Отговори
# 555
Доста активни сте тези дни  Simple Smile Честито за хубавите новини и добре дошли на новите мамчета  bouquet
Аз имам едно малко коремче, но по скоро е като шкембенце от преяждане Laughing Панталони и дънки вече не мога да обувам, много ми стискат на корема и се притеснявам. Моя приятелка ми каза едни трик - слагам ластик на илиците и го закачам за копчетата, малко по-стегнато. Наистина добре седи, не стърчат копчета, а пък и не стяга. Но това разбира се до 3-4 седмици още и после. В магазини Мания има дости панталони и дрехи за бременни, в НМ също, но още да ми попорасне корема и тогава ще избирам. Кг не съм качвала засега.
Аз отдавна съм в болничен, дори вече и на комисия ходя, но се осигурявам във фирмата на мъжа ми. Не че не си работя пак, все нещо правя, но хич не си давам зора.

# 556
  • гр.Пловдив
Аз още си нося дрехите,с ПБ не съм си купувала дрехи за бременни,та ще видя и сега.Пъпа също не ми е стърчал и сега не мисля,че ще стърчи.

# 557
Момичета, здравейте! Добре дошли и на новите мами!

Аз няколко дни бях отпуска и мързелувах у дома  Whistling

Излезнаха резултатите от БХС-то, вчера док ги видя и каза, че са перфектни, сега  е време да запазвам час за ФМ. Препоръча ми д-р Марков или център Фемина. Спуках се да звъня вчера в Марковс, но никой не ми дигаше. Днес започнах от 8 да звъня пак никой и накрая в 9 се свързах и ми казаха, че още нямат график за периода който ми трябва на мен  ooooh!  Вие къде сте се ориентирали за ФМ???

Относно дрехите - за сега си нося старите, с изключение на някой по-тесни за да не ми стягат на корема. Иначе нищо не съм качила за сега. А и аз винаги съм носила широки дрехи, така че се надявам да се справя с тази, час, само ме притеснява зимата с ботушите - трябва да си купя лесни за обуване, защото тези който имам мисля, че ще ми създават трудности.

За симптомите, започнаха да отшумяват при мен - нямам силно гадене от месо - даже някойко пъти вече хапвам по малко   Party киселините не са толкова ....

Трябва тази седмица да се запища за ЖК, за да ми пуснат и изследвания и така. общо взето тава е при мен.

Хубав ден! Hug

# 558
С предишната си бременност ходих при Марков на ФМ. Прегледа продължи 10 минути, затова сега смятам да ида при друг. Марков е много хвален лекар и наплива за него е голям, но като го сравних с лекаря при който ходих за ранна ФМ (БХС), еми съжалявам, ама яко претупва нещата. Да не се повтарям, но аз ще ходя при Стратиева, от която съм много доволна.

# 559
На мен вече сериозно нищо не ми става от старите дрехи и смело си нося панталоните за бременни от втората употреба.

Качила съм от началото 3 кг. като си мислих, че са доста повече, но сигурно задържам повече вода, която между впрочем не спирам да пия, изпивам по 3 л. вода на ден, но като се има предвид, че съм абсолютно скарана с плодовете, не го считам за особено геройство. Не знам момичета, тези плодове, само като си помисля за плод и ми става едно такова гадно. Добре поне, че салатки си хапвам. Много ми е гузно за тези пусти плодове, че не ги ям. Вие как сте в това отношение?

За ФМ ще ходя при д-р Калчева в гр. Бургас /която ме следи на частно/, иначе на ЖК съм при д-р Кироваков. Доволна съм и от двамата.  Peace

# 560
Мамчета моят плацентарен протеин  PAPP-A е 0.83 ,но никъде не забелязвам това дали е в норма  newsm78...Аз си боледувам още и кашлица се появи,и нали не мога да пия лекарства го давам само на чай Sad нямам апетит никакъв и се претеснявам за бебо как му се отразява тая настинка.. Sad най-лошото е болезнената кашлица..  Cry

# 561
Здравейте, ох аз тази нощ имах чувството,че умирам такива болки в  главата не съм имала,много ме болеше  и пих парацетамол, просто не можах да издържа. Уж държа на  болка обаче този път не успях, повдигаше ми се от болка  Sad сега поне съм добре.
И аз не ям плодове, но и никога не съм яла, не ми харесва  прост ми става гадно и просто не мога. Успокоявам се,че ако нещо липсва ще си го набавям чрез витамини.
Иначе ние правим сватба другия месец и само напрежение покрай нея,нямам търпение да мине вече и всичко да се успокои Simple Smile   Hug

# 562
  • гр.Пловдив
Аз от плодовете ям само ябълки и малко круши от всички други ми се гади или повръщам.Бях качила 500гр.и сега ги свалих.

# 563
Момичета, споделете моля къде ще правите ФМ - на мен лекарката ми каза или д-р Марков  или в МЦ Фемина, но не ми каза за там конкретен специалист!  #Crazy втори ден вече чета и ми стана лошо от мнения и съдби .... пак ме хвана паниката  smile3511

# 564
Аз в Фемима ходя при д-р Врагалева на ФМ ме прегледа доста обстойно,но чАк дА ти я препоръчам едва ли.И не за друго ами защото през целия преглед мълча накрая обобщи с три изречения и толкова.Първия път в Фемина бях при д-р Икономова много мила жена и през цялото време на прегледа обясняваше много подробно.

# 565
  • Nearby
Ето това намерих относно референтните стойности на ПАПП-А. Не разбирам твърде, защото е на руски, но мисля върши работа.

Иначе от Селена ми отговориха, че за всяка лаборатория референтните стойности са различни.  newsm78. До колко аз знам първоначалният БХС се прави в нац. генетична лаборатория. Включително моят дойде от там.

Лично моите стойности са PAAP-A 2.03 част от медианата

free hCG 0.98  част от медианата

# 566
Момичета, споделете моля къде ще правите ФМ - на мен лекарката ми каза или д-р Марков  или в МЦ Фемина, но не ми каза за там конкретен специалист!  #Crazy втори ден вече чета и ми стана лошо от мнения и съдби .... пак ме хвана паниката  smile3511
Бях при доцент Томова, много съм доволна. Около 30мин ме преглежда, много подробно прегледа бебчето и ни разказва какво вижда. Мъжа ми имаше 100 въпроса на които тя отговори много спокойно и пълно. Моят АГ е др Илиев от Токуда, той също ми я препоръча.

# 567

Аз днес бях на ФМ - МЦ "Св.Петка" ( до 20 ДКЦ ) . Бях при д-р Арабаджиева и д-р Стратиева и двете са много добри - всичко ни е в норма всичко си имаме което са хубавите новини от днес . Д-р Стратиева не спря през цялото време да повтаря колко хубаво бебче и как всичко си има ,а ТОЙ ( понеже казаха ,че 80 % ще е мъж !!!) през цялото време не спря да мърда и да се върти и да 'танцува' както тя се изрази  Laughing Laughing Laughing Казах й , че още го държи от сватбата в събота (аз доста си поскачах тогава  Laughing ) И така излесдванията ни са много добри утре отивам за болничен и после ще си бременея вкъщи  Joy

# 568
  • Nearby
http://www.policlinica.ru/analiz1_10.html

Не е излязъл линка в предния ми пост. Извинете.

# 569
Мерси много за линка,дано си го и тълкувам правилно Simple Smile аз днес си взех сироп Стодал за кашлица,бил хомеопатичен,пия и Панадол защото имам и темп около 37.50 Sad дано да мине по бързо,че полудявам с хрема и кашлица и темп.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт