно но и това което се случи и с Златен дъжд доста ме натъжи.

# 140
Даа, днес е ден за почивка  Party А и ММ е най-накрая в отпуска.

Как точно ви боли таза? Аз усещам понякога болки в кръста, откъм опашката, това същото ли е или за нещо друго трябва да се ослушвам?  newsm78
Аз също съм със странен график на спане и ядене и точно си мислех да не би малчо отсега да диктува парада  Laughing

# 141
Даа, днес е ден за почивка  Party А и ММ е най-накрая в отпуска.

Как точно ви боли таза? Аз усещам понякога болки в кръста, откъм опашката, това същото ли е или за нещо друго трябва да се ослушвам?  newsm78
Аз също съм със странен график на спане и ядене и точно си мислех да не би малчо отсега да диктува парада  Laughing

Здравейте,ами нз точно как да обясня болката в таза,не ме боли кръста,а цялата задна част.Примерно като седна и трудно ставам от болка и схващане ,сутрин от леглото също,като вървя и чувставам дисконфорт ,който може дори да кажа,че е болка.Като цяло моgа да го опиша схващане с болка,не е непоносима ,но доста неприятна,като някоя баба /охкане,пъшкане Grinning/

# 142
  • София, БГ
Момичета бъдете силни заради бебчетата ви.Нека случилото се с мен да не ви разтройва, все пак вие трябва да износите здрави бебчета.

Аз вчера получих много силен кръвоизлив, мъжа ми извика линейка и по спешност в Шейново ми направиха абразио.Изгубила съм много кръв.Вече съм по-добре и съм си вкъщи.Ще направят хистологично изследване на ембриончето.Дано да разберем причината, за да можем ако е възможно да се направи нещо, че да не се повтаря това което ми се случи.Ще се наложи също така да изчакам поне 3 месеца преди следващи опити.Дано се възстановя без последици и да нямам сраствания, за да е възможна бременност.Утре съм при д-р Стаменов, да чуя и неговото мнение, какво да предприемем сега, докато се възстановя.Може поне изследванията да направим.След като се възстановя, надявам се догодина да успея да забременея, да износя и завърша успешно следващата бременност.

# 143
Момичета бъдете силни заради бебчетата ви.Нека случилото се с мен да не ви разтройва, все пак вие трябва да износите здрави бебчета.

Аз вчера получих много силен кръвоизлив, мъжа ми извика линейка и по спешност в Шейново ми направиха абразио.Изгубила съм много кръв.Вече съм по-добре и съм си вкъщи.Ще направят хистологично изследване на ембриончето.Дано да разберем причината, за да можем ако е възможно да се направи нещо, че да не се повтаря това което ми се случи.Ще се наложи също така да изчакам поне 3 месеца преди следващи опити.Дано се възстановя без последици и да нямам сраствания, за да е възможна бременност.Утре съм при д-р Стаменов, да чуя и неговото мнение, какво да предприемем сега, докато се възстановя.Може поне изследванията да направим.След като се възстановя, надявам се догодина да успея да забременея, да износя и завърша успешно следващата бременност.

кураж мила и бъди силна,на мен след аборта ми правиха доста изследвания но точно от генетичните разбрахме проблема,знам колко е болезнено всичко и през какъв ад минаваш...но ще видиш че накрая всичко ще бъде наред и ще гушкаш едно пухкаво бебче Hug

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 21:31 от neve88

# 144
Cutie_Honey и аз съм точно като теб със спането,късно заспивам,после се будя и до обяд спане..тогава най- много ми се спи...и на мен ми кървят венците при миене особено днес много,май задържам и вода,защото пия много,а не ходя по малка нужда така често както преди..през ноща ставам,но преди месец през деня бях през 30 мин до тоалетна.. на 3.09 е моя БХС да видим как ще е.. Златен дъжд,дано поне да нямяш болки от този кръвоизлив и добре,че не си била сама Sad ...

Момичета искате ли да си организираме някаква форумна среща? Бих се радвала да се срещна,ако не с всички,то поне с някои .. Simple Smile

# 145
Здравейте момичета, чета ви от началото на първата тема но чак сега пиша. Това ми е втора бременност с термин 23.03 на 36 години от Варна. Живея в Англия. Бях във Варна до скоро и там минах 2 бързи прегледа единият в 5-та седмица и един в 8- ма. Прибрах се в Англия преди няколко дни, регистрирах се и сега чакам. Предполагам, че ще почакам доста до колкото ги познавам англичаните. До скоро нищо не можех да хапна.  От всичко ми се гадеше и с тоалетната чиния си станахме доста близки. Някъде от седмица е малко по-добре.
На Златен Дъжд пожелавам, съвсем скоро, щастието да я споходи двойно!

# 146
Cutie_Honey и аз съм точно като теб със спането,късно заспивам,после се будя и до обяд спане..тогава най- много ми се спи...и на мен ми кървят венците при миене особено днес много,май задържам и вода,защото пия много,а не ходя по малка нужда така често както преди..през ноща ставам,но преди месец през деня бях през 30 мин до тоалетна.. на 3.09 е моя БХС да видим как ще е.. Златен дъжд,дано поне да нямяш болки от този кръвоизлив и добре,че не си била сама Sad ...

Момичета искате ли да си организираме някаква форумна среща? Бих се радвала да се срещна,ако не с всички,то поне с някои .. Simple Smile
Аз бих се радвала на такава среща. Simple Smile

# 147
  • Nearby
Аз вчера спах буквално цял ден. Никога не ми се беше случвало такова чудо.  Tired

И не е спирало да ми е лошо. Гърдите ме болят на периоди. Кръста не е спирал да ме боли. Даже преди да разбера, че съм бременна си мислех, че е от стола в офиса.

Много бих се радвала на форумска среща, винаги са крайно весели, но ми се струва, че ще трябва да се срещаме по градове. Simple Smile

И последно да ви кажа, записах си час за БХС за сряда. Дано всичко да е наред  Praynig

П.С. Някой ходил ли е при Топалова в Селена?

# 148
Момичета, вие кога смятате да започнете с покупките за бебето. Аз другата седмица имам час за БХС и ФМ и си мисля, ако всичко е наред Praynig да започна лека полека с покупките. Мъжът ми, обаче, е твърдо против. Не било хубаво да се пазарува за бебето предварително. За мен това са глупости Crossing Arms
Вие на какво мнение сте?

# 149
И мъжа ми иска да изчакаме, но иначе като си харесам някоя дрешка я взимам. Понеже не знаем пола все още, гледам да е нещо универсално  Wink

Общи условия

Активация на акаунт